Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, splanis είπε

σαν πελάτης ιντερνετ καφέ γνώμη μπορώ να εκφέρω για τις οθόνες και πιστεύω ότι πρέπει να βάλεις 24-25 inches οχι 27

α και επίσης τα razer περιφερειακά είναι χάλια :P

+++. Το Deathadder Elite πάντως ειναι από τα πολυ καλά ποντίκια.  Ακουστικά HyperX Cloud II, όχι πως τα razer ειναι άσχημα και πληκτρολόγιο HyperX Alloy ή Logitech θα ψήφιζα εγώ. Για προσωπική χρήση Corsair με κλειστά μάτια σε πληκτρολόγιο ωστόσο. 

• Like 1
  • Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε

+++. Το Deathadder Elite πάντως ειναι από τα πολυ καλά ποντίκια.  Ακουστικά HyperX Cloud II, όχι πως τα razer ειναι άσχημα και πληκτρολόγιο HyperX Alloy ή Logitech θα ψήφιζα εγώ. Για προσωπική χρήση Corsair με κλειστά μάτια σε πληκτρολόγιο ωστόσο. 

Το deathadder παλευεται. ΜΑΚΡΙΑ απο razer ακουστικά πάντως

Δημοσ.

Γιατι το λες αυτό; Αν και εγώ ετοιμάζομαι να παω στα Cloud II και σε Corsair σιγά σιγά για να ολοκληρώσω το build μου, δεν έχω παράπονο από τα razer, ηταν τίμια, overpriced αλλά τίμια 

Δημοσ.

27 inches , 1440p , g-sync τίποτα παρακάτω αν σκοπεύεις να πάρεις gtx 1070+ στο μέλλον θα βγεί νέο hardware που η οθόνη η 1080p 24αρα θα είναι για πούλημα και θα αναγκαστείς να πάρεις νέες γιατί ο άλλος θα δει τη έβαλες στο νετ σου και θα χτυπήσει ποιο εύκολα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, thetiesthatbind είπε

......

Συμφωνώ με τα περισσότερα από όσα περιγράφεις. 

Σχετικά με την ποσόστοση των παικτών ίσως διαφωνούμε λίγο, θεωρώ ότι ο ts γνωρίζει τις επιθυμίες τους,

δεδομένου ότι του έχουμε δείξει τις διαφορετικές επιλογές, έχει και τις λύσεις.

Επίσης το value του synked gaming το αντιλαμβανόμαστε τελείως διαφορετικά.

Δέχομαι τη θέση σου αλλά εμμένω στη δική μου, ότι το synked esports gaming @ 200++Ηz είναι όνειρο, ασύγκριτο του 300+ unsynked gaming.

Δεν έχω τα δεδομένα ή τις πηγές για να απορρίψω τη θέση σου, διαισθητικά εμμένω στην απόψή μου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας!

Αρχικά ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας και τις απόψεις σας.

Ήδη έχετε βοηθήσει πάρα πολύ.

Όσον αφορά το hardware νομίζω έχουμε καταλήξει.

Monitor: Alienware AW2518HF

Αν βγουν καλές θα πάρουμε και 3 οθόνες ίδιες με Gsync μιας και υπάρχουν 3x GTX 1080 Ti στο μαγαζί :) 

Mobo: ASUS Strix B450-F

(λογικά μέχρι Αύγουστο θα είναι στα ράφια. Διαφορετικά θα πάμε σε κάτι με x470

CPU: Ryzen R7 2700

Εδώ είπαμε να ξεχωρίσουμε από τον ανταγωνισμό ο οποίος παίζει με i5 8400 και Ryzen 5 1600x. Μας αρέσει και το γεγονός ότι έχει πολύ μικρή κατανάλωση που είναι σημαντικό για εμάς.

