Προς το περιεχόμενο

XF270HUA 430€ @ caseking 144Hz, 1440p freesync IPS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με ένα google search την βρήκα στα ~381 (χωρίς μεταφορικά) από amazon uk

https://www.amazon.co.uk/Acer-XF270HUAbmiidprzx-ZeroFrame-FreeSync-EcoDisplay/dp/B01IHFIVQ4

edit: Αν και λέει "not deliver to Greece"

δεν έχω ιδέα αν αξίζει η αγορά της και την ποιότητα της οθόνης.

Επεξ/σία από thodoris5321
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Να ταν το μοντελο με G sync θα ηταν μουρλια :(

Πολλά θες με 4μιση εκατοστάρικα :P. Ακόμα και freesync, αξίζει σίγουρα πολύ περισσότερο από το να σκάσεις ένα 300άρι ακόμα για το gsync.

Επεξ/σία από naruto14
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, naruto14 είπε

Πολλά θες με 4μιση εκατοστάρικα :P. Ακόμα και freesync, αξίζει σίγουρα πολύ περισσότερο από το να σκάσεις ένα 300άρι ακόμα για το gsync.

Κοιταξε να δεις υποτιθεται μιλαμε για μοντελο που εχει καταργηθει +αγορα απο καταστημα του εξωτερικου,αρα δεν ειναι και τοσο υπερβολικο αυτο που λεω.

Το θεμα ξερεις ποιο ειναι που δεν αξιζει για μενα το εν λογω Monitor?Για το after sales support του σε περιπτωση προβληματος/βλαβης που θα εχεις να κανεις με αποστολη εξω(ειδικα μιας και μιλαμε για Ips panel με οτι συνεπαγεται στο κομματι του bleeding).

Γιαυτο και ανεφερα το παραπανω που θα ηταν σοβαρο κινητρο καποιος να ρισκαρει αγορα απεξω.

Και υποψη αλλα δεν μιλαμε καν για αγορα απο amazon.

Δημοσ.

Γενικά διάβασα πολύ καλά λόγια για το caseking από πολύ κόσμο οπότε δεν θα ανησυχούσα για το after sales support. Φυσικά πρέπει να ξέρεις και τι αγοράζεις. IPS από AU Optronics οπότε ξέρεις θα έχει και IPS Glow και μπορεί λίγο bleeding. Εμένα ευτυχώς το bleeding είναι ελάχιστο έως καθόλου. Το IPS Glow υπάρχει αρκετά αλλά υπάρχουν πολλοί τρόποι να το αντιμετωπίσεις. Προσωπικά πλέον δεν με ενοχλεί καθόλου. Και η οθόνη είναι καταπληκτικοί στα υπόλοιπα. Ορίστε και ένα πολύ καλό video review:

Δημοσ.
2 ώρες πριν, mochian είπε

Προπαραγγελία από το γαλλικό amazon για μέλη του prime 380 ευρά

https://www.amazon.fr/gp/offer-listing/B01IHFIVQ4/ref=dp_olp_new?ie=UTF8&condition=new

Το prime Δεν αφορά μόνο κατοίκους της χώρας του Amazon? 

1 ώρα πριν, naruto14 είπε

Γενικά διάβασα πολύ καλά λόγια για το caseking από πολύ κόσμο οπότε δεν θα ανησυχούσα για το after sales support. Φυσικά πρέπει να ξέρεις και τι αγοράζεις. IPS από AU Optronics οπότε ξέρεις θα έχει και IPS Glow και μπορεί λίγο bleeding. Εμένα ευτυχώς το bleeding είναι ελάχιστο έως καθόλου. Το IPS Glow υπάρχει αρκετά αλλά υπάρχουν πολλοί τρόποι να το αντιμετωπίσεις. Προσωπικά πλέον δεν με ενοχλεί καθόλου. Και η οθόνη είναι καταπληκτικοί στα υπόλοιπα. Ορίστε και ένα πολύ καλό video review:

Με τι τρόπους αντιμετωπίζεις το glow ?

4 ώρες πριν, thodoris5321 είπε

Με ένα google search την βρήκα στα ~381 (χωρίς μεταφορικά) από amazon uk

https://www.amazon.co.uk/Acer-XF270HUAbmiidprzx-ZeroFrame-FreeSync-EcoDisplay/dp/B01IHFIVQ4

edit: Αν και λέει "not deliver to Greece"

δεν έχω ιδέα αν αξίζει η αγορά της και την ποιότητα της οθόνης.

Με ένα απλό search την βρήκες και δεν κάνει shipping εδώ... οπότε τι το αναφέρεις σαν να μου την λες. Επίσης δεν έχεις ιδέα αν αξίζει η αγορά αλλά με ένα απλό google search μπορείς να βρεις πολλά θετικοτατα review.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, pogchamp είπε

Με ένα απλό search την βρήκες και δεν κάνει shipping εδώ... οπότε τι το αναφέρεις σαν να μου την λες. Επίσης δεν έχεις ιδέα αν αξίζει η αγορά αλλά με ένα απλό google search μπορείς να βρεις πολλά θετικοτατα review.

Ο γραπτός λόγος μπορεί να δημιουργεί λάθος εντυπώσεις, έψαξα στο google να βρω τιμή skroutz, έπεσα πάνω στο site του amazon, είδα τιμή χωρίς να προσέξω πως δε στέλνει Ελλάδα και το ανέφερα να βοηθήσω οποιοδήποτε θα τον ενδιέφερε η αγορά της συγκεκριμένης οθόνης. Αλήθεια αναφέρω πως δεν έχω ιδέα για το vfm της οθόνης για να το σχολιάσουν άλλοι χρήστες του φόρουμ. Καλή συνέχεια.

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, thodoris5321 είπε

Ο γραπτός λόγος μπορεί να δημιουργεί λάθος εντυπώσεις, έψαξα στο google να βρω τιμή skroutz, έπεσα πάνω στο site του amazon, είδα τιμή χωρίς να προσέξω πως δε στέλνει Ελλάδα και το ανέφερα να βοηθήσω οποιοδήποτε θα τον ενδιέφερε η αγορά της συγκεκριμένης οθόνης. Αλήθεια αναφέρω πως δεν έχω ιδέα για το vfm της οθόνης για να το σχολιάσουν άλλοι χρήστες του φόρουμ. Καλή συνέχεια.

Ok np! Γενικά ναι ο γραπτός λόγος είναι κάπως. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρίσκο είναι να την αγοράσεις από ελληνικό σκρουτζομάγαζο ή αλυσίδα που δε δέχεται υπαναχώρηση (π.χ. Public).

Σε οθόνες μονόδρομος Amazon. Έχω επιστρέψει οθόνη που απλά δε μου άρεσε η ομοιομορφία λευκού.

Άντε να γυρίσεις οθόνη (που δεν έχει κάποιο εξόφθαλμο πρόβλημα) στα εν λόγω μαγαζιά. Δεν πρόκειται να τη δεχθούν.

57 λεπτά πριν, pogchamp είπε

Όχι. Όπως βλέπεις έχω Prime κανονικά.

Οπότε ή ας ανοίξει νέο θέμα ή να τροποποιηθεί τίτλος / πρώτο post. 422€ τελική από Amazon με Prime.

Untitled.png

Επεξ/σία από mpokwsths
  • Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, pogchamp είπε

Με τι τρόπους αντιμετωπίζεις το glow ?

Αρχικά πρέπει να έχεις χαμηλή φωτεινότητα. Φυσικά δεν την βάζεις απο την αρχή τέρμα χαμηλά γιατί θα σε ξενίσει. Εγώ ξεκίνησα από 30/100 και αυτή τη στιγμή δουλεύω με 15. 

Επίσης πάρα πολύ χρήσιμο είναι να τοποθετήσεις ambi light φωτισμό πίσω από την οθόνη. Είτε rgb ειτε άσπρο. Αυξάνει αρκετά το contrast για το μάτι, περιορίζει πολύ το glow και κάνει τη χρήση του υπολογιστή πάρα πολύ ξεκούραστη. 

Έχοντας κάνει αυτά τα 2 προσωπικά δεν με ενοχλεί καθόλου πλέον. Και το λέω αφού έψαχνα για το glow για μήνες και δίσταζα την αγορά ενός high end gaming monitor. 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, mpokwsths είπε

Ρίσκο είναι να την αγοράσεις από ελληνικό σκρουτζομάγαζο ή αλυσίδα που δε δέχεται υπαναχώρηση (π.χ. Public).

Σε οθόνες μονόδρομος Amazon. Έχω επιστρέψει οθόνη που απλά δε μου άρεσε η ομοιομορφία λευκού.

Άντε να γυρίσεις οθόνη (που δεν έχει κάποιο εξόφθαλμο πρόβλημα) στα εν λόγω μαγαζιά. Δεν πρόκειται να τη δεχθούν.

Όχι. Όπως βλέπεις έχω Prime κανονικά.

Οπότε ή ας ανοίξει νέο θέμα ή να τροποποιηθεί τίτλος / πρώτο post. 422€ τελική από Amazon με Prime.

Untitled.png

Ok απλά στην περίπτωση αυτή απαιτεί να κάνεις συνδρομή prime μόνο γι'αυτό ή αν θες το streaming. Υποθέτω μπορείς να την αγοράσεις και μόνο στο trial 30 days Και να μην συνεχίσεις. Η έκπτωση γίνεται και σε όσους γίνονται prime τώρα ή πρέπει να είσαι prime από καιρό πριν την έκπτωση. Τελικά αν είχα διαβάσει κάποτε καλά γιατί σκεφτόμουν prime για το co.uk, το μόνο που δεν κερδίζεις αν είσαι από άλλη χώρα πέρα από αυτη που είναι το τοπικό amazon δεν έχεις τα express deliveries ή free deliveries? 

Btw ειναι temporarily out of stock.

Επεξ/σία από pogchamp

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...