Προς το περιεχόμενο

XF270HUA 430€ @ caseking 144Hz, 1440p freesync IPS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

και δεν παιρνεται αυτην 

https://www.amazon.co.uk/gp/product/B06Y41FB46/ref=oh_aui_detailpage_o02_s00?ie=UTF8&psc=1

φοβερη οθονη και την ειχα επι x2 αλλα με χαλια quality control. 2 φορες μου ηρθε με ελλατωμα και εκανα refund. Αυτο ομως δεν εχει να κανει με την ποιοτητα εικονας κτλ αν η οθονη ερθει πληρως λειτουργικη ειναι φανταστικη.

τελικα πηρα αυτη αλλα με πολυ μάτωμα τσεπης

https://www.amazon.co.uk/gp/product/B0732WSYSM/ref=oh_aui_detailpage_o03_s01?ie=UTF8&psc=1

Επεξ/σία από Aias
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

βαζεις παντα πληρωμη σε λιρες αλλα θυμαμαι ηταν καπου 30 ευρω η αποστολη .Γα... η αμαζον

https://www.amazon.co.uk/dp/B07D2VFL34?tag=22

την ανεβασε καποιος στον hotuk και εχει και hdr και freesync2 με preorder

Επεξ/σία από Aias
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Aias είπε

βαζεις παντα πληρωμη σε λιρες αλλα θυμαμαι ηταν καπου 30 ευρω η αποστολη .Γα... η αμαζον

Πληρωμή σε λίρες εκτός αν έχεις χρεωστική Πειραιώς όπου βγαίνει περίπου το ίδιο.

Σου καθίζουν οι λεχρίτες 2% προμήθεια με ελάχιστο 1€ και ΑΝ η παραγγελία σπάσει σε πολλές αποστολές/χρεώσεις το 1€ ισχύει για κάθε χρέωση

Επεξ/σία από mpokwsths
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, naruto14 είπε

Η μόνη διαφορά είναι τα Bezzels.

Και η εφαρμογή στο πάνελ με αποτέλεσμα λιγότερο bleed + κάποιες διαφορές στο menu και freesync

Επεξ/σία από glazos
Δημοσ.
Στις 15/7/2018 στις 1:26 ΠΜ, mpokwsths είπε

Ρίσκο είναι να την αγοράσεις από ελληνικό σκρουτζομάγαζο ή αλυσίδα που δε δέχεται υπαναχώρηση (π.χ. Public).

Σε οθόνες μονόδρομος Amazon. Έχω επιστρέψει οθόνη που απλά δε μου άρεσε η ομοιομορφία λευκού.

Άντε να γυρίσεις οθόνη (που δεν έχει κάποιο εξόφθαλμο πρόβλημα) στα εν λόγω μαγαζιά. Δεν πρόκειται να τη δεχθούν.

Όχι. Όπως βλέπεις έχω Prime κανονικά.

Οπότε ή ας ανοίξει νέο θέμα ή να τροποποιηθεί τίτλος / πρώτο post. 422€ τελική από Amazon με Prime.

Untitled.png

Δεν δέχεται υπαναχώρηση σε τι?

Δημοσ.

Πάντως από προσωπική εμπειρία να σας πω πως η οθόνη είναι 15/10. Την είχα αγοράσει 530 πριν κανένα χρόνο και τώρα πρόσφατα έβαλα amd gpu. Το freesync λειτουργεί υπέροχα, έχει τεράστιο range. Αν θυμάμαι καλά 40-144. Δεν νμζ ότι θα βρείτε πιο φτηνή που να ειναι και IPS και όλα τα άλλα. 

Δημοσ.
Στις 15/7/2018 στις 12:45 ΠΜ, thodoris5321 είπε

Ο γραπτός λόγος μπορεί να δημιουργεί λάθος εντυπώσεις, έψαξα στο google να βρω τιμή skroutz, έπεσα πάνω στο site του amazon, είδα τιμή χωρίς να προσέξω πως δε στέλνει Ελλάδα και το ανέφερα να βοηθήσω οποιοδήποτε θα τον ενδιέφερε η αγορά της συγκεκριμένης οθόνης. Αλήθεια αναφέρω πως δεν έχω ιδέα για το vfm της οθόνης για να το σχολιάσουν άλλοι χρήστες του φόρουμ. Καλή συνέχεια.

Στις 15/7/2018 στις 1:03 ΠΜ, pogchamp είπε

Ok np! Γενικά ναι ο γραπτός λόγος είναι κάπως. 

Μια χαρά είναι η οθόνη ... 

Μια χαρά είναι και ο γραπτός λόγος όταν είναι άρτιος.

Όταν όμως γράφουμε, με τρόπο ίδιο με την καθημερινή ομιλία μας, όπου τα περισσότερα περιγράφονται από την στάση και τις κινήσεις μας, τότε υπάρχουν παρεξηγήσεις 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...