Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, DiaperCh@nger είπε

Γιατί δεν είναι μέσω b2b.

Εύκολο?

Μπορεί να το ψάξει όμως και σε αυτή την βάση. Επαγγελματίας είναι . Οι B2B κρα θα κάνουν .....

Γενικά μην προκαταβάλλετε καταστάσεις.

Επεξ/σία από adtakhs
  • Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Μόλις τώρα, adtakhs είπε

Μπορεί να το ψάξει όμως και σε αυτή την βάση. Επαγγελματίας είναι . Οι B2B κρα θα κάνουν .....

Γενικά μην προκαταβάλετε καταστάσεις.

Έχω κάνει edit

Επεξ/σία από DiaperCh@nger
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, DiaperCh@nger είπε

ή μάλλον αν πάρει 10 pc αυτών των προδιαγραφών μέσω b2b θα τα πληρώσει πάνω από 30% της τρέχουσας αξίας τους 

άρα η όποια διαφοροποιήση στην εγγύηση χάνεται από το υψηλότατο κόστος κτήσης. 

Μαζί σου στο ότι θα έχει κάποιο προστιθέμενο κόστος.

Αυτό μένει να το δει και να σταθμίσει τι τον συμφέρει, ανάλογα πάντα με τα data που έχει από τα παλαιά συστήματα σε θέματα κόστους και συχνότητας προβλημάτων για τον όγκο χρήσης και επισκεψιμότητας του net cafe.

Πρώτα βλέπεις που πάει η αγορά του hardware και βάζεις στόχο την αλλαγή σε ένα Α χρονικό διάστημα.

Για αυτό το χρονικό διάστημα παίρνεις το BEST  VFM από πλευράς καταναλώσεων και κόστους που σου δίνει αυτό που θες .

Κοιτάς τι σου δίνουν από εγγυήσεις για αυτό το διάστημα ή για όσο πιο κοντά μπορείς να το πας . Τι σε συμφέρει από πλευράς κόστους-υποστήριξης.

Και ανάλογα πράττεις.

Τώρα μιλάς σωστά και νομίζω πως η συζήτηση έχει ουσία. 🙂

Επεξ/σία από adtakhs
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, adtakhs είπε

Γενικά μην προκαταβάλλετε καταστάσεις.

Δεν θέλω να προκαταβάλω τον ts.

Σίγουρα μπορεί να ψαχτεί κι ακόμα κι αν στήσει all amd setup (εγώ το γραψα αυτό?) να πάρει και κάνα χορηγικό.

Πολύ σωστά γράφεις ότι οι b2b θα κάνουν κρα όχι για 10 αλλά για 5 pc. Το θέμα είναι αν θα τηρήσουν τη συμφωνία....

Δεν το γράφω στον αέρα, έχουμε τρέχουσα συμφωνία με το αΠαίσιο που δεν τηρούνται οι επιμέρους όροι αλλά τη βαστάμε λόγω της πίστωσης.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά με όλο το σεβασμό αλλά έχετε ξεφύγει λίγο από το θέμα. Τα προιόντα αγοράζονται σε κομμάτια και ποτέ δεν είχα πρόβλημα με εγγύησεις. Τελειώνει εδώ αυτό παρακαλώ μην τσακώνεστε άλλο.

Από εκεί DiaperChαnger και adtakhs με βάλατε σε σκέψεις. :))

Σκέφτηκα λοιπόν να κάνω τις εξής αλλαγές:

Monitor ALIENWARE AW2518HF
Case Phanteks P400S
Mobo ASUS Strix B450-F (λογικά θα κυκλοφορήσει όπου να 'ναι)
CPU R7 2700
GPU RX 580 8GB
RAM 16GB 3000 TridentZ RGB
SSD Intenso 512GB SSD (ότι φθηνότερο με MLC)
PSU

Seasonic Focus 550 Platinum

Πέφτει αρκετά το κόστος λόγω mobo-gpu-ssd αλλά και cooler. Αφαίρεσα εντελώς την Cryorig H5.

