skrape1636 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Θέλω να ρωτήσω αν αξίζει να βάλουμε λεφτά σε μεγάλης αξίας αυτοκίνητο? π.χ. έχω corsa του 02 δεν έχει ηλεκτρικές κλειδαριές και παράθυρα αξίζει να πάω να βάλω? Σκέφτομαι όμως μέχρι του χρόνου να το πουλήσω και να πάω σε μεγαλύτερο...
Joshua21 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Σύμφωνα με τη λογική όχι δεν αξίζει, πεταμένα λεφτά είναι μια και όταν θα πουληθεί τα συγκεκριμένα έξτρα δεν θα επηρεάσουν σχεδόν καθόλου την τιμή πώλησης. Από κει και πέρα είναι θέμα δικό σου, αξίζει τον κόπο να πληρώσεις ας πούμε 200€(ή όσα χρειάζεται) για κλειδαριές/παράθυρα και να μην προλάβεις να τα χαρείς ούτε ένα χρόνο? Μόνο εσύ μπορείς να το απαντήσεις αυτό...
alx301 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 αν το σκέφτεσαι ηδη για αλλαγη σε 1 χρονο σιγουρα δεν αξίζει να κανεις τιποτε στο αμαξι παρα μονο τα απαραίτητα ωστε να μείνει σε καλη κατάσταση και να πουληθεί σε νορμάλ τιμη. Καλυτερα μαζεψε κανενα εξτρα φράγκο στην άκρη για να εισαι πιο ανετος οταν κανεις την κίνηση για νεο αυτοκίνητο
dollyyy19 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Σιγουρα τα χρηματα των εξτρα,δεν τα παιρνεις πισω,αλλα σιγουρα μερικα εξτρα παραπανω σε σχεση με ενα αλλο οχημα,βοηθαν περισσοτερο στην πωληση.για μενα,ναι,βαλε τα εξτρα,αλλα ψαξε το φθηνοτερο....
djkostas84 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Τα αμάξια, και δη τα ΙΧ, δεν είναι επένδυση. Σήμερα το έχεις, αύριο μπορεί όχι. (κλοπή, τρακάρισμα, κάψιμο, ασύμφορη βλάβη και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο) Στην ερώτηση τώρα: Αν όντως χρειάζεσαι αυτά που λες, και νομίζεις πως το κόστος τοποθέτησης δικαιολογείται από την ευκολία που θα παρέχουν για τον χρόνο που θα τα χρησιμοποιήσεις, βάλτα με κλειστά μάτια... Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2018 από djkostas84 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, skrape1636 είπε Θέλω να ρωτήσω αν αξίζει να βάλουμε λεφτά σε μεγάλης αξίας αυτοκίνητο? π.χ. έχω corsa του 02 δεν έχει ηλεκτρικές κλειδαριές και παράθυρα αξίζει να πάω να βάλω? Σκέφτομαι όμως μέχρι του χρόνου να το πουλήσω και να πάω σε μεγαλύτερο... Αν εχεις σκοπο να το πουλησεις οχι με τιποτα...
bromiaris Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 5 ώρες πριν, djkostas84 είπε α αμάξια, και δη τα ΙΧ, δεν είναι επένδυση. Σήμερα το έχεις, αύριο μπορεί όχι. (κλοπή, τρακάρισμα, κάψιμο, ασύμφορη βλάβη και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο) Καλά αυτή η λογική δεν στέκει… Αν είναι έτσι, τότε ούτε σέρβις δεν πρέπει να κάνεις γιατί σήμερα το έχεις και αύριο όχι... ή να μην αγοράσεις καινούργιο αυτοκίνητο γιατί μπορεί να στο κλέψουν… Το θέμα είναι ότι αν αξίζει να αναβαθμίσει ένα τόσο παλαιό αυτοκίνητο… Αν η απάντηση είναι ότι θα το κρατήσεις αρκετά χρόνια (μέχρι να παραδώσει το πνεύμα του) τότε ναι αξίζει γιατί θα σου έχει κάνει την καθημερινότητα σου ευκολότερη. Αλλιώς όχι… 2
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 6 ώρες πριν, skrape1636 είπε Θέλω να ρωτήσω αν αξίζει να βάλουμε λεφτά σε μεγάλης αξίας αυτοκίνητο? π.χ. έχω corsa του 02 δεν έχει ηλεκτρικές κλειδαριές και παράθυρα αξίζει να πάω να βάλω? Σκέφτομαι όμως μέχρι του χρόνου να το πουλήσω και να πάω σε μεγαλύτερο... Τωρα το προσεξα ..αν και απαντησα .Μαλλον εννοεις μεγαλης ηλικιας και οχι αξιας αυτοκινητο.