GPU: Θα βάλουμε προσωρινά κάποιες Asus Strix RX 570 4GB Oc που έχουμε ήδη, μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο με τη νέα σειρά της nVidia (μέχρι Σεπτέμβρη). Αν μας καλύπτουν φυσικά μπορεί και να πάμε σε Sapphire Nitro+ RX 580 8GB Special Edition

RAM: 16GB 3200 TridentZ RGB CL16

Εδώ με 20 € λιγότερα μπορούμε να πάρουμε και τις απλές Ripjaws V . Ωστόσο μας αρέσουν τα led στις μνήμες. :)

SSD: Intenso TOP 512GB (MLC)

Βάλαμε αυτόν καθώς είναι ο πιο φθηνός MLC. Τα PC δουλεύουν με Deep Freeze. Τα games γίνονται αναβάθμιση από τον server και η ενημέρωση γίνεται κατά την εκτέλεση της εφαρμογής. Διαβάζοντας όμως τα σχόλιά σας, σκεφτόμαστε και τη λύση με ένα μικρό SSD για windows και ένα συμβατικό για τα games. Δηλαδή Intel 545s 128GB + WD 1TB Blue 7200.

Για περιφερειακά θα το αναλύσουμε αργότερα. :) 

Επεξ/σία από Camal
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, leros2004 είπε

Για ρίξε μια ματιά πριν καταλήξεις ...

Ευχαριστώ πολύ!

Σκέφτομαι τώρα για Asrock X470 Master SLI / Asrock Fatal1ty X470 Gaming K4 / MSI X470 Gaming Plus και Asus Prime X470 Pro , με τη σειρά που τα γράφω. Επίσης η Biostar X470GT8 πως σας φαίνεται σαν επιλογή;

Η πρώτη είναι και η πιο οικονομική.

2 ώρες πριν, atheatos είπε

Δοκιμάστε την τεχνολογια AMD store mi. Μπορεί με έναν cache ssd να κάνετε δουλειά.

Καλή ιδέα. Θα το κοιτάξω. Ελπίζω να δουλεύει με το Boot Restore RX (εφαρμογή τύπου Deep Freeze)

Επεξ/σία από Camal
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, Camal είπε

Ευχαριστώ πολύ!

Σκέφτομαι τώρα για Asrock X470 Master SLI / Asrock Fatal1ty X470 Gaming K4 / MSI X470 Gaming Plus και Asus Prime X470 Pro , με τη σειρά που τα γράφω. Επίσης η Biostar X470GT8 πως σας φαίνεται σαν επιλογή;

Η πρώτη είναι και η πιο οικονομική.

Καλή ιδέα. Θα το κοιτάξω. Ελπίζω να δουλεύει με το Boot Restore RX (εφαρμογή τύπου Deep Freeze)

Το store mi δουλεύει σε X470 και πιθανόν θα δουλεύει σε B450, δεν είμαι σίγουρος.

Επομένως αν σε εξυπηρετεί καλύτερα να είσαι σίγουρος σε ποια m/b λειτουργεί.

Κάτι τέτοιο κάνει μια χαρά για 2700 στοκ:

https://www.skroutz.gr/s/11224251/Asus-Prime-B350-Plus.html

https://www.skroutz.gr/s/11552849/Asrock-AB350-Pro4.html

Γλυτώνεις χαλάρα 500 και βάλε ευρώ στα 10 συστήματα.

Αν επιλέξεις Χ470 πάρε κάποιο εισαγωγικό μοντέλο αφού το oc δεν είναι προτεραιότητα.

Σχετικά με τις μάρκες asus asrock gigabyte προχωράς άφοβα, msi μητρική δεν προτείνω ποτέ σε κάνεναν,

για τις biostar οι πληροφορίες είναι ελάχιστες, έχουμε συμφορουμίτη που από biostar h87 i5 πήγε σε biostar b350 r5,

πολύ ευχαριστημένος κι απ τα δύο setup, παραπέρα δεν έχω καμία πληροφορία.

Επεξ/σία από DiaperCh@nger
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 ώρες πριν, splanis είπε

πως απ τις 1070ti καταληξατε στις 570/580 και μαλιστα με 240hz οθονη;

GPU: Θα βάλουμε προσωρινά κάποιες Asus Strix RX 570 4GB Oc που έχουμε ήδη, μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο με τη νέα σειρά της nVidia (μέχρι Σεπτέμβρη). Αν μας καλύπτουν φυσικά (οι RX 570) μπορεί και να πάμε σε Sapphire Nitro+ RX 580 8GB Special Edition .