Αξίζει να σημειωθεί ότι επέλεξα ryzen καθώς στα net εκτός από τα windows τρέχει μόνιμα και το πρόγραμμα διαχείρισης, ενώ οι πελάτες πάντα αφήνουν ανοιχτά παράθυρα με discord twitch fb youtube κ.τλ.

Επεξ/σία από Camal
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, Camal είπε

Παιδιά με όλο το σεβασμό αλλά έχετε ξεφύγει λίγο από το θέμα. Τα προιόντα αγοράζονται σε κομμάτια και ποτέ δεν είχα πρόβλημα με εγγύησεις. Τελειώνει εδώ αυτό παρακαλώ μην τσακώνεστε άλλο.

Από εκεί [email protected] και adtakhs με βάλατε σε σκέψεις. :))

Case Phanteks P400S
CPU R7 2700
GPU RX 580 8GB
PSU

Πέφτει αρκετά το κόστος λόγω mobo-gpu-ssd αλλά και cooler. Αφαίρεσα εντελώς την Cryorig H5.

Αξίζει να σημειωθεί ότι επέλεξα ryzen καθώς στα net εκτός από τα windows τρέχει μόνιμα και το πρόγραμμα διαχείρισης, ενώ οι πελάτες πάντα αφήνουν ανοιχτά παράθυρα με discord twitch fb youtube κ.τλ.

Αν τρέχουν και άλλα στο παρασκήνιο,  R7 2700 ίσως να είναι καλη επιλογή επιλογή.

Θεωρώ όμως πιο σοφρων να κοιτάξεις τον 2600/2600x. Έχει 6cores/12 threads οπότε στο multitasking που αναφέρεις είναι καλός χωρίς να ξεφεύγει το κόστος πάνω από το 200€.

Στην AMD περίπτωση περίμενε να δεις και τις B450 μητρικές που έρχονται προσεχώς. 

Τώρα για την Rx 580, είναι καλή κάρτα αλλά τραβάει αρκετό ρευματακι σε σχέση με την GTX 1060 ενώ είναι ελάχιστα ταχύτερη.

Το θετικό της 580 είναι το free sync που μπορείς να συνδυάσεις με οικονομικό σχετικά free sync μόνιτορ

Για ποσά συστήματα μιλάμε ? 

Πρέπει να βάλεις κάτω και να δεις πόσο θα σου κοστίσει σε κατανάλωση η μία ή η άλλη λύση.

Εγώ πίστευα πως θα έπαιρνες πακέτο τα συστήματα από καποιο κατάστημα κατόπιν προσφοράς για αγορά και υποστήριξη.

Επεξ/σία από adtakhs
Δημοσ.
12 ώρες πριν, DiaperCh@nger είπε

Το monitor που έχεις διαλέξει https://www.skroutz.gr/s/12204524/Dell-Alienware-AW2518HF.html#reviews είναι ταμάμ για νετ καφέ.

Τεράστιο ++++ είναι ότι η Ελληνική αντιπροσωπεία της Dell είναι ότι καλύτερο μπορεί να ζητήσει ο επαγγελματίας.

Δύο επισημάνσεις, μια σχετικά με τον επεξεργαστή και μία σχετικά με τη gpu.

1) cpu. Ανάμεσα στον 8700 και τον 8600Κ η ορθότερη επιλογή είναι όπως συμφωνεί όλο το νήμα ο 8700.

Το δίλημμα που προκύπτει είναι 8700 ή 2700? Κυρίως με βάση το κριτήριο της αναβαθμισιμότητας.

2) gpu. https://www.skroutz.gr/s/11842734/XFX-Radeon-RX-580-8GB-GTS-XXX-Edition-RX-580P8DFD6.html

synked gaming για τους πελάτες σου με ελάχιστο κόστος.

Όταν με το καλό βγάλει νέα σειρά η nvidia και ισσοροπήσουν οι τιμές, αξιολογείς αν συμφέρει να πουλήσεις τις 580 με μέγιστη απομειώση αξίας 15-20%

και να αγοράσεις τις (ενδεχομένως) υποτιμημένες vega 56 για να παραμείνει το synk, ή αν συμφέρουν να αγοράσεις τις καινούριες 1160 1170 αναλόγως επιδόσεων.

Θεωρώ ότι η απομείωση της αξίας των 1070ti στο αμέσως επόμενο διαστήμα θα είναι πολύ μεγάλη.

Δεν μου αρέσει να κάνω τον μάντη αλλά το 30-35% το έχω σίγουρο με την ανακοίνωση και μόνο.

Δεν υπάρχει δίλημμα 2700 ή 8700 για net cafe, όταν η αποκλειστική χρηση ειναι Gaming. 

Επισης ειναι άστοχη η επιλογή freesync / gsync  αφού στα νετ μιλαμε για competitive gaming.

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε

1)Δεν υπάρχει δίλημμα 2700 ή 8700 για net cafe, όταν η αποκλειστική χρηση ειναι Gaming. 

2)Επισης ειναι άστοχη η επιλογή freesync / gsync  αφού στα νετ μιλαμε για competitive gaming.

1) Επειδή το λες εσύ?

Δεν στέκομαι στις επιδόσεις στα παιχνίδια. Έγραψα για την αναβαθμισιμότητα.

Περισσότερο για να το έχει στο μυαλό του παρά γιατί το προκρίνω.

2) Επειδή το λες εσύ?

240Hz synked csgo δεν είναι αρκετά καλό. Πρέπει να είναι unsynked στα 300 για να μη βλέπει τη τύφλα του από το tearing.

Λες κι όποιος κάθεται να παίξει είναι world top ten ξέρω γω. Επίσης ότι η χρήση θα είναι για competitive το βλέπεις από κάπου?

Ρώτησες τους πελάτες του ts και ξέρεις κάτι που δεν ξέρουμε?

• Like 1
Δημοσ.
13 hours ago, DiaperCh@nger said:

Άσε τα δικολαβίστικα κατά μέρος. Εκτιμάω/παραδέχομαι τις γνώσεις σου (το 'χω ξαναγράψει άλλωστε) άχετα αν μου κάθεται βαριά η φανέλα σου.

Επί του προκειμένου βγήκες λίγο έκτος γιατί ο συλλογισμός σου βασίστηκε σε μια υπόθεση που δεν ισχύει.

Δεν πειράζει. Το πάθαμε όλοι. Επιμένω να μην απαντάω επί του προκειμένου για να μη σεντονιαστούμε Σαββατιάτικο.

Εγω παντως συμφωνω με τον adtakh. Αμα δεν βαριομυονα θα γραφα και εγω ενα μακροσκελες κειμενο που θα ελεγε πανω κατω τα ιδια. Για τις εγγυησεις δεν ξερω τι παιζει, αλλα δεν αλλαζει και τοσο το point των οσων λεει. Δουλευα και υπευθυνος σε net cafe (καλα οχι οτι παιζει ρολο), ε και εκει δεν πας για τις TOP τσιτα επιδοσεις. Σε ενδιαφερει η καταναλωση και να ζουν τα μηχανηματα. Τωρα δεν ξερω ποσο εχουν αλλαξει τα πραματα, αλλα εκει που ημουν σκεψου εναν χωρο με 100-120 PC να δουλευουν 24/7. Η καταναλωση παιζει μεγαλο ρολο

Την πρωτη φορα καναμε την λαλακια και πηραμε τροφοδοτικα απο τα lidl, στον 1 χρονο τα αλλαξαμε ολα καθως καθε μερα τα περναμε στα χερια..

Στα του θεματος, η alienware που linkares ειναι στολιδι. Την εχει φιλος μου, μου εχουν πεσει τα σαγονια. Αλλα στα της οθονης, @TS το θεμα ειναι (φανταζομαι), σε αυτα τα 10 PC που θες να φτιαξεις βαζεις συγκεκριμενα ατομα, σωστα? Τι παιχνιδια παιζουν αυτα τα ατομα? Αμα μιλαμε για CS go ας πουμε πας σε 240hz monitor, αμα μιλαμε για mmos αλλαζει το θεμα. 

