ALXIOA Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Όλα ξεκίνησαν όταν έκανα αναβάθμιση από dsl σε vdsl 50 forthnet .ταχύτητα αψογη 49999 συγχρονίζει. Το πρόβλημα μου είναι ότι μέσα στην ημερα Μπορεί να κάνει το ρούτερ ή η γραμμή μου 30 φορές αποσύνδεση. Χωρίς λόγο. Ενώ είμαι συνδεμένος ξαφνικά χάνεται η σύνδεση. Κοιτάζω τα λαμπάκια του ρούτερ έχουν σβήσει και ξανααναβούν από την αρχή....για να μπει όμως δεν μπαίνει με την πρώτη. Κάνει συνεχόμενα 5_6 φορές επανεκκίνηση και μετά συνδέεται. Όπως είναι φυσικό επικοινωνησα μαζι τους. Εν συντομία...Σε πρώτη φάση άλλαξα ρούτερ. Άλλαξα μπριζακι. Ξαναλλαξα ρούτερ 2 φορά. Πεταξα Καινούργιο καλώδιο απευθείας από το σπίτι μου στο κουτί του ΟΤΕ. Τρύπησαν τοίχους ντουβαρια έβαλα καινούργιο μπριζακι. Μου έδωσαν και για 3 φορά καινούργιο ρούτερ techicolor ένα μαύρο .. ήρθαν στο σπίτι 4 φορές τεχνικοί τις forthnet. Δεν βρήκαν τιποτα. Πεντακάθαρη η γραμμή. Συγχρονίζει άψογα σε ταχυτητα.. έδωσαν την βλάβη στους τεχνικούς του ΟΤΕ. Και εκείνοι όλα άψογα τα βλέπουν. Δεν βρήκαν τίποτα.. το πρόβλημα μου ομως παραμένει και μετά από τόσες ενέργειες που έκανα... Την Παρασκευή επικοινώνησε μια κυρία από την forthnet μαζί μου και που είπε. Δυστυχώς δεν γίνετε τίποτα παράπανω. Δεν μπορούμε να κάνουμε καμιά άλλη ενέργεια . Αν θέλετε σας το γυρίζουμε σε adsl ή παραμένετε σε vdsl με ανοιχτό συμβόλαιο. Όποτε θέλετε φεύγετε χωρίς δέσμευση...λεω αφήστε μου να το σκεφτώ. Τις ζήτησα κάποια έκπτωση στο πάγιο ..δεν γίνετε μου είπε.. αυτές οι 2 λύσεις . Θα επικοινωνήσει πάλι μαζί μου την τρίτη να τις απαντήσω. Τι λέτε να κάνω??? Και αν κάνω φορητότητα σε άλλη εταιρεία το πρόβλημα θα λυθεί.? Ή θα συνεχίσει και εκεί και ξανά τα ίδια.??
dr_papas Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Φίλε έχει πρόβλημα κάποιο κομμάτι ζεύγους της διαδρομής σου από το σπίτι μέχρι το ΚΑΦΑΟ.. ίδια περίπτωση ακριβώς με vodafone ταλαιπωρία 1.5 μήνα πάνω από 30 αποσυνδέσεις καθημερινά. Απάντηση : δεν μπορεί να γίνει τίποτα άλλο ούτε από εμάς ούτε απο ΟΤΕ. Εφυγα πήγα ΟΤΕ. Τα ίδια προβλήματα. Αμεσα αλλάχθηκε όλο το ζεύγος καλωδίων και μάντεψε!! Το πρόβλημα που δεν λυνόταν τελικά λύθηκε.. 1
bill2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Σε εμένα ανεβάζει λάθη στη κεντρική πρίζα ενώ στου δωματίου μου δεν ανεβάζει τπτ Link Status Up Modulation Type VDSL2 Actual Rate(Up/Down) 4996/49999 kbps Attainable Rate(Up/Down) 25836/92404 kbps Noise Margin(Up/Down) 22.9/8.4 dB Line Attenuation(Up/Down) 0.2/8.2 dB Output Power(Up/Down) 7.5/12.9 dBm Data Path(Up/Down) Fast/Interleaved Interleave Depth(Up/Down) 1/2172 Interleave Delay(Up/Down) 0/9 ms INP(Up/Down) 0/0 symbols Profile 17a Showtime Start 2 h 1 min 54 s LinkEncap G.993.2_Annex_K_PTM CRC Errors(Up/Down) 0/28 FEC Errors(Up/Down) 0/4008 Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2018 από bill2015
ALXIOA Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 τι πρεπει να κανω? να τους πω να αλλαξουν ζευγος καλωδιου.??
