Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετω ολα τα παιδια....
Εχουμε γνωμες για την Sony KD-55XE9305..??
Την ειχε ή εχει κανεις να μου πει εντυπωσεις και αν αξιζει..?
Αν την βρω εκθεσιακη, αξιζει να την αγορασω..? Αν ναι μεχρι τι ποσο συμφερει να δωσω..??
Ευχαριστω....!!!!

Δημοσ.

Μια χαρά είναι σαν TV, λίγο ακριβή βέβαια....
Εκθεσιακή TV εγώ προσωπικά δεν θα έπαιρνα.....σκέψου μόνο ότι δουλεύει σχεδόν 12 ώρες την ήμερα κάθε μέρα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειναι περσινο μοντελο. Την εχουν χαρακτηρισει σαν baby Z9D. Εκπληκτικη τηλεοραση. 

Οταν στα 1500 ευρω παιζει η XF9005 του 2018, για εκθεσιακη δεν θα εδινα πανω1000-1100 ευρω. 

Επεξ/σία από ROG-X
Δημοσ.

Nαι αλλα (αν μπεις στην Sony να δεις) καποια χαρακτηριστικα της KD-55XE9305 (2017) ειναι καλυτερα και απο την φετινη KD-55XF9005 (2018).
Ελαχιστες διαφορες αλλα δεν ειναι 1 μικρο κλικ πιο πανω η KD-55XE9305 (2017)..?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, messinia7 είπε

Nαι αλλα (αν μπεις στην Sony να δεις) καποια χαρακτηριστικα της KD-55XE9305 (2017) ειναι καλυτερα και απο την φετινη KD-55XF9005 (2018).
Ελαχιστες διαφορες αλλα δεν ειναι 1 μικρο κλικ πιο πανω η KD-55XE9305 (2017)..?

https://www.displayspecifications.com/en/comparison/e9a846c9e

Η νεα εχει καλυτερο πανελ.Εχει ομως λιγοτερη φωτεινοτητα. Επεξεργαστες εχουν ιδιους.

απο ηχο δεν ξερω να σου πω! δες τες απο κοντα.μην μενεις μονο στα χαρακτηριστικα!

Δημοσ.

φιλε μου μην παρεις εκθεσιακη.. υπαρχει λογος? και ειδικα για μοντελο  προηγουμενης χρονια? βρισκεις με 1500 ευρω ανετα καλυτερα μοντελα..

Δημοσ.

Μπορεις να μου πεις καλυτερα μοντελα..μεχρι 1300 ευρω..???

Γιατι δεν το πολυκατεχω το αθλημα...

Δημοσ.

εγω θα πηγαινα σε samsung q7fn οπου πριν καμια 20αρια μερες σου βγαινει στα 1300 με κατι δωροεπιταγες που εδιναν τα καταστηματα.. επειδη το εψαξα πολυ πριν καταληξω και επειδη η sony 9305 ηταν στα τοπ τελικα δεν την εβρισκα και απλα πηγα σε κατι καλυτερο.. ουτος η αλλος μια φορα τα 10 χρονια περνω τιβι.. χαχα

αλλα ξανα λεω εκθεσιακη σε αυτα τα λεφτα δεν θα εδινα ποτε.. οπως επισης για oled..

τι χρηση καταρχην θα κανεις?

Δημοσ.
7 ώρες πριν, alexan2dros είπε

εγω θα πηγαινα σε samsung q7fn οπου πριν καμια 20αρια μερες σου βγαινει στα 1300 με κατι δωροεπιταγες που εδιναν τα καταστηματα.. επειδη το εψαξα πολυ πριν καταληξω και επειδη η sony 9305 ηταν στα τοπ τελικα δεν την εβρισκα και απλα πηγα σε κατι καλυτερο.. ουτος η αλλος μια φορα τα 10 χρονια περνω τιβι.. χαχα

αλλα ξανα λεω εκθεσιακη σε αυτα τα λεφτα δεν θα εδινα ποτε.. οπως επισης για oled..

τι χρηση καταρχην θα κανεις?

Ποια τηλεοραση πηρες εσυ φιλε?

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, rovgio είπε

εγω θα πηγαινα σε samsung q7fn

21 λεπτά πριν, rovgio είπε

Ποια τηλεοραση πηρες εσυ φιλε?

Δημοσ.

55αρα η τιμη αστα.. ημουν κωλοφραρδος στην ατυχια μου.. στο τελος κατεληξα να την περνω με 1500 ευρω.. αστο.. μεγαλη ιστορια που δεν θελω να γραψω δημοσια! εντυπωσεις αστα κλαψτα.. η τηλεοραση τα σπαει.. 

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, alexan2dros είπε

55αρα η τιμη αστα.. ημουν κωλοφραρδος στην ατυχια μου.. στο τελος κατεληξα να την περνω με 1500 ευρω.. αστο.. μεγαλη ιστορια που δεν θελω να γραψω δημοσια! εντυπωσεις αστα κλαψτα.. η τηλεοραση τα σπαει.. 

Την εχω βαλει στο ματι αλλα θα περιμενω πτωση τιμης. Ειμαι αναμεσα σε αυτην κ την LG C8 αλλα ο φοβος του burn in με τρεναρει. Πριν την Q9FN τι tv ειχες?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...