1 hour ago, Camal said:

Case Phanteks P400S
CPU R7 2700
GPU RX 580 8GB
PSU

Ειμαι βαμμενος amdakias θεωρητικα, αλλα για κανενα λογο 580 και 2700 σε net cafe. 8400 + 1060 ειναι ο καλυτερος συνδυασμος σε θεμα αποδοσης / καταναλωση για gaming. Το προγραμμα διαχειρισης (τουλαχιστον σε μας) ηξταν απιστευτα ελαφρυ, τι να νιωσει ο 8400 απο αυτο. Επισης ssd δεν προτεινω. Δεν τρεχετε ghost? Δεν τα κανετε clean τα μηχανηματα ανα βδομαδα? Ο SSD θα σου μεινει στα χερια στο χρονο πανω.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Camal είπε

Case Phanteks P400S
CPU R7 2700
GPU RX 580 8GB
PSU

Ότι γράφει ο strawman για τον ssd. Κι εγώ ένα φεγγάρι που δούλεψα ''υπεύθυνος'' τρομάρα μου, ghost τα έκανα κάθε βράδυ όλα.

O ssd με τέτοια χρήση θα την ακούσει σύντομα.

Βέβαια αν ο hdd δεν είναι γρήγορος και με καλή συντήρηση του λειτουργικού (βλέπε ghost κάθε βράδυ) μπορεί να υπάρχει popping στους απαιτητικούς τίτλους.

580 για synked gaming που θα ξετρελάνει τους μονιμάδες. Ειδικά στα esports που η 580 θα χτυπάει 200άρια +++ θα τους φύγει το κλαπέτο με τόσα hz synked.

Διαφωνώ κάθετα οριζόντια και διαγώνια με τον φίλτατο stawman για την 1060 ή μεγαλύτερη nvidia.

Για τον 2700 δεν πίστευα ότι θα τον λάμβανες σοβαρά υπόψην... streamaρουν αβέρτα οι καλοί σου πελάτες?

Περισσότερο τον σκέφτηκα με τη λογική ότι θα ζήσει σαν πλατφόρμα περισσότερο από το z370, άρα στο μέλλον όταν τα βγάλεις

από την καλή ζώνη του μαγαζιού θα μπορούσες να δημιουργήσεις μια δεύτερη ''καλή'' ζώνη.  Κάπως έτσι το σκέφτηκα.

Όπως γράφουν και οι προηγούμενοι σε τωρινές επιδόσεις ο 8700 είναι ξεκάθαρα καλύτερος από τον 2700.

Πριν την τελική επιλογή κάνε και μια έρευνα για χορηγία.

Μπορεί κάποιας αντιπροσωπείας να της καλαρέσει να στολίσει τα bannerάκια της στην είσοδο αν κάνεις την τάδε ή τη δείνα επιλογή (με το αζημείωτο).

---

Σχετικά με τις εγγυήσεις, επειδή την έχω φάει στον νότιο πόλο, επουδενεί δεν ήθελα να απαξιώσω τη θέση του @adtakhs

Στο μόνο που στάθηκα είναι επειδή 1 χρόνο θα έχουν όλα τα προϊόντα ανεξαρτήτως,

[ίσως κάποιο μαγαζί/αντιπροσωπεία να το προσπεράσει και να μην πατήσει στην επαγγλεματική χρήση για έναν καλό πελάτη,

εγώ όμως την έχω πατήσει πλειστάκις με το πρόσχημα της επαγγλματικής χρήσης, δεν το γενικεύω, περιγράφω την εμπειρία μου,]

επομένως η εγγύηση δεν αποτελεί κριτήριο επιλογής του hw.

-----

Αν πιστεύεις ότι δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα στην κάλυψη της εγγύησης σκέψου την αγορά TUF m/b όπως έγραψα πρωτύτερα.

5 χρόνια κάλυψη δεν είναι λίγα.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, DiaperCh@nger είπε

1) Επειδή το λες εσύ?

Δεν στέκομαι στις επιδόσεις στα παιχνίδια. Έγραψα για την αναβαθμισιμότητα.

Περισσότερο για να το έχει στο μυαλό του παρά γιατί το προκρίνω.

2) Επειδή το λες εσύ?

240Hz synked csgo δεν είναι αρκετά καλό. Πρέπει να είναι unsynked στα 300 για να μη βλέπει τη τύφλα του από το tearing.

Λες κι όποιος κάθεται να παίξει είναι world top ten ξέρω γω. Επίσης ότι η χρήση θα είναι για competitive το βλέπεις από κάπου?

Ρώτησες τους πελάτες του ts και ξέρεις κάτι που δεν ξέρουμε?

Επειδη δεν ειμαι άσχετος από νετ όπως εσυ καλη ώρα. Προφανώς έχεις να βγεις από το σπίτι σου 15+ χρόνια, πόσο μάλλον να περάσεις έξω από ίντερνετ καφέ για να δεις τι παιζει. Ισως αυτοι που παίζουν στα ιντερνετ καφε aka ο πελάτης, να στέκεται στις επιδόσεις στα παιχνίδια; 

Όχι, θα πάω στο νετ να παίξω witcher και όχι PUBG, Fortnite, Realm Royale, CSGO, R6, COD κλπ. Ξανά λέω ζεις κλειδωμένος στο σπίτι σου ή είσαι επικίνδυνος με αυτά που γράφεις. Τα competitive game δε χρειάζονται gsync/freesync λόγω του input lag. Οσο για το tearing δε νομίζω να υπάρχει άνθρωπος στον κόσμο που να αντιλαμβάνεται το tearing αν δεν έχει κάτσει πρώτα σε ανώτερο monitor 

Τώρα για τη γενίκευση, μάλλον αυτοί που ψηφίζουν στα νετ τους Intel/NVIDIA είναι άσχετοι και εσύ είσαι ο φωστήρας.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε

Όχι, θα πάω στο νετ να παίξω witcher και όχι PUBG, Fortnite, Realm Royale, CSGO, R6, COD κλπ.

ΜΜΟ θα παίξεις?

Όχι ότι ο 8700 δεν θα έχει καλά low fps αλλά ξαναγράφω αναβαθμισιμότητα κι αυτή υπό αίρεση.

Να πέσει σαν οψιόν στον διάλογο ήθελα.

10 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε

Ξανά λέω ζεις κλειδωμένος στο σπίτι σου ή είσαι επικίνδυνος με αυτά που γράφεις.

Σε άλλο νήμα με έλεγες κομπλεξικό. Σε παρακαλώ, δεν σε έχω χαρακτηρίσει ούτε σε έχω προσβάλει επί προσωπικού.

Τα competitive game δε χρειάζονται gsync/freesync λόγω του input lag.

Αν υποθέσουμε ότι οι εν λόγω πελάτες είναι του competitive κι όχι του mmo πχ.

Επίσης δεν ξέρω γιατί εξαιρείς τους πελάτες που θέλουν να παίξουν ένα βαρύ παιχνίδι που στον τυπικό οικιακό υπολογιστή δεν τρέχει αξιοπρεπώς.

Ας υποθέσουμε λοιπόν ότι μιλάμε για αποκλειστικά competitive.

Πιστεύεις ότι csgo @ 240ΗZ synked δεν θα κατουρηθεί από τη χαρά του αλλά θα θέλει να κλείσει το synk για να πάει στα 300++ ??

Σε ρωτάω ειλικρινά, δεν είναι παγίδα η ερώτηση.

37 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε

Οσο για το tearing δε νομίζω να υπάρχει άνθρωπος στον κόσμο που να αντιλαμβάνεται το tearing αν δεν έχει κάτσει πρώτα σε ανώτερο monitor

Όχι και πάλι όχι. Ίσως λόγω ορολογίας να αναφερόμαστε σε διαφορετικό πράγμα, το tearing είναι πανταχού παρών σε nonsynked monitor

που υπάρχουν μεγάλες μεταβολές στο framerate (βλέπε οτιδήποτε multiplayer).