Οι πιο πολλοί παίζουν Fornite, Pubg, CSGO, LoL, Overwatch, Hearthstone.

Κι εμείς προτιμάμε GTX 1070 Ti αλλά αν μας καλύπτουν και οι 580 με Freesync, γιατί όχι.

19 ώρες πριν, DiaperCh@nger είπε

Το store mi δουλεύει σε X470 και πιθανόν θα δουλεύει σε B450, δεν είμαι σίγουρος.

Επομένως αν σε εξυπηρετεί καλύτερα να είσαι σίγουρος σε ποια m/b λειτουργεί.

Κάτι τέτοιο κάνει μια χαρά για 2700 στοκ:

https://www.skroutz.gr/s/11224251/Asus-Prime-B350-Plus.html

https://www.skroutz.gr/s/11552849/Asrock-AB350-Pro4.html

Γλυτώνεις χαλάρα 500 και βάλε ευρώ στα 10 συστήματα.

Αν επιλέξεις Χ470 πάρε κάποιο εισαγωγικό μοντέλο αφού το oc δεν είναι προτεραιότητα.

Σχετικά με τις μάρκες asus asrock gigabyte προχωράς άφοβα, msi μητρική δεν προτείνω ποτέ σε κάνεναν,

για τις biostar οι πληροφορίες είναι ελάχιστες, έχουμε συμφορουμίτη που από biostar h87 i5 πήγε σε biostar b350 r5,

πολύ ευχαριστημένος κι απ τα δύο setup, παραπέρα δεν έχω καμία πληροφορία.

Θα πάμε σε 400series.

Asus Strix B450-F ή ASRock x470 Master SLi μάλλον. Περιμένουμε να μάθουμε τιμές για B450. Σε 10 μέρες θα ξέρουμε :)

Αν η Strix είναι ακριβή ίσως και πάμε σε φθηνότερο μοντέλο αρκεί να έχει καλά vrm.

Επεξ/σία από Camal
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Camal είπε

GPU: Θα βάλουμε προσωρινά κάποιες Asus Strix RX 570 4GB Oc που έχουμε ήδη, μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο με τη νέα σειρά της nVidia (μέχρι Σεπτέμβρη). Αν μας καλύπτουν φυσικά (οι RX 570) μπορεί και να πάμε σε Sapphire Nitro+ RX 580 8GB Special Edition .

Οι πιο πολλοί παίζουν Fornite, Pubg, CSGO, LoL, Overwatch, Hearthstone.

Κι εμείς προτιμάμε GTX 1070 Ti αλλά αν μας καλύπτουν και οι 580 με Freesync, γιατί όχι.

Θα πάμε σε 400series.

Asus Strix B450-F ή ASRock x470 Master SLi μάλλον. Περιμένουμε να μάθουμε τιμές για B450. Σε 10 μέρες θα ξέρουμε :)

Αν η Strix είναι ακριβή ίσως και πάμε σε φθηνότερο μοντέλο αρκεί να έχει καλά vrm.

Εξαρτάται σε τι οθόνη θα καταλήξετε... Για pubg η 580 με λογικές ρυθμίσεις/αναλύσεις θα την παλέψει γύρω στα 100 fps..

Η strix b450 σίγουρα θα βγει ακριβή  γιατί έχει τη στάμπα strix.... πάρε παράδειγμα την αντίστοιχη b350

Δημοσ.
Μόλις τώρα, leros2004 είπε

Εξαρτάται σε τι οθόνη θα καταλήξετε... Για pubg η 580 με λογικές ρυθμίσεις/αναλύσεις θα την παλέψει γύρω στα 100 fps..

Η strix b450 σίγουρα θα βγει ακριβή  γιατί έχει τη στάμπα strix.... πάρε παράδειγμα την αντίστοιχη b350

Οθόνη είπαμε την Dell AW2518HF

Η Strix όντως μάλλον θα είναι ακριβή. Υπομονή 10-15 μέρες μέχρι να μάθουμε τιμές.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...