Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγόρασα το συγκεκριμένο φθηνό smartwatch.

Παρά πολύ καλο για τα λεφτά του αλλά έχω 2 θέματα. αν δεν τα λύσω θα το επιστρέψω για αλλαγή.

1. Το συνδέω κανονικά με το κινητό. με περνει κάποιος τηλέφωνο και χτυπάει πάντα με τον ήχο του κινητου! πάντα! το έχω βάλει προφίλ ΑΘΌΡΥΒΟ το έχω βάλει ήχο κλήσης στο 0 έχω κάνει τα πάντα μα πάντα χτυπάει με τον ήχο κλήσης του κινητου μου. ψάχνοντας στο Google είδα μια λύση να αποτελέσει από τις ρυθμίσεις bluetooth τις κλήσεις αλλά μετά δεν χτυπάει καν το bluetooth / ρολοι .. έτσι δεν έχει νόημα!

Μόνο αν βάλω στο κινητό προφίλ ΑΘΌΡΥΒΟ (όχι τον ήχο στο 0 ΑΘΌΡΥΒΟ! μόνο τότε δεν χτυπάει.. ) όποιος ξέρει ς βοηθήσει.

2) Ο αισθητήρας μάλλον δεν δουλεύει γιατί τα έχω όλα στο on αλλά όταν με περνει κάποιος τηλέφωνο κανονικά με την κίνηση του χεριού σε ανάποδη φορά πρέπει να κλείνει ο ήχος αλλά δεν το κάνει.. δεν ξέρω τι φταίει..  μάλλον δεν δουλεύει ο συγκεκριμένος αισθητήρας.

αν λύσω βέβαια το 1ο πρόβλημα αυτό δεν με νοιάζει τόσο.

Δημοσ.

Τελικά το 1ο θέμα βρέθηκε το προβλημα.

βάζοντας άλλο κινητό (lg x screen) ήταν αθόρυβο όταν το επέλεγα! άρα φταίει το κινητό μου (galaxy j7 2017) που είναι ποιο καινούργιο από το άλλο που γινόταν!!!

Ίσως είναι κάποια ρύθμιση?

Δεν ξέρω όποιος γνωρίζει.. 

Μήπως κάποια ρύθμιση a2dp

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...