Προς το περιεχόμενο

Αγορά κινητού New

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
51 minutes ago, Agraf said:

Στείλε μου λίγο τι είναι τα bezel στις οθόνες μπορεί να ναι σημαντικό. Μέχρι 5,5 το πολύ φιλαράκο. Ας ξεστραβωθουν οι εταιρίες αυτές. Έχω τάμπλετ 10 ιντσων. Δε θα πάρω παντοφλέ τηλέφωνο νούμερο 45, 42 φοράω : ) αλλα και για λόγους αισθητικούς και πρακτικούς.

Edit: σε dslr όμως και mirrorless προτιμάω dslr για βίντεο. Μεγαλύτερο όγκο.

Σου είπαν τι είναι τα bezels;

https://www.upologistisluseisthemata.gr/news/ti-einai-ta-bezels/

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Επισκέπτης
Δημοσ.

Οκει κατάλαβα, υπάρχει επόμενος κινητό πχ 6 ιντσες με πολύ στενά bezels και τελικά σε διαστάσεις είναι μικρότερο των 5 ιντσών; Τι φάση;

Όταν θα ξενερώσουν οι εταιρίες και αρχίσουν να κάνουν τα τηλέφωνα ξανά 4-5 ιντσών τότε θα τρέχετε όλοι να αλλάξετε κινητό πάλι χεχ : ) να πάρω iphone μεταχείρα;

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Agraf είπε

Οκει κατάλαβα, υπάρχει επόμενος κινητό πχ 6 ιντσες με πολύ στενά bezels και τελικά σε διαστάσεις είναι μικρότερο των 5 ιντσών; Τι φάση;

Όταν θα ξενερώσουν οι εταιρίες και αρχίσουν να κάνουν τα τηλέφωνα ξανά 4-5 ιντσών τότε θα τρέχετε όλοι να αλλάξετε κινητό πάλι χεχ : ) να πάρω iphone μεταχείρα;

Σε σασι 5,3-5.5” βαζεις 6”. Σε σασι 5” δρν βαζεις 6 συνηθως μιας και δεν μιλαμε για απολυτα bezelless ακομη.

iPhone ειπαμε δεν σου κανει γιατι δεν παιρνει SD card που ειπες οτι θελεις.

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Sd έχω μια 32αρα καινούρια στο xiaomi αλλά δεν είναι και υποχρεωτικό. Τα iphone έχουν τον δικό τους χώρο και δεν με απογοητεύει αυτή η επιλογή. Τα λεφτά.. έτσι κι αλλιώς βίντεο κάνω! Συχνά απελευθερώνω χώρο.

Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πως τα iphone με μικρότερα specs αποδίδουν πολύ καλά στο βίντεο.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Agraf είπε

Sd έχω μια 32αρα καινούρια στο xiaomi αλλά δεν είναι και υποχρεωτικό. Τα iphone έχουν τον δικό τους χώρο και δεν με απογοητεύει αυτή η επιλογή. Τα λεφτά.. έτσι κι αλλιώς βίντεο κάνω! Συχνά απελευθερώνω χώρο.

Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πως τα iphone με μικρότερα specs αποδίδουν πολύ καλά στο βίντεο.

Τα specs δεν παιζουν μονα τους. Αλλος επεξεργαστης (καλυτερος). Μνημες συνηθως καλυτερες/ταχυτερες. Ολοι βλεπουν ακομη και στα android την χωρητικοτητα αλλα οχι την ποιοτητα/ταχυτητα απο τις μνημες, κατι που κακως δεν αναφερεται πουθενα. Βασικο το software. Το iOS ειναι σαφεστατα καλυτερα βελτιστοποιημενο για τις δικες της συσκευες, κατι που ειναι φυσικα και πιο ευκολο μιας και ειναι ελαχιστες σε σχεση με το το κυκλοφορει στο android. Επιπλεον το οικοσυστημα των apps ειναι απολυτα ελεγχομενο και αρκετες αξιολογες απο αυτες εξαγοραζονται ενσωματωνονται στο iOS. Οκ. Σαφεστατα υπερτιμημενα (οπως βεβαια και τα Samsung ή και αλλα) αλλα παρολα αυτα κορυφαια. Εαν σου κανει το iOS και οι περιορισμοι αλλα και ευκολιες του τοτε ειναι μια πολυ καλη επιλογη.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Έχω hackintosh (2 χρονών) όμως μόνο usb 3 και 2. Αξίζει να πάω σε iphone και ποιο; Σύμφωνα με τις επιλογές μου που είπαμε: βίντεο λήψη/επεξεργασία.

Δημοσ.
3 minutes ago, Agraf said:

Έχω hackintosh (2 χρονών) όμως μόνο usb 3 και 2. Αξίζει να πάω σε iphone και ποιο; Σύμφωνα με τις επιλογές μου που είπαμε: βίντεο λήψη/επεξεργασία.

Αν μπορείς να διαθέσεις τα λεφτά για iPhone X, εκεί θα πας. Αλλιώς δεν υπάρχει νόημα να πας σε κάτι κατώτερο, πχ το 8 η το 7. 

Και άσε να σου λένε τα fan boy ό,τι θέλουν. 

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, UsualSuspect__ είπε

Αν μπορείς να διαθέσεις τα λεφτά για iPhone X, εκεί θα πας. Αλλιώς δεν υπάρχει νόημα να πας σε κάτι κατώτερο, πχ το 8 η το 7. 

Και άσε να σου λένε τα fan boy ό,τι θέλουν. 

Όχι κανείς δε μου λέει κατι : ) δεν είχα original προϊόν της apple (ακόμα)

Να πω κάτι άλλο, στα κινητά που είπαμε V30, S9 και το XZ2 compact τα μικρόφωνα πως τα πάνε σε αέρα; Τι ρωτάω όλα τα κινητά το ίδιο θα ναι σε συνθήκες έξω με αέρα σε ενσωματωμένα μικρόφωνα..

