Dinos_12345 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Καλησπέρα. Χθες το βράδυ, η γραμμή μου λειτουργούσε μια χαρά. Σήμερα το πρωί, δεν μπήκα καθόλου όμως το απόγευμα που γύρισα σπίτι, δεν φόρτωνε ούτε το Google. Με την εφαρμογή του speed test, έχει 600ms ping από 9 που είχε χθες, 1.2mbps στην καλύτερη down. Κάτι πρέπει να παίζει με noise, κλειδώνει στα ίδια που κλειδώνει πάντα. Είναι γραμμή wind adsl 24, έχει βγάλει δύο φορές πρόβλημα, με το ζόρι. Περιμένω να μου αναβαθμίσουν σε VDSL 50, λέτε να κάνουν κάτι;
Cosbuster Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Εμένα το 600ms ping που λέει πως η γραμμή δίνει πόνο στο κατέβασμα/ανέβασμα. Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2018 από Cosbuster
Dinos_12345 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 11 ώρες πριν, Cosbuster είπε Εμένα το 600ms ping που λέει πως η γραμμή δίνει πόνο στο κατέβασμα/ανέβασμα. Yup. Αυτό ήταν. Είχα ξεχάσει ότι έχω ανοιχτό το backup για βίντεο στο Google photos και χθες είχα βγάλει γύρω στο 1 gb βίντεο. Χαζομάρα μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα