Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 11 ώρες πριν, skrape1636 είπε Θέλω να ρωτήσω αν αξίζει να βάλουμε λεφτά σε μεγάλης αξίας αυτοκίνητο? π.χ. έχω corsa του 02 δεν έχει ηλεκτρικές κλειδαριές και παράθυρα αξίζει να πάω να βάλω? Σκέφτομαι όμως μέχρι του χρόνου να το πουλήσω και να πάω σε μεγαλύτερο... Οτι έξτρα βάλεις,αν θέλεις να έχουν αξία,θα πρέπει να είναι μανισια. Οτιδήποτε aftermarket,μη μανισιο,δεν ανεβάζει με τίποτα την αξία μεταπώλησης. Όσο πιο μαμά το αμάξι τόσο πιο εύκολα πωλείται. Τα ηλεκτρικά παράθυρα και κλειδαριές στην Opel,πόσο κοστίζουν;Αν είναι να βάλεις μη μανισια,και έχεις σκοπό να το πουλησεις,είναι πεταμενα λεφτά.
panoskatos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Βάση κάποιας λογικής εγώ καταλαβαίνω ότι το αμάξι το απέκτησες πρόσφατα και σκέφτεσαι ήδη να το πουλήσεις. Επίσης το ερώτημα που έχεις θέσει είναι άκυρο. Αν σκέφτηκες να βάλεις ηλεκτρικά παράθυρα πάει να πει ότι είναι κάτι που θέλεις, από την άλλη πως σκέφτεσαι να χώσεις χρήματα σε κάτι που πολύ άμεσα θέλεις να διώξεις? Και αφού είσαι νέος οδηγός κανε αυτό που σου έρχεται για να αποκτήσεις την δική σου εμπειρία. Αν είναι να ρωτούσαμε σε φόρουμ για το κάθε τι που μας έρχεται στο μυαλό θα ήμασταν άνθρωποι χωρίς προσωπικότητα. Εντάξει 200 ευρώ θα δώσεις, κλαιν! 1
piiii Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Μου κάνει τρομερή εντύπωση που βρήκες αυτοκίνητο του 2002 και δεν έχει ηλεκτρικά παράθυρα και κλειδαριές. Ακόμα και το Punto του 96 που είχα θυμάμαι ότι διέθετε και τα δύο. Στο ερώτημά σου τώρα. Οπως είπαν και τα παιδιά παραπάνω. Αν έχεις σκοπό να το κρατήσεις μέχρι να πεθάνει, κάντο για την δική σου διευκόλυνση, αλλιώς άστο πεταμένα λεφτά θα είναι. Just for the record και εγώ σε opel corsa 1ης γενειάς που οδηγούσα απο το 1995 μέχρι το 2004 είχα βάλει ηλεκτρομαγνητικές κλειδαριές, ηλεκτρικά παράθυρα και συναγερμό γιατί δεν την πάλευα να ξεχνάω ανοιχτά παράθυρα και σηκωμένες ασφάλειες. Στο τσάκ ήμουν να χώσω και κανα a/c πάνω, αλλά το κόστος ήταν απαγορευτικό, συν το γεγονός ότι τα 45 αλόγατα μετά χρήση του a/c θα γινόνταν 15 και μόνο αυτοκίνητο δεν θα λεγόταν.
alkis13 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Υπαρχουν ακομα εκδοσεις, να της πω bulk? OEM? καπως ετσι ειναι στους υπολογιστες, οπου τα αμαξια πχ corsa E βγαινουν χωρις τιποτα, ουτε ραδιο/cd ουτε ηλεκτρικα παραθυρα, για να ριξουν το κοστος. Αλλα απο οσο γνωριζω δεν τα πουλανε εδω. πχ σε site με μεταχειρισμενα αυτοκινητα θα βρει καποιος τετοια.
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Ηλεκτρικα παραθυραα ειχα βαλει μονο σε Nissan Synny του 1988 .Μετα το 1992 ολα τα αμαξια που ειχα ειχαν ηλεκτρικα παραθυρα και a/c και radioκασετοφωνο/cd standar εξοπιλσμο. Μου κανει εντυπωση αμαξι 10 χρονια μετα να μην εχει ηλεκτρικα παραθυρα . Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2018 από Γιάννης Platano
GeorgeHellas Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 57 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Ηλεκτρικα παραθυραα ειχα βαλει μονο σε Nissan Synny του 1988 .Μετα το 1992 ολα τα αμαξια που ειχα ειχαν ηλεκτρικα παραθυρα και a/c και radioκασετοφωνο/cd standar εξοπιλσμο. Μου κανει εντυπωση αμαξι 10 χρονια μετα να μην εχει ηλεκτρικα παραθυρα . Ακόμα και σήμερα ή τουλάχιστον 2-3 χρόνια, σε κάποιες βασικές εκδόσεις μικρών αυτοκινήτων, δεν ήταν στον στάνταρ εξοπλισμό τα ηλεκτρικά παράθυρα των πίσω. 1
YourTrueLegend Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Mια χαρα υπαρχουν αμαξια χωρις ηλεκτρονικο κλειδωμα ή ηλεκτρικα παραθυρα ανεξαρτητως χρονολογιας παραγωγης. Ειδικα στα supermini που παραγγελνονται απο εταιρειες leasing, γινεται πανηγυρι σε αυτου του τυπου τις "εκπτωσεις" σε εξοπλισμο. Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2018 από YourTrueLegend 1
bromiaris Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 4 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Ηλεκτρικα παραθυραα ειχα βαλει μονο σε Nissan Synny του 1988 .Μετα το 1992 ολα τα αμαξια που ειχα ειχαν ηλεκτρικα παραθυρα και a/c και radioκασετοφωνο/cd standar εξοπιλσμο. Μου κανει εντυπωση αμαξι 10 χρονια μετα να μην εχει ηλεκτρικα παραθυρα . Μα και σήμερα 2018 στις μικρές κατηγορίες θα εκπλαγείς στο τι δίνουν στην βασική κατηγορία… Όχι πριν 10 ή 20 χρόνια όπου στις βασικές εκδόσεις απουσίαζαν ο κλιματισμός το υδραυλικό τιμόνι, το κεντρικό κλείδωμα και τα ηλεκτρικά παράθυρα.
panoskatos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 5 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Ηλεκτρικα παραθυραα ειχα βαλει μονο σε Nissan Synny του 1988 .Μετα το 1992 ολα τα αμαξια που ειχα ειχαν ηλεκτρικα παραθυρα και a/c και radioκασετοφωνο/cd standar εξοπιλσμο. Μου κανει εντυπωση αμαξι 10 χρονια μετα να μην εχει ηλεκτρικα παραθυρα . Φίλε μου δεν τα θυμάσαι καλά τα πράγματα. Σε καμία περίπτωση μετά το 1992 δεν ήταν στο βασικό εξοπλισμό τα ηλεκτρικά παράθυρα/ραδιο CD κτλ. Στην αρχή της δεκαετίας του 2000 ούτε τα πατάκια δεν ήταν στον στάνταρ εξοπλισμό. Κάπου τότε είχε βγει και η περίφημη διαφήμιση της Hyundai που έλεγε κοροϊδευτηκά "και δώρο το τασάκι" θέλοντας να τονίσει το πόσο φτωχός ήταν τότε ο βασικός εξοπλισμός.
