Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είχα Corsa C με κινητήρα Z12ΧE.

Εσυ ποιο έχεις; Είναι με 3 κύλινδρο μοτέρ;

Εάν σκέφτεσαι να το πουλήσεις , μην του ρίξεις χρήματα.

Εάν το κρατήσεις και κάνεις χιλιόμετρα ετησίως βάλε υγραέριο. Τα οpel είναι ανθεκτικά με σωστή ρύθμιση.,

Εκεί που πόναγε το συγκεκριμένο μοντέλο είναι χειρόφρενο, βαλβίδα πίεσης λαδιού, αντλία βενζίνης , και πολλαπλασιαστές (της Delphi (φόραγε)

Επεξ/σία από meletis_m
  • Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 16/7/2018 στις 9:59 ΠΜ, piiii είπε

Μου κάνει τρομερή εντύπωση που βρήκες αυτοκίνητο του 2002 και δεν έχει ηλεκτρικά παράθυρα και κλειδαριές.

Ακόμα και το Punto του 96 που είχα θυμάμαι ότι διέθετε και τα δύο.

Ειμαι μεγαλος μαλακας φιλε για αυτο. Εβαλα το θειο μου να με βοηθησει για το πρωτο μου αμαξια αλλα..

Δημοσ.

Να ξέρεις ότι υπάρχουν και οι μάντρες με τα ίχ που έχουν αποσυρθεί ή πάνε για διάλυση..

Πας εκεί με λίγα ευρώ και ψωνίζεις ότι ήθελε το αμάξι σου για να γίνει τούμπανο...

Αν. Είναι να το δώσεις σε ενα χρόνο και είσαι 100% σίγουρος για αυτό μην ασχοληθείς... γνώμη μου πάντα...

Πάρε Ιταλό άλλη φορά.... 16 χρόνια το έχω και δεν του λείπει τπτ... Και κλίμα διζωνικο και 8 αερόσακοι abs,esr, auto pilot,υπολογιστη ταξιδίου, ρυθμιζόμενοι καθρέφτες δίσκοι μπρος πίσω και από εμφάνιση τα σπάει..  τώρα δυστυχώς κάναμε τεστ ντραϊβ λαμαρίνα...

Με έναν που ήρθε αφρεναριστος στην Ποσειδώνος και έσκασε πίσω μας και πάλι καλά δεν χτύπησε κανένας από την οικογένεια.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, raflas είπε

Να ξέρεις ότι υπάρχουν και οι μάντρες με τα ίχ που έχουν αποσυρθεί ή πάνε για διάλυση..

Πας εκεί με λίγα ευρώ και ψωνίζεις ότι ήθελε το αμάξι σου για να γίνει τούμπανο...

εχεις παει και το γραφεις αυτο?διοτι εγω που πηγα ,βρηκα το πολυ ενα 10%  κατω ,απο τα ανταλακτικατζιδικα,αντε,σε μερικα που δεν εχουν κινηση,να κατεβουν στο -20%.αυτα για σαλονικα.ειδικα στην μετεκο,παιζει να ειναι και ακριβοτερη.....το γαμωτο ειναι οτι οι τυποι,ή θα παρουν το χρημα που ζητανε ή το ανακυκλωνουν....δεν κατεβαινουν,ειδικα στην μετεκο........

Δημοσ.

Ναι φίλε μου για να το γράφω το έχω κάνει, αλλά Αθήνα δυστυχώς που εδώ έχει και σε κάθε στενό που λέει ο λόγος και ένα σκραπατζιδικο....

Δημοσ.

Εξαρτάται, πχ για κλειδαριές κλπ φρου φρου, όχι... πέρυσι όμως έπαθα ζημιά 800 ευρώ σε corsa 1.4 του 2002, την έψαξα μην έβρισκα με 2 3 χιλιάρικα τίποτα σε καλύτερη κατάσταση και πιο καινούργια από το δικό μου, αντί να έκανα την επισκευή, και το άλλαζα. Τίποτα κάτι χρέπια μόνο, οπότε έριξα τα χρήματα αλλά έχω αμάξι και κυκλοφορώ.

Φέτος έδωσα άλλα τόσα και το έκανα μετατροπή σε υγραέριο. Τέρμα το αμάξι το παντρεύτηκα! :) Αλλά κι αν το πουλήσω αυτή η κίνηση ανεβάζει την μεταπωλητή αξία!!!

Δημοσ.

Μύθος ότι ανεβαίνει η μεταπωλητικη αξία ενος αυτοκινήτου που έχει μετατροπή σε υγραερίου. Μάλιστα μπορεί αυτό να λειτουργήσει και ως αναλστατικος παράγοντας για την πώληση του. 

Έχω υγραέριο εδώ και χρόνια και δεν θα αγόραζα ποτέ αυτοκίνητο με εγκατεστημένο ήδη υγραέριο εκτός και αν πρόκειται για εργοστασιακή εγκατάσταση. Μόνο ένας άσχετος θα αγόραζε.

• Like 4
Επισκέπτης
Δημοσ.

Το aftermarket υγραέριο δεν ανεβάζει με τίποτα την αξία μεταπώλησης.Ίσως μόνο το εργοστασιακό.Και αυτό μονο αν κάποιος ψάχνει υγραέριο. Όταν θα θέλεις να το πουλήσεις θα το δεις.

Οτιδήποτε μη μανισιο μπαίνει πανω ή απο μη επίσημο οικο βελτίωσης της κάθε εταιρειας,ρίχνει τη τιμή μεταπώλησης.

Όσο για το τι λέει το car.gr,αστο καλυτερα.Το τι παπατζες λένε για να πουλήσουν δεν περιγράφεται,από τάχα μου full extra,κιτ βελτίωσης μοτέρ κλπ.

Δημοσ.

Μία οικονομική λύση θα ήταν να βρείς το ίδιο μοντέλο με τα έξτρα που θέλεις, αλλά τρακαρισμένο ή με καμένη φλάτζα. Το παίρνεις γύρω στα €500, πας και τα δύο στο μάστορα να σου μεταφέρει ό,τι θες από το ένα στο άλλο, και ό,τι περισσέψει το δίνεις για ανταλλακτικά σε αγγελία.

Βέβαια επειδή υπάρχουν και τα εργατικά που θα πληρώσεις στη μέση, αυτή η λύση θα ήταν ιδανικότερα αν "πιάνουν" τα χέρια σου και μπορούσες να κάνεις εσύ την μεταμόσχευση. 

• Like 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Narayan είπε

Μία οικονομική λύση θα ήταν να βρείς το ίδιο μοντέλο με τα έξτρα που θέλεις, αλλά τρακαρισμένο ή με καμένη φλάτζα. Το παίρνεις γύρω στα €500, πας και τα δύο στο μάστορα να σου μεταφέρει ό,τι θες από το ένα στο άλλο, και ό,τι περισσέψει το δίνεις για ανταλλακτικά σε αγγελία.

Βέβαια επειδή υπάρχουν και τα εργατικά που θα πληρώσεις στη μέση, αυτή η λύση θα ήταν ιδανικότερα αν "πιάνουν" τα χέρια σου και μπορούσες να κάνεις εσύ την μεταμόσχευση. 

Κατι τέτοιο κοιτάζω εγω για το δικό μου Accord

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 22/7/2018 στις 5:53 ΜΜ, raflas είπε

Ναι φίλε μου για να το γράφω το έχω κάνει, αλλά Αθήνα δυστυχώς που εδώ έχει και σε κάθε στενό που λέει ο λόγος και ένα σκραπατζιδικο....

Δεν ξέρω για που λες, όταν μιλάς για Αθήνα, αλλά γενικά θα διαφωνήσω μαζί σου. Και για την περιοχή του Ασπρόπυργου που είναι μαζεμένες μεγάλες μάντρες αλλά και πιο κοντά πχ Κηφισό, κλπ (Φραντζή και γύρω περιοχές δεν τις αναφέρω καν)

Όχι ότι δεν υπάρχουν και εξαιρέσεις αλλά στην πλειονότητά τους ζητάνε τέτοια νούμερα ($$$) που αν θες 3-4 διαφορετικά πράγματα (και έχεις το χώρο) σε συμφέρει να αγοράσεις ολόκληρο διαγραμμένο αυτοκίνητο (ή ακόμα και να αγοράσεις από αγγελία ιδιώτη) και να αρχίζεις να ξηλώνεις.

Και δεν μιλάω μόνο για μένα, αφού μπορεί να σκεφτεί κάποιος ότι έχω πολύ ακριβό αμάξι (που δεν έχω :(). Επειδή γουστάρω τη φάση, τυχαίνει να περάσω να ρίξω καμιά ματιά ακόμα και αν δεν χρειάζομαι κάτι και βλέπω (και ακούω) τα νούμερα που "ρίχνουν" για ανταλλακτικά σε ανθρώπους σχετικούς ή άσχετους, με αμαξάρες ή χρέπια.

ΥΓ Δεν έχω τσεκάρει μόνο σε περιοχές προς Πικέρμι, Μαραθώνα, κλπ αν παίζει κάτι τόόόσο διαφορετικό (προς τα βόρεια έχω φτάσει μέχρι Δουκ.Πλακεντίας)

Επεξ/σία από haris_216
  • Like 1
Δημοσ.

Τι να σου πω ρε συ.... φαντάσου βρήκα για ένα φίλο που ήθελε κομπλέ μετατροπή honda civic αυτό με τα 125 άλογα όχι το vtec (χαλάει χαχαχαχα) με εγκέφαλο και κλειδιά και ac με ένα 500ρικο όλα :)

Δημοσ.
1 ώρα πριν, raflas είπε

Τι να σου πω ρε συ.... φαντάσου βρήκα για ένα φίλο που ήθελε κομπλέ μετατροπή honda civic αυτό με τα 125 άλογα όχι το vtec (χαλάει χαχαχαχα) με εγκέφαλο και κλειδιά και ac με ένα 500ρικο όλα :)

Είναι αναλόγως το μοντέλο. Εμενα το Accord το συγκεκριμένο ήταν σε μεταβατικη περίοδο. Δυσκολεύεσαι με τα ανταλλακτικά. Και στο Βοτανικο που ειναι μόνο για Honda δεν βρίσκεις στο συγκεκριμένο κατάστημα. Ότι θέλω τα φέρνω απο εξω γνήσια και σε πολύ καλύτερη τιμή απο Ελλάδα.

Εδω για αισθητηρα λαμδα ήθελαν 410 ευρω , βρήκα ακριβώς ιδιο κωδικο απο Αγγλία της Bosch φοράει απο την μάνα του με 120 ευρω. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...