djkostas84 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 36 λεπτά πριν, bromiaris είπε Καλά αυτή η λογική δεν στέκει… Αν είναι έτσι, τότε ούτε σέρβις δεν πρέπει να κάνεις γιατί σήμερα το έχεις και αύριο όχι... ή να μην αγοράσεις καινούργιο αυτοκίνητο γιατί μπορεί να στο κλέψουν… Το θέμα είναι ότι αν αξίζει να αναβαθμίσει ένα τόσο παλαιό αυτοκίνητο… Αν η απάντηση είναι ότι θα το κρατήσεις αρκετά χρόνια (μέχρι να παραδώσει το πνεύμα του) τότε ναι αξίζει γιατί θα σου έχει κάνει την καθημερινότητα σου ευκολότερη. Αλλιώς όχι… Με βάση τη δική σου λογική που στέκει τότε, ούτε σέρβις να μην ξανακάνει αφού θα το δώσει σε έναν χρόνο.... 🤷♂️
bromiaris Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 6 λεπτά πριν, djkostas84 είπε Με βάση τη δική σου λογική που στέκει τότε, ούτε σέρβις να μην ξανακάνει αφού θα το δώσει σε έναν χρόνο.... 🤷♂️ Φίλε μου, η λογική σου είναι «σήμερα το έχεις αύριο όχι» άρα δεν αξίζει γενικά να κάνεις το παραμικρό γιατί θα είναι πεταμένα χρήματα. Η δική μου λογική είναι ότι αν συνεχίσει να έχει το αυτοκίνητο αξίζει να επενδύσει σε κάτι που θα του κάνει την ζωή ευκολότερη γιατί θα γίνει απόσβεση. Φυσικά το σέρβις θα γίνετε στην ώρα του ανεξάρτητα το πότε θα πουληθεί.
djkostas84 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 1 λεπτό πριν, bromiaris είπε Φίλε μου, η λογική σου είναι «σήμερα το έχεις αύριο όχι» άρα δεν αξίζει γενικά να κάνεις το παραμικρό γιατί θα είναι πεταμένα χρήματα. Η δική μου λογική είναι ότι αν συνεχίσει να έχει το αυτοκίνητο αξίζει να επενδύσει σε κάτι που θα του κάνει την ζωή ευκολότερη γιατί θα γίνει απόσβεση. Φυσικά το σέρβις θα γίνετε στην ώρα του ανεξάρτητα το πότε θα πουληθεί. Βασικά η δική μου λογική, είναι να μην παίρνεις τίποτα που δεν μπορείς να αντικαταστήσεις άμεσα. Φυσικά να κάνεις τα σέρβις στην ώρα τους, αλλά να μην μείνεις 10 χρόνια χωρίς αμάξι επειδή σου κλέψανε το αμάξι των 50000€ που πήρες με μισθό 680€ και 277 δόσεις. Ή να τσιγγουνεύεσαι να του βάλεις μια ποτηροθήκη των 10€ γιατί δεν θα τα πάρεις πίσω όταν το πουλήσεις. Τέλοςπάντων στο θέμα μας, τι σας ενδιαφέρει αν θα το κρατήσει έναν χρόνο ή ένα μήνα? Αν με βάση την οικονομική του κατάσταση, μπορεί να διαθέσει 200€(πχ) για να έχει την άνεση των ηλεκτρικών παραθύρων, γιατί να μην το κάνει? 'Η ξερω γώ 30€ για ένα κιτάκι μετατροπής ηλεκτρικών κλειδαριών από ebay? 1
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Οχι δεν αξίζει. Δηλαδή τι θα γράψεις στην αγγελία πώλησης σε 1 χρόνο; Εβαλα ηλεκτρικά παράθυρα οπότε θέλω +200 ευρώ πάνω; Αυτά δεν πολυπαίζουν ρόλο. Αυτός που θα το αγοράσει θα κοιτάξει τα βασικά. Κυρίως τα χιλιόμετρα, τα μηχανικά μέρη, τα λάστιχα, την εξωτερική εμφάνιση και κυρίως την τιμή. Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2018 από Επισκέπτης
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Οτι βαζουμε σε ενα αμαξι ουτε το 10% της αξιας του δεν παιρνουμε οταν το πουλαμε....
zio10 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Αξίζει να γίνεται μια σωστή συντήρηση, ηλεκτρικά παράθυρα και κλειδαριές ψιλοπεριττά μου φαίνονται αλλά εξαρτάται και από το κόστος.
d_gkal Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Ίδια περίπτωση και γω Αμάξι του 2003 Ήθελε μαζεματα. Μαζι με σέρβις κλπ θα έφευγε σίγουρα 2500-3000 Αποφάσισα να το δώσω και πήρα άλλο. για την ακρίβεια πρώτα πήρα (2011 μοντέλο) και μετά έδωσα το παλιό Την παραπάνω κίνηση την κάνεις αν σε παίρνει οικονομικά φυσικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα