ntelis1 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Ενω υποστιριζει το pc μου Hardware Virtualization δεν υπαρχει ρυθμιση για να το ενεργοποιησω στο bios.Τι προτεινεται να κανω.Εχω lenovo g550
ss13 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Έχει κάνει κανένα Bios Update ; Για πες μας το μοντέλο του φορητού σου ( δες εικόνα )
mphxths Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Αντε και το ενεργοποιησες...τι θες να κανεις με αυτο ?virtualbox?vmware? Με 2 πυρηνες?Δεν βλεπω να τσουλαει το πραμα.. ΥΓ : Ασε που μυριζομαι αλλαγη επεξεργαστη...εξ'ου και δεν υπαρχει η επιλογη στο BIOS...γιατι ο προηγουμενος cpu που ειχε το φορητο δεν υποστηριζε vt-x. Κανω λαθος ? Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2018 από mphxths 1
ntelis1 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Ναι άλλαξα επεξεργαστή έβαλα τον Τ9300 πρόσφατα! Για το memu το θέλω το Vt-x. Πώς βλέπω αν μπορώ να κάνω update τα bios;
mphxths Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Πηγαινε εδω και βαλε τον σειριακο αριθμο του μηχανηματος σου.Αφου τον αναγνωρισει πηγαινεις στα "Downloads" και βλεπεις αν υπαρχει καποια εκδοση BIOS που να προσθετει κατι σχετικο με το vt-x. Αν οχι , δεν νομιζω οτι ειναι και πολλα που μπορεις να κανεις.
TheDevilMayCare Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 20 ώρες πριν, ntelis1 είπε Ενω υποστιριζει το pc μου Hardware Virtualization δεν υπαρχει ρυθμιση για να το ενεργοποιησω στο bios.Τι προτεινεται να κανω.Εχω lenovo g550 Λαθος -> υποστηριζει ο επεξεργαστης σου μονο, οχι το "pc" σου 👷♂️ 1
ntelis1 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 4 ώρες πριν, mphxths είπε Πηγαινε εδω και βαλε τον σειριακο αριθμο του μηχανηματος σου.Αφου τον αναγνωρισει πηγαινεις στα "Downloads" και βλεπεις αν υπαρχει καποια εκδοση BIOS που να προσθετει κατι σχετικο με το vt-x. Αν οχι , δεν νομιζω οτι ειναι και πολλα που μπορεις να κανεις. Το εκανα αλλα δεν μου το αναγνωριζει αγνωστο λεει.Αλλος τροπος να κανω update τα βιος;
nikos903 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 22 ώρες πριν, ss13 είπε Έχει κάνει κανένα Bios Update ; Για πες μας το μοντέλο του φορητού σου ( δες εικόνα ) Πες μας τι γράφουν αυτά τα αυτοκόλλητα να σου πούμε για το bios. Αν ούτε με το καινούργιο bios δεν σου βγάλει την επιλογή τότε μόνο με custom και αν (το GL40 (αυτό δεν έχει το λάπτοπ; ) υποστηρίζει Virtualization απο όσο θυμάμαι, απλά δεν το ενεργοποιούν στο bios για κάποιο λόγο). Αν πας να ψάξεις custom απλά έχε υπόψιν οτι μπορεί φλασάροντας το (ααααν βρεις custom κιόλας για αυτό) να κάνεις το λάπτοπ κούτσουρο γιατί δεν ξέρεις τι αλλαγές έχει κάνει ο άλλος και αν είναι 100% το bios το δικό σου. Δεν θα στο πρότεινα σαν λύση δηλαδή (εκτός και αν έχεις programmer που αν δεν παίρνει μετά να το γυρίσεις στο παλιό έτσι). 1
mphxths Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Προφανως το φορητο βγηκε σε καποια configurations που δεν ειχαν επεξεργαστες με vt-x υποστηριξη..οποτε δεν μπηκε στον κοπο να βαλει στο bios την αναλογη επιλογη. Και για να αποτρεψει μελλοντικες αλλαγες επεξεργαστες μπορει να σκεφτει καποιος... Αμα δεν αναγνωριζει τον σειριακο , υποθετωντας οτι τον βαζεις σωστα , τοτε ψαξτο στο σαιτ της lenovo βασει μοντελου..part number ή δεν ξερωγω τι αλλο υπαρχει... Το θεμα ειναι , ειτε επισημο ειτε πειραγμενο bios , δεν ειναι σιγουρο οτι περιλαμβανουν την προσθηκη αυτης της επιλογης..μπορει να προσθετουν κατι αλλο , να διορθωνουν κανα bug κλπ. Δηλ και να βρεις πιο καινουργιο bios απο αυτο που εχεις δεν παει να πει οτι θα σου λυσει το "προβλημα" σου ...Για να μην εχεις πολλες προσδοκιες στα λεω αυτα... Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2018 από mphxths 2
TheDevilMayCare Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Νομιζω παλιοτερα σε εσενα, η σε αλλον εδω, ειχα πει οτι: μπορει να μπει και ο T9500, αλλα ομως μεχρι εκει τα ευχαριστα -> δυστυχως δεν θυμαμαι να εχουν δωσει ποτε -επισημα!- σε αυτο VT-x 😯 2
ntelis1 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Αυτο ειναι το μοντελο του λαπτοπ και sn.Προσπαθησα αλλα δεν εβγαλα ακρη,ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον.Υπαρχειο κανα Android emulator ποιο ελαφτυ ωστε να τρεχει ευκολα στο pc;
ss13 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Αυτό που σου είπε ο nikos903 είναι αυτό https://support.lenovo.com/gr/en/downloads/ds012281 πρόσεξε όμως τις οδηγίες εγκατάστασης πολύ καλά 1
ntelis1 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Επιτελους εγινε απευθειας με το bios update.Ευχαριστω παρα πολυ παιδια για την βοηθεια σας! 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα