Προς το περιεχόμενο

Lenovo Watch 9 Bluetooth Smartwatch 16.50euro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το σκέφτομαι τις τελευταίες μέρες αλλά θέλω το άσπρο που βλέπω ότι δεν το έχει...

Λέω να το πάρω απο gearbest, χρειάζεται priority σε αυτή την τιμή;

Επεξ/σία από zio10
Δημοσ.
2 hours ago, zio10 said:

Το σκέφτομαι τις τελευταίες μέρες αλλά θέλω το άσπρο που βλέπω ότι δεν το έχει...

Προσωπικά ακολουθώ αυτό τον οδηγό για αγορές από gearbest και την βγάζω πάντα καθαρή από τελωνείο. Το άσπρο και μένα μου αρέσει πολύ, ακόμα δεν το έχω δει από κοντά όμως

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, zio10 είπε

Οτιδήποτε κοστίζει κάτω απο 22 ευρώ ειναι τελωνειακώς ελεύθερο. Αν μπει τελωνείο (θα το δεις στο tracking/θα σου ερθει sms/σε καποιους εχουν στειλει και γραμμα στο σπιτι), στελνεις ενα email με την αποδειξη του PAYPAL (οχι το invoice του καταστήματος γιατι έχει τύχει οι υπάλληλοι να μπερδευτούν και να χρεώσουν δασμούς στην αρχική τιμή), και ελευθερώνεται άμεσα.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 hour ago, teotsi21 said:

Οτιδήποτε κοστίζει κάτω απο 22 ευρώ ειναι τελωνειακώς ελεύθερο. Αν μπει τελωνείο (θα το δεις στο tracking/θα σου ερθει sms/σε καποιους εχουν στειλει και γραμμα στο σπιτι), στελνεις ενα email με την αποδειξη του PAYPAL (οχι το invoice του καταστήματος γιατι έχει τύχει οι υπάλληλοι να μπερδευτούν και να χρεώσουν δασμούς στην αρχική τιμή), και ελευθερώνεται άμεσα.

Για ποιο λόγο να μπει στο κόπο; Το bg post που είναι στον οδηγό που ανέφερα πιο πάνω είναι δωρεάν και όσες φορές πήρα έκανε 10 μέρες να φτάσει. Τελωνείο καλοκαιριάτικα μπορεί να σημαίνει και αναμονή έως και 1 μήνα ακόμα και να μην πληρώσει τίποτα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
45 λεπτά πριν, Manos-Sx είπε

Για ποιο λόγο να μπει στο κόπο; Το bg post που είναι στον οδηγό που ανέφερα πιο πάνω είναι δωρεάν και όσες φορές πήρα έκανε 10 μέρες να φτάσει. Τελωνείο καλοκαιριάτικα μπορεί να σημαίνει και αναμονή έως και 1 μήνα ακόμα και να μην πληρώσει τίποτα.

Αν και συνήθως το Βελγικό περνάει αέρα, υπάρχουν περιπτώσεις που έχει κάτσει τελωνείο. Πλέον έχει ισιώσει πολύ η διαδικασία (κυρίως γιατί στέλνεις την απόδειξη και δεν χρεώνεσαι ότι γουστάρει ο τελωνειακός). (μόνο στην περίπτωση που κάτσει τελωνείο φυσικά αυτή η διαδικασία). 

Επεξ/σία από teotsi21
Δημοσ.
1 hour ago, teotsi21 said:

Αν και συνήθως το Βελγικό περνάει αέρα, υπάρχουν περιπτώσεις που έχει κάτσει τελωνείο. Πλέον έχει ισιώσει πολύ η διαδικασία (κυρίως γιατί στέλνεις την απόδειξη και δεν χρεώνεσαι ότι γουστάρει ο τελωνειακός). 

Με registered belgium πάντως δεν μου έχει κάτσει ποτέ τελωνείο και επίσης "ξεκινάει" από Ευρώπη την πορεία του, για το απλό belgium δε ξέρω να σου πω την αλήθεια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...