Edit: για το λόγο ότι ήμουν κάτοχος dslr Canon και από εκεί ξεκίνησα να κάνω βίντεο και με μια sony handycam, είμαι 99% βέβαιος ότι τα iphone παράγουν τα καλύτερα χρώματα και ισορροπία λευκού. Μάλλιασε η γλώσσα μου να το λέω : ) αλλά οχι δεν μπορώ να πάω σε Χ : (

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 minutes ago, Agraf said:

Όχι κανείς δε μου λέει κατι : ) δεν είχα original προϊόν της apple (ακόμα)

Να πω κάτι άλλο, στα κινητά που είπαμε V30, S9 και το XZ2 compact τα μικρόφωνα πως τα πάνε σε αέρα; Τι ρωτάω όλα τα κινητά το ίδιο θα ναι σε συνθήκες έξω με αέρα σε ενσωματωμένα μικρόφωνα..

Edit: για το λόγο ότι ήμουν κάτοχος dslr Canon και από εκεί ξεκίνησα να κάνω βίντεο και με μια sony handycam, είμαι 99% βέβαιος ότι τα iphone παράγουν τα καλύτερα χρώματα και ισορροπία λευκού. Μάλιασε η γλώσσα μου να το λέω : ) αλλά οχι δεν μπορώ να πάω σε Χ : (

Είχα ανεβάσει αυτό πριν μέρες. Δες αν σε βοηθάει. 

Δες και αυτό που ακούγονται τα παιδάκια δίπλα (καμιά 10ρια μέτρα μακριά νομίζω)

https://www61.zippyshare.com/v/M02nwbfk/file.html Ανέβασα κ αυτό πριν να το στείλω σε έναν φίλο, μπες και δες το από δω μέσα απευθείας :P

Εντωμεταξύ κάτι έχει γίνει με το youtube και δεν μου τα ανεβάζει σε 4k. Τι φάση; Τα πέρασα μέχρι και από premiere pro. 

Επεξ/σία από UsualSuspect__
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χεχ μακάρι να άκουγα ο ήχος μου εδώ είναι αίσχος.. ωραία εικόνα και στα δύο. Δοκίμασε να τραβάς με exposure lock, θα δεις καλύτερη εικόνα : ) ο ήχος ειναι οκ για κινητό, φαντάζομαι δεν είχε αέρα στην παραλία. Οι φωνές των παιδιών από που ήταν από πισω, ή στο πλάι;

Α οκει άκουσα : )

16 λεπτά πριν, UsualSuspect__ είπε

Eντωμεταξύ κάτι έχει γίνει με το youtube και δεν μου τα ανεβάζει σε 4k. Τι φάση; Τα πέρασα μέχρι και από premiere pro

bitrate?

Κάτι λέει εδώ https://support.google.com/youtube/answer/1722171?hl=en

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
39 minutes ago, Agraf said:

Χεχ μακάρι να άκουγα ο ήχος μου εδώ είναι αίσχος.. ωραία εικόνα και στα δύο. Δοκίμασε να τραβάς με exposure lock, θα δεις καλύτερη εικόνα : ) ο ήχος ειναι οκ για κινητό, φαντάζομαι δεν είχε αέρα στην παραλία. Οι φωνές των παιδιών από που ήταν από πισω, ή στο πλάι;

Α οκει άκουσα : )

bitrate?

Κάτι λέει εδώ https://support.google.com/youtube/answer/1722171?hl=en

Στο πρώτο είμαι πάνω σε ferry boat και φυσάει αρκετά ρε συ. Ακούγεται ο αέρας :P 
Τώρα πάω να κοιτάξω το λινκ που έβαλες. 

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και το google pixel2 είναι καλό αλλά τι τιμή είναι αυτή..

Sony👍 

Αυτό!

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Φίλε μου εγώ θα σου πρότεινα XIaomi με κλειστά μάτια!

Ήμουν χρήστης iPhone σχεδόν δεκαετία (3GS, 4, 6, 6s) και εδώ και ένα μήνα έχω Xiaomi και απορώ γιατί δεν είχα πάρει τόσα χρόνια. Εξακολουθώ να χρησιμοποιώ το iPad στο σπίτι.

Στην αρχή είναι λίγο άβολα αλλά συνηθίζεις σε 2-3 μέρες, σε 2-3 βδομάδες δε θα το αλλάζεις.

Ιδανικό μέγεθος, μπαταρία 1+ μέρες άνετα με μόνιμα ανοιχτό 4G, ΒΤ, WiFi, πάρα πολλές κλήσεις, δεν έχει κολλήσει ποτέ, πάρα πολύ γρήγορο. Άμα θέλεις έξτρα χώρο μπορείς να βάλεις κάρτα. Δες σχόλια από χρήστες που το έχουν και θα καταλάβεις τι λέω.

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Xiaomi εχω.. απλά με τα άλλα κινητά (είμαι πιο κοντά στη sony) σου δίνει μεγαλύτερα features. Σε specs το Μi6 ειναι κορυφαίο 6/128 και μπαταρία γαϊδούρι : )

Editing κάνεις στο κινητό όμως; Και πως τα πάει;

https://www.dropbox.com/sh/ro4lnxjbgxq8jr7/AACKNwX8nJhzRJ8uL-ZIC1kla?dl=0

Από το xiaomi το δικό μου : )

Πείτε λίγο πιο app λέει όλες τις πληροφορίες των mp4 γιατί ούτε θυμάμαι σε τι ανάλυση το έκανα έξοδο, μάλλον 720 ή και 480.

1280x720 είναι οκ 24fps exposure lock

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...