Προς το περιεχόμενο

Digital IR Thermometer w/ Laser $5.99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://rosegal.com/iphone-cases/gs320-lcd-display-digital-ir-1182353.html

Άλλη μια προσφορά από το rosegal. 

Κουπόνι: DSRG5YTOP12

Έχει καλά λόγια για την τιμή του (ψάξτε review του gs320 digital thermometer). 

EDIT: Εναλλακτική επιλογή εδώ

https://www.dresslily.com/gs320-non-contact-digital-ir-infrared-thermometer-product2103626.html, με κουπόνι JNDLNL08, λίγο φθηνότερα, thanks @FKLDS

Επεξ/σία από teotsi21
  • Like 7
  • Thanks 6
Δημοσ.

Το έχω καιρό, αξίζει.για θερμόμετρο πάντως έχω της ξιαομι.για οτιδήποτε άλλο χρησιμοποιώ αυτό.

• Like 1
Δημοσ.

Ωραία προσφορά, ευχαριστώ ts! Με χρήση της ισοτιμίας της τράπεζας (και όχι του paypal) κόστισε 5,28 ευρώ!

Δημοσ.

Είναι για στερεά και υγρά αντικείμενα, όχι για σωματική θερμοκρασία. Το ίδιο παίζει και στο dresslily, με κωδικό JNDLNL08, στα 5,20€.

• Like 2
  • Thanks 2
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, FKLDS είπε

Είναι για στερεά και υγρά αντικείμενα, όχι για σωματική θερμοκρασία. Το ίδιο παίζει και στο dresslily, με κωδικό JNDLNL08, στα 5,20€.

ωραιος, το προσθετω στο αρχικο ποστ.

Δημοσ.

Αξίζει σαν συσκευή; Αλλά να μου πείτε σε αυτά τα χρήματα δεν νομίζω να υπάρχει κάτι καλύτερο.

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, alex52 είπε

Αξίζει σαν συσκευή; Αλλά να μου πείτε σε αυτά τα χρήματα δεν νομίζω να υπάρχει κάτι καλύτερο.

3-4 χρονακια την εχω, ρολοι ελβετικο!

πχ στο ποτηρι του καφε που βγαινει ο εσπρεσσο, εχει ακριβος την ιδια θερμοκρασια με αυτο.

Καμια φορα για να εχεις καλυτερη μετρηση, ειδικα οταν βραζει κατι, πρεπει να καθαριζεις τους υδρατμους, οπου ειναι λογικο γιατι καθονται πανω στον σενσορα.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, geodimis είπε

Γιατί δεν βρίσκω πεδίο γι το κουπόνι; Ισχύει ακόμα η τιμη;

στο dresslilly μπορεις να το εφαρμοσεις οταν πατας view my bag , στα δεξια υπαρχει το αναλογο πεδιο. Οταν πας στο checkout ξετικαρε και το shipping insurance και εισαι κομπλε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...