bill2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Πες τους το αλλά εφόσον το έλενξει ο οτε και το βρει χαλασμένο θα στο αλλάξει
dr_papas Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Κοίτα, αν όντως έχει γίνει έλεγχος στην εσωτερική καλωδίωση και είσαι σίγουρος ότι απο εκεί δεν υπάρχει θέμα, τότε το πρόβλημα είναι στο δίκτυο το υπόλοιπο του ΟΤΕ. Τώρα αν ζητήσεις αλλαγή ζεύγους θα απαντήσουν στην παροχο σου από τον ΟΤΕ ότι δεν υπάρχει άλλο διαθέσιμο κλπ. Τα ίδια τράβηξα και εγώ, έφτασα να ανεβάζω κάτι εκατοντάδες χιλιάδες λάθη σε μερικά λεπτά σύνδεσης, οι αποσυνδέσεις δε δεκάδες καθημερινά. Οταν πήγα ΟΤΕ, ξαφνικά βρέθηκαν προς δοκιμή όχι ένα αλλά τρία διαφορετικά ζεύγη καλωδίων. Μάλιστα με τα παιδιά τους τεχνικούς τα δοκιμάσαμε και πήρα απερχόμενο αυτό που μου έδινε το καλύτερο μέγιστο ταχύτητας, κοντά στα 80. Ασχετα να έχω 50αρι. Πρίν είχα μέγιστο τα 51. Αν χαρακτηρίσουν τη βλάβη δυσεπίλυτη και φύγεις χωρίς ποινή (που έτσι λογικά θα γίνει), βλέπω να λύνεται το προβλημά σου μόνο στον ΟΤΕ, κακά τα ψέματα. Και αυτό από προσωπική εμπειρία, Εϊχα καλό πακέτο στη vodafone με πολύ καλή τιμή και ήμουν 6 χρόνια συνδρομητής, αλλά δεν πήγαινε άλλο. Στο τέλος μου είπαν να αποδεχθώ ότι η γραμμή μου θα παίζει έτσι πλέον. Απαράδεκτο. Πήγα ΟΤΕ με + 5 ευρώ διαφορά και ησύχασα. Φτάσαμε να κυνηγάμε πλέον το αυτονόητο, να έχουμε τις υπηρεσίες που πληρώνουμε. Τουλάχιστον τώρα έχω άμεση αποκατάσταση σε τυχόν ανακύψαν πρόβλημα, συνήθως εντός της ημέρας. Αρα τσέκαρε καλωδίωση και αν είσαι οκ, πίεσε να δουν το δίκτυο του ΟΤΕ μήπως και διορθώσουν τη βλάβη. Ευχομαι να λυθεί.
ALXIOA Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 5 λεπτά πριν, dr_papas είπε Κοίτα, αν όντως έχει γίνει έλεγχος στην εσωτερική καλωδίωση και είσαι σίγουρος ότι απο εκεί δεν υπάρχει θέμα, τότε το πρόβλημα είναι στο δίκτυο το υπόλοιπο του ΟΤΕ. Τώρα αν ζητήσεις αλλαγή ζεύγους θα απαντήσουν στην παροχο σου από τον ΟΤΕ ότι δεν υπάρχει άλλο διαθέσιμο κλπ. Τα ίδια τράβηξα και εγώ, έφτασα να ανεβάζω κάτι εκατοντάδες χιλιάδες λάθη σε μερικά λεπτά σύνδεσης, οι αποσυνδέσεις δε δεκάδες καθημερινά. Οταν πήγα ΟΤΕ, ξαφνικά βρέθηκαν προς δοκιμή όχι ένα αλλά τρία διαφορετικά ζεύγη καλωδίων. Μάλιστα με τα παιδιά τους τεχνικούς τα δοκιμάσαμε και πήρα απερχόμενο αυτό που μου έδινε το καλύτερο μέγιστο ταχύτητας, κοντά στα 80. Ασχετα να έχω 50αρι. Πρίν είχα μέγιστο τα 51. Αν χαρακτηρίσουν τη βλάβη δυσεπίλυτη και φύγεις χωρίς ποινή (που έτσι λογικά θα γίνει), βλέπω να λύνεται το προβλημά σου μόνο στον ΟΤΕ, κακά τα ψέματα. Και αυτό από προσωπική εμπειρία, Εϊχα καλό πακέτο στη vodafone με πολύ καλή τιμή και ήμουν 6 χρόνια συνδρομητής, αλλά δεν πήγαινε άλλο. Στο τέλος μου είπαν να αποδεχθώ ότι η γραμμή μου θα παίζει έτσι πλέον. Απαράδεκτο. Πήγα ΟΤΕ με + 5 ευρώ διαφορά και ησύχασα. Φτάσαμε να κυνηγάμε πλέον το αυτονόητο, να έχουμε τις υπηρεσίες που πληρώνουμε. Τουλάχιστον τώρα έχω άμεση αποκατάσταση σε τυχόν ανακύψαν πρόβλημα, συνήθως εντός της ημέρας. Αρα τσέκαρε καλωδίωση και αν είσαι οκ, πίεσε να δουν το δίκτυο του ΟΤΕ μήπως και διορθώσουν τη βλάβη. Ευχομαι να λυθεί. oπως εγραψα εχω εγκαταστησει καινουργιο εξωτερικο καλωδιο απο το το σπιτι μου κατω στο κουτι του οτε...οποτε για να εχω εγω το θεμα εδω απιθανο πλεον. εξαλου η γραμμη ελεχθηκε και απο τους 3 τεχνικους που ηρθαν και μετρησαν την γραμμη... δεν υπαρχει κανενα φορτιο .. ειναι πεντακαθαρη..!! αν δεν ηθελα νοβα gia thn eurolegeu θα ειχα ηδη φυγει για οτε... ποσο πληρωνεις εσυ οτε και τι σου παρεχουν.???
bill2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Ελπίζω να βρεθεί λύση οτι χρειαστείς εδω είμαστε
dr_papas Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Στη vodafone είχα vdsl 50 αρι, απεριοριστα σταθερα και 360 λεπτά προς κινητά με 26,04 ευρώ τελική τιμή. Στον ΟΤΕ έχω 50 αρι, απεριόριστα σταθερά, 30 λεπτά προς κινητά, 120 λεπτά προς όλους στο κινητό κάθε μήνα, με τελική τιμή 32,45 ευρώ. Και ένα πάγιο δώρο.
ALXIOA Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 εγω εχω forthnet 50vdsl +απεριοριστα σε σταθερα-12 ωρες κινητα+ full pack nova .. ολα αυτα με 47 ευρω..42 πληρωνα με adsl και με 5 ευρω παραπανω για vdsl....τωρα αν παει ετσι η δουλεια σκεφτομαι να παρω το σταθερο και το inertnet στον οτε και να κρατησω μονο την nova....αλλα με πια τιμη θα δουμε........δεν ξερω και αν συμφερει..!!
bill2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Εγω στον οτε που ρώτησα για το ίδιο πακέτο 35,5 με δώρο τα τέλη φορητότητας 1
SakafliaC Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Και γω είμαι έτοιμος να πάω ΟΤΕ από Vodafone, το ερώτημα είναι έχω επιβάρυνση αν το συμβόλαιο μου λήγει το Νοέμβριο? Θα πρέπει να τους πληρώσω τα πάγια μέχρι το Νοέμβριο αν θέλω να φύγω τώρα?