Τώρα για τη γενίκευση, μάλλον αυτοί που ψηφίζουν στα νετ τους Intel/NVIDIA είναι άσχετοι και εσύ είσαι ο φωστήρας.

Intel ψηφίζω κι εγώ, για την nvidia  έχω παραθέσει κάποια επιχειρήματα. Πρώτον επειδή πιστεύω ότι το depreciation θα είναι αρκετά χοντρό στις nvidia κάρτες,

αλλά Κυρίως για την αξία του synked gaming.

Δεν είμαι μάντης, φροντίζω άλλωστε να χρησιμοποιώ το ρήμα 'πιστεύω' υποθέτω'

Ούτε κρατάω καμιά σημαία για το θέσφατο της γνώμης μου. Νομίζω ότι διατύπωνω την άποψη μου με αρκετά διαλλακτικό και καθόλου δογματικό τρόπο.

Φυσικά και δεν είμαι φωστήρας κάθε άλλο, 1 στα 2 post διαβάζω τι έγραψα και βρίσκω λάθη.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, DiaperCh@nger είπε

ΜΜΟ θα παίξεις?

Όχι ότι ο 8700 δεν θα έχει καλά low fps αλλά ξαναγράφω αναβαθμισιμότητα κι αυτή υπό αίρεση.

Να πέσει σαν οψιόν στον διάλογο ήθελα.

Σε άλλο νήμα με έλεγες κομπλεξικό. Σε παρακαλώ, δεν σε έχω χαρακτηρίσει ούτε σε έχω προσβάλει επί προσωπικού.

Αν υποθέσουμε ότι οι εν λόγω πελάτες είναι του competitive κι όχι του mmo πχ.

Επίσης δεν ξέρω γιατί εξαιρείς τους πελάτες που θέλουν να παίξουν ένα βαρύ παιχνίδι που στον τυπικό οικιακό υπολογιστή δεν τρέχει αξιοπρεπώς.

Ας υποθέσουμε λοιπόν ότι μιλάμε για αποκλειστικά competitive.

Πιστεύεις ότι csgo @ 240ΗZ synked δεν θα κατουρηθεί από τη χαρά του αλλά θα θέλει να κλείσει το synk για να πάει στα 300++ ??

Σε ρωτάω ειλικρινά, δεν είναι παγίδα η ερώτηση.

Όχι και πάλι όχι. Ίσως λόγω ορολογίας να αναφερόμαστε σε διαφορετικό πράγμα, το tearing είναι πανταχού παρών σε nonsynked monitor

που υπάρχουν μεγάλες μεταβολές στο framerate (βλέπε οτιδήποτε multiplayer).

Intel ψηφίζω κι εγώ, για την nvidia  έχω παραθέσει κάποια επιχειρήματα. Πρώτον επειδή πιστεύω ότι το depreciation θα είναι αρκετά χοντρό στις nvidia κάρτες,

αλλά Κυρίως για την αξία του synked gaming.

Δεν είμαι μάντης, φροντίζω άλλωστε να χρησιμοποιώ το ρήμα 'πιστεύω' υποθέτω'

Ούτε κρατάω καμιά σημαία για το θέσφατο της γνώμης μου. Νομίζω ότι διατύπωνω την άποψη μου με αρκετά διαλλακτικό και καθόλου δογματικό τρόπο.

Φυσικά και δεν είμαι φωστήρας κάθε άλλο, 1 στα 2 post διαβάζω τι έγραψα και βρίσκω λάθη.

Δεν ηθελα να σε προσβάλω φίλε μου, απλά αυτο που ειπες για το αν ξερω τι θα παιζουν οι πελάτες του μου φάνηκε άστοχο, με την έννοια του οτι σα να μην εχεις επαφη με το κοινο των νετ. Τα ΜΜΟ ειναι μια κατηγορία παιχνιδιων που δεν ειχα στο μυαλο μου και η αληθεια ειναι οτι αυτη την χρονικη περίοδο ειναι ξεπερασμένα, δηλαδή η αναλογία ειναι 70-30 απεναντι στα shooters. Όπως ξανά είπα θεωρώ ότι η sync τεχνολογία αρμόζει σε έναν οικειακό Η/Υ και οχι σε ενα ιντερνετ καφέ. Δεν εξαιρώ τους πελάτες που θέλουν να παίξουν ένα βαρύ παιχνίδι, απλά είναι 1:10 η αναλογία; Ίσως και μεγαλύτερη.

Έχεις μεγάλο δίκαιο στο ότι επιμένεις να βρει χορηγό ωστόσο, είναι σημαντικό για ένα νετ η υπαρξη χορηγού, επίσης δεν μας εχει αναφέρει τι θα κανει με τα περιφερειακά, αν υπαρχει καποια εταιρια και τι σκοπεύει να βαλει Logitech/Razer/HyperX? 

Αυτό που δεν έχεις στο νου σου μάλλον, γιατί αναφέρεσαι μόνο στο CS:GO, το CS:GO μπορεί να μη θέλει τρελές απαιτήσεις και να είναι πολύ καλά optimized και να αποδίδει 200+ FPS ωστόσο, κάτι τέτοιο δε συμβαίνει με άλλα παιχνίδια όπως είναι το PUBG, το Fortinite. Το tearing πάντως να ξέρεις, μάτι χωρίς εμπειρία δε το αντιλαμβάνεται γενικότερα και δε θα τους νοιάξει κιολας γιατι εμείς το αναλύουμε πολύ, αλλά στην πραγματικότητα ο πιτσιρίκος θέλει να κάτσει στην καρέκλα να πατήσει να παίξει και τίποτα άλλο.

Εγώ θεωρώ ότι δε θα έχει πραγματική διαφορά στην τιμή με το σήμερα μια 11ΧΧ πάντως και ας πέσουν πολύ οι τιμές των 10ΧΧ. Ναι, δε θα έχει την ίδια μεταπωλιτική αξία με το σήμερα αλλά ο μέσος καταναλωτής θα προτιμήσει θεωρώ την NVIDIA από την AMD γιατί είναι μια πιο διαφημισμένη εταιρία όπως και να έχει. Δεν πιστεύω ότι έχεις λάθος επιχειρήματα αναφορικά με την επιλογή της AMD, ως προς το sync απλά θεωρώ λάθος μια τέτοια επιλογή για ένα ίντερνετ καφέ όπου θεωρώ ότι η πλειοψηφία των πελάτων θα προτιμήσει το shooter game.

Γενικότερα. στο esports δεν προτιμάτε το sync, χωρίς ωστόσο, ξανά λέω, να μη συμφωνώ ότι ειναι μια χρήσιμη τεχνολογία, απλά όχι για ένα νετ. 

Τώρα σχετικά με τον 8400+1060 που λένε τα παιδιά, ο επιχειρηματίας θέλει να ξεπεράσει τον ανταγωνισμό του και να πάρει τους πελάτες του οπότε θεωρώ έξυπνο το να θελει να πάει σε 8700+1070 Ti, και όπως είπα ένα νετ θέλει το RGB του και εγώ θα έφτιαχνα ενα full rgb σύστημα, μακάρι να του πάνε όλα καλά και να κάνει χρυσές δουλειές γιατι δημιουργεί ανταγωνισμό με ανώτερες επιλογές 

Και για να πω και μια δική μου εμπειρία ως χρήστης των internet cafe με παρέα πάντα γιατί μόνος δε θα πήγαινα ποτέ. Κατάγομαι από την πόλη με τα χειρότερα Internet Cafe της Ελλάδος, τη Βέροια, όπου μέχρι και τον Μάιο τα νετ είχαν 650Ti και i5 4ης γενιάς. Πλέον, έχουν 1060 ASUS OC Dual και αυτό νομίζω οχι σε ολα τους τα μηχανήματα, μερικά καινούργια monitor και μερικά πληκτρολόγια/ποντικια rgb CM, mem-mechanical αν δεν κάνω λάθος και ταβάνι 50άρες ταχύτητες. 

Σπουδάζοντας στην πόλη με 2 από τα καλύτερα νετ στην Ελλάδα, στα Ιωάννινα, εκεί το ένα νετ που είναι το The Web, βλέποντας ότι κινδυνεύει να το κλείσει το νέο και ανακαινισμένο InSpot πήγε, έκανε πλήρη αλλαγή σε όλο το κατάστημα και έβαλε 8700K +1080 σε όλα τα PC, Logitech + Razer περιφερειακά, PG278QR και XG27VQ monitors (165hz/2K/GSync) και DXRacer καρέκλες, εκ τότε δεν υπάρχει καρέκλα ούτε για δείγμα, έχει και κάτι ωραία lan party

Θέλω να πω από περιοχή σε περιοχή είναι χαώδης η διαφορά, και αν δεν αλλάξεις δε σώζεσαι. Τον Ινσποτ δε θα το φτάσει σε πελατεία παρά το καλύτερο hardware αλλα τουλάχιστον έκανε μια επένδυση που του έκανε απόσβεση. Ενδεικτικά το InSpot έχει χωρίσει σε ζώνες βάση των περιφερειακών HyperX/Logitech/Razer τα hardware και στα μισά τρέχει 6600Κ + 1070 σε καινουργια μαλιστα PC με 27αρες curved οθόνες και μόνο στην Αρένα τους +1 ευρω χρέωση έχουν 8700Κ, 1080 κλπ. 

Επεξ/σία από thetiesthatbind
Δημοσ.
17 ώρες πριν, adtakhs είπε

Ο σωστός συνδυασμός είναι I5 8400 + B360 MOBO φτηνή + την κάρτα γραφικών που δίνει το καλύτερο VFM σήμερα.

Δεν θες το ΤΟΠ μηχάνημα, θες το BEST VFM του σήμερα για τον τομέα του gaming!

Καλύτερα συχνότερες αναβαθμίσεις και αλλαγή όταν λήγουν οι εγγυήσεις των parts, παρά υπερκοστολογημένα parts που έτσι κι αλλιώς ΔΕΝ θα αντέξουν μια ζωή.

Αυτό γιατί

α) Σε ένα net cafe σε ενδιαφέρουν οι ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ. Δεν θες να πληρώνεις το κάθε προβληματικό hardware. Αρα με το που λήγουν οι εγγυήσεις πρέπει να έχεις πάρει ότι κέρδος πρέπει  απο το μηχάνημα και να τα βγάλεις στα ΜΤΧ για πώληση.

β) Σε ενδιαφέρει η κατανάλωση ενέργειας που σημαίνει πως καλό είναι να αλλάξεις πλατφόρμα ή επεξεργαστή ΑΝ γίνεται με άλλο μικρότερης λιθογραφίας (νεότερο) και κάρτα γραφικών.

γ) Σε ενδιαφέρει σε αυτό το διάστημα να έχεις πάρει τα χρήματά σου ΠΙΣΩ !!!

Αυτό σημαίνει εν ολίγοις πως το 2020 πας ξανά για αναβάθμιση επεξεργαστή ή πλατφόρμας στα 7nm ή 10nm σε AMD ή Intel αντίστοιχα.

Το ίδιο και στις κάρτες γραφικών ....

Θες συστήματα που να ΜΗΝ καταναλώνουν και αυτό έρχεται με εκμετάλλευση της όποιας νέας λιθογραφίας που ρίχνει τις καταναλώσεις .

επειδη ειμουν κ ειμαι τεχνικος σε νετ καφε,ειναι οπωςτα λεει ο φιλος μας εδω .100%.

Και οταν με το καλο τα κανεις αυτα.καθε 3 μηνες καθαρισμα τον τροφοδωτικων καθε 6 μηνες παστες κτλ θελει δουλεια να ξερεις..ποια περιοχη το εχεις το ιντερνετ φιλε ?

• Like 1
Δημοσ.

σαν πελάτης ιντερνετ καφέ γνώμη μπορώ να εκφέρω για τις οθόνες και πιστεύω ότι πρέπει να βάλεις 24-25 inches οχι 27

α και επίσης τα razer περιφερειακά είναι χάλια :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...