Προς το περιεχόμενο

Digital IR Thermometer w/ Laser $5.99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 ώρες πριν, alex52 είπε

Αξίζει σαν συσκευή; Αλλά να μου πείτε σε αυτά τα χρήματα δεν νομίζω να υπάρχει κάτι καλύτερο.

με συντελεστή εκπομπής μόνιμα στο 0,95 χωρίς να μπορείς να τον αλλάξεις δεν θα το έλεγα, αλλά σε αυτή την τιμή  δεν μπορείς να έχεις απαιτήσεις σοβαρού οργάνου

Δημοσ.

Ίδια τιμή και ισως λίγο πιο κάτω (~4.5 λιρεσ) το πήρα από eBay με ένα κουπόνι που παρατέθηκε από μέλος στις προσφορές εκτός τεχνολογίας προ ημερών. Νομίζω ισχύει ακόμα και έχεις την «άνεση» του eBay 

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παρομοίως.

Παρέλαβα την περασμένη Παρασκευή και αφιέρωσα κανά μισάωρο για μετρήσεις κάθε είδους επικεντρωνόμενος σε ηλεκτρικές συσκευές (π.χ. στοχεύοντας στις γρίλιες του air condition το gadgetάκι έδειξε 9,5°C σε διάστημα 3′ από την έναρξη λειτουργίας - είχε πλάκα να παρακολουθείς την πτώση της θερμοκρασίας και μετά να στρέφεις το θερμόμετρο σε άλλα αντικείμενα, κατά πολύ θερμότερα)

Μια ερώτηση μόνο:

Υπήρχαν μπαταρίες στο πακέτο που παραλάβατε; Σε εμένα όχι. (Ρωτάω κρίνοντας από το εξόγκωμα στην συσκευασία που ταιριάζει ακριβώς στο σχήμα 2 ΑΑΑ μπαταριών)

Δημοσ.

Παρέλαβα και εγώ σήμερα..

Τις μπαταρίες όντως τις είχαν βγάλει ,αλλά από την στιγμή που στην περιγραφή λέει πως δεν περιλαμβάνονται δεν μπορείς να πεις κάτι.

Προφανώς τις βγάζουν για να ρίξουν την τιμή

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...