villasg Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, panoskatos είπε Φίλε μου δεν τα θυμάσαι καλά τα πράγματα. Σε καμία περίπτωση μετά το 1992 δεν ήταν στο βασικό εξοπλισμό τα ηλεκτρικά παράθυρα/ραδιο CD κτλ. Κι ομως , το 94 αγορασα καινουργιο το hyundai accent με ηλ.παραθυρα και ραδιο ( αληθεια δεν θυμαμαι το κομματι cd ) και aircondition στο βασικο εξοπλισμο του απο τον τσιφλιδη στην αγια παρασκευη , δινοντας το σαπιο γκολφακι του 78 Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2018 από villasg 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 41 λεπτά πριν, panoskatos είπε Φίλε μου δεν τα θυμάσαι καλά τα πράγματα. Σε καμία περίπτωση μετά το 1992 δεν ήταν στο βασικό εξοπλισμό τα ηλεκτρικά παράθυρα/ραδιο CD κτλ. Στην αρχή της δεκαετίας του 2000 ούτε τα πατάκια δεν ήταν στον στάνταρ εξοπλισμό. Κάπου τότε είχε βγει και η περίφημη διαφήμιση της Hyundai που έλεγε κοροϊδευτηκά "και δώρο το τασάκι" θέλοντας να τονίσει το πόσο φτωχός ήταν τότε ο βασικός εξοπλισμός. Το Nissan Sunny 1.6 του 1992 ειχε 4 ηλεκτρικα παραθυρα και a/c Για κλειδωμα σε πορτες δεν θυμαμαι Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2018 από Γιάννης Platano
Joshua21 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Το Nissan Suνny 1.6 του 1992 ειχε 4 ηλεκτρικα παραθυρα και a/c Για κλειδωμα σε πορτες δεν θυμαμαι Αυτή ήταν η έκδοση SLX δηλαδή η "πλούσια" έκδοση της σειράς Ν14 (1991-1995), που εκτός από αυτά είχε και ζάντες αλουμινίου. Οι φτηνότερες εκδόσεις δεν είχαν ούτε ηλεκτρικά παράθυρα ούτε κεντρικό κλείδωμα. Ακόμα και στο επόμενο μοντέλο (almera N15) οι φτηνές εκδόσεις είχαν χειροκίνητα παράθυρα. edit Να ένα Sunny N14 χωρίς ηλεκτρικά παράθυρα: https://www.car.gr/classifieds/cars/photos/11852046/ Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2018 από Joshua21 1
panoskatos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Το ότι αγοράσατε ο ένας hyundai accent του 94 και ο άλλος Nissan sunny 92 με ηλεκτρικά παράθυρα, δεν σημαίνει ότι στον στάνταρ εξοπλισμό από τότε ήταν έτσι τα πράγματα . Άσε που η στάνταρ έκδοση δεν ήταν ποτέ ετοιμοπαραδοτη στην Ελλάδα για τον λόγο ότι ήταν τραγικά Σπαρτιάτικη. Εγώ είχα πετύχει το 2004 το Ford fiesta στην βασική του έκδοση σε έκθεση (πράγμα σπάνιο ) Εννοείται δεν είχε ηλεκτρικά παράθυρα κτλ Το μόνο που είχε σαν ευκολία ήταν η προ-εγκατεστημένη καλωδιωση ραδιοφώνου. Δεν είχε ράδιο κασετόφωνο /CD αλλά είχε αναμονή τα καλώδια! Με λίγα λόγια εσείς με το sunny και το accent υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να μην είχατε την βασική έκδοση και να μην το ξέρατε! 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, panoskatos είπε Με λίγα λόγια εσείς με το sunny και το accent υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να μην είχατε την βασική έκδοση και να μην το ξέρατε! Για το Synny μπορω να πω οτι αυτη ηταν η μοναδικη εκδοση ...Φυσικα πιο μετα Primera 1995 κλπ εννοειται οτι τα ειχαν Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2018 από Γιάννης Platano
villasg Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Κι ομως ηταν στανταρ και ετοιμοπαραδοτο , δεν υπηρχε πιο φτηνη εκδοση ( θα την επαιρνα , γιαυτο αλλωστε πηρα 3θυρο λογω τιμης ) Δες παρακατω την διαφιμηση της εποχης Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2018 από villasg 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα