Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μια χαρα ειναι...εισαι ετοιμος για ληψη...εχεις στησει την αλλη στη ταρατσα??

Δημοσ.

Καλά τα λέει, αλλά πλέον κανείς δεν ασχολείται με τέτοιες εγκαταστάσεις (εκτός π.χ. AWMN για άλλους λόγους) αφού το άρθρο γράφτηκε όταν δεν υπήρχαν ευρέως διαδεδομένα τα εξωτερικά ΑΡ, όπου πλέον το μόνο που χρειάζονται είναι ένα καλώδιο UTP μέχρι το σπίτι.

Με το εξωτερικό ΑΡ Nanostation LocoM2 και το εσωτερικό router Archer C50, που πήρε ο φίλος, μια χαρά θα κάνει την δουλειά του, σε σχέση φυσικά με υο πόσο καλά θα πιάνει την ασύρματη εκπομπή από το εσωτερικό router του ξαδέλφου του.

Δημοσ.

Ακριβως ετσι ειναι, δε χρειαζεσαι κατι αλλο παρα να ξεκινησεις το στησιμο του εξοπλισμου. Το ρουτερ θα σου ελεγα σε πρωτη φαση να το ρυθμισεις σαν ΑΡ μονο, εκτος και αν θες καποιες επιπλεον λειτουργιες του, π.χ. QoS.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πιάνει και το wi-fi του Μασούτη. Υπάρχει περίπτωση να μπορώ να συνδεθώ μέσω της κεραίας; μέχρι στιγμής τα έχω καταφέρει μόνο μέσω του application στο android κινητό μου που θέλει να μπω για να κάνω "σύνδεση στο wifi".

Στις 25/7/2018 στις 7:39 ΜΜ, kostasbm είπε

μια χαρα ειναι...εισαι ετοιμος για ληψη...εχεις στησει την αλλη στη ταρατσα??

Όχι ακόμα γιατί είμαι καινούριος στην πολυκατοικία και δεν ξέρω τον διαχειριστή για να πάρω το κλειδί . Γίνεται λίγο χαμός εδώ, έχει πάρα πολλά διαμερίσματα και δεν ξέρω ποιος είναι. Προς το παρόν το έχω βάλει στο κάγκελο του μπαλκονιου μου για δοκιμή. Υπάρχει περίπτωση να έχει θέματα με βροχές κλπ.; Επίσης σκέφτομαι όταν το βάλω στην ταράτσα να το δέσω με μία αλυσιδίτσα γιατί μπορεί ο καθένας να ανέβει και να το πάρει.

Επεξ/σία από elmario88
Δημοσ.

κανενα προβλημα με βροχη......μια κλειδαρια που κλειδωνουν τα ΣΚΙ αν βρεις ειναι με συρμα και θα βολεψει 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, kostasbm είπε

κανενα προβλημα με βροχη......μια κλειδαρια που κλειδωνουν τα ΣΚΙ αν βρεις ειναι με συρμα και θα βολεψει 

Μπορεις να στειλεις καποιο link ? Γιατι δεν βρηκα κατι εγω

Δημοσ.

https://cosmomarket.gr/index.php?p=4&item_id=143968&cat_id=&title=olympia-ul-100-ΛΟΥΚΕΤΟ-ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ-ΜΕ-ΣΥΡΜΑΤΟΣΧΟΙΝΟ-ΚΑΙ-ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ

οι φιλοι μου εκοψαν το συρματοσχοινο πισω στη βαση και το εφεραν ακριβως στα μηκος που ηθελαν

• 1 μήνα μετά...
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 17/9/2018 στις 12:03 ΜΜ, AKAKIOS1 είπε

Πως πηγε τελικα η εγκατασταση? 

Δείχνει ότι συνδέεται βγάζει στην μπάρα 76 dmb. Αλλά μετά από 10 δευτερόλεπτα χάνεται το σήμα και βγάζει πάλι mac Not associated. Ειναι αδυναμο το σημα η πρεπει να αλλαξω κατι στις ρυθμισεις;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...