nikosthe15n Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Θα σου πρότεινα πριν κάνεις οποιαδήποτε άλλη ενέργεια να δοκιμάσεις μια διαφορετική πρίζα για το μόντεμ. Επίσης να ξέρεις ότι ακόμα και μια μικρή πτώση τάσης χωρίς ένα Ups ή ένα σταθεροποιητή τάσης θα μπορούσε να σου δημιουργήσει τα προβλήματα που αναφέρεις. Οι πτώσεις τάσεις μπορεί να είναι ανεπαίσθητες σε σημείο που να μην προλαβαίνει να κλείσει ο υπολογιστής σου ή η οθόνη σου αλλά μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην γραμμή σου (μόντεμ) Άλλαξε πρίζα στο μόντεμ και δούλεψε το έτσι για λίγο καιρό να δεις αν σου κάνει το ίδιο. Αν έχεις κάποιο Ups δοκίμασε να συνδέσεις το μόντεμ εκεί. Επίσης αν δεν το έχεις κάνει δοκίμασε να αναβαθμίσεις το Firmware στο μόντεμ αλλά αφού δοκιμάσεις τα υπόλοιπα. Και προσοχή να βάλεις το σωστό διαφορετικά θα έχεις πρόβλημα. Άλλο ένα πρόβλημα που μπορεί να έχεις είναι αν το καλώδιο από το κουτί του Οτε μέχρι το μόντεμ περνάει παράλληλα από καλώδια ρεύματος. Άλλο ένα πράγμα που θα πρέπει να δοκιμάσεις είναι να αλλάξεις το πριζάκι του τηλεφώνου. Και μια ερώτηση, έχεις τραβήξει καλώδιο από το κουτί του οτέ μέχρι το πριζάκι τηλεφώνου ή πιο πριν από αυτό? Αν είναι πιο πριν από αυτό ίσως να έχει πρόβλημα η εσωτερική καλωδίωση. Το ότι μετράνε σωστές ταχύτητες δεν έχει να κάνει με τις αποσυνδέσεις σου οι οποίες είναι τυχαίες. Μετά αφού ελέγξεις όλες τις παραμέτρους θα έχεις 2 επιλογές. Αλλάζεις στον ΟΤΕ ο οποίος θα σου αλλάξει μέχρι και το ζεύγος και γενικά θα το ψάξει πολύ περισσότερο, βέβαια θα ανέβει το κόστος του ίντερνετ σου. Έχεις την επιλογή να αλλάξεις εταιρεία και αν είσαι από τους τυχερούς που μπορείς να πάρεις WIND Fiber η οποία σου επιτρέπει οπτική ίνα μέχρι το σπίτι σου (εσωτερικά) τότε πήγαινε σε αυτή την εταιρεία. Επίσης μπορείς να πάρεις επιδότηση γύρω στα 12 € για 2 χρόνια αν τηρείς της προϋποθέσεις. Αν δεν υπάρχει διαθεσιμότητα τότε μπορείς να επικοινωνήσεις με τις εταιρείες και να ζητήσεις να ελεγχθεί το ζεύγος από το καφάο μέχρι το σπίτι σου. Είναι υποχρεωμένοι να το κάνουν ανεξαρτήτως εταιρείας. Αν αρνηθούν να το κάνουν ενημέρωσε τους ότι θα επικοινωνήσεις με Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (Ε.Ε.Τ.Τ.), στη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή, ή στην Αρχή «Συνήγορος του Καταναλωτή
ikaruga24 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 5 ώρες πριν, SakafliaC είπε Και γω είμαι έτοιμος να πάω ΟΤΕ από Vodafone, το ερώτημα είναι έχω επιβάρυνση αν το συμβόλαιο μου λήγει το Νοέμβριο? Θα πρέπει να τους πληρώσω τα πάγια μέχρι το Νοέμβριο αν θέλω να φύγω τώρα? Ναι έχεις επιβάρυνση. Κάνα 150άρι περίπου. 1
SakafliaC Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Στις 16/7/2018 στις 5:14 ΜΜ, ikaruga24 είπε Ναι έχεις επιβάρυνση. Κάνα 150άρι περίπου. Γνωρίζεις μήπως ποιος πάροχος έχει αναλάβει την περιοχή του Παλαιού Φαλήρου ή τουλάχιστον πώς μπορώ να το βρω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα