Προς το περιεχόμενο

Mitsubishi Lancer Evo X

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενδιαφερομαι για το συγκεκριμενο αυτοκινητο (Mitsubishi Lancer Evo X), θα προτιμουσα να βρω καποιο απο ελλαδα αλλα μπορω να κανω και εισαγωγη απο εξωτερικο.

Δεν με ενδιαφερουν περιπτωσεις αγγελιων, νομιζω θα καταφερω να βρω κατι μονος μου.

Εστιαζω κυριως σε μοντελα μετα το 2010~2011 εως το 2015 που ηταν στην παραγωγη.

Θα ηθελα αν καποιος εχει συνεργειο, φανοποιειο, οδηγει το συγκεκριμενο μοντελο ή καποιος γνωστος του κλπ να μου πει την αποψη του σχετικα με προβληματα.

Απο προβληματα στα ηλεκτρικα μεχρι θερμοκρασιες και απο την υποβοηθηση στο τιμονι μεχρι τους αεροσακους και παει λεγοντας.

Αν υπαρχει σφαιρικη αποψη μεσω χιλιομετρων, θα ηταν ακομη καλυτερα. πχ στις 30.000 αλλαγη ψυγειου ή στις 50.000 αλλαγη σασμαν...

Εχω αποψη για τα evo vii, evo viii αλλα μετα το παρατησα το θεμα και τωρα ηρθε η ωρα να ασχοληθω ξανα !

Ευχαριστω πολύ για την οποιαδηποτε βοήθεια.

Επεξ/σία από mclein
  • Like 1
  • Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν δεν κοιταξεις αγγελεις πως θα βρεις μονος σου ?

Εχεις αναρωτηθει ποσο θα σου καιει ?

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Επισκέπτης
Δημοσ.

Recalls

28-7-2016: R/2016/155: MITSUBISHI Lancer JT Evolution X, i-Car Petrol, i-MiEV, L200 CR. INDICATORS AND/OR OTHER VEHICLE LIGHTS MAY SWITCH OFF OR BLINK WITHOUT WARNING. Due to poor connections the indicators and/or vehicle lights may turn off or blink. On affected vehicles apply lubricant to switch connections. VINS: JMYLRHA1W7U000408 to JMYLRHA1W7U500598; CZ4A-0001472 to CZ4A-0006699; MMTJNKB407D000420 to MMTENKA407D005751 to HA3W-0000895 to HA3W-0001660. Build dates 7-3-2007 to 14-11-2007

Δημοσ.

το θεμα ειναι να βρεις ενα οχημα που να μην το εχουν  σκισει οι προηγουμενοι.....αλλα για ελα στην θεση τους:αγοραζεις εβο για να πηγαινεις στο λιντε?οποτε,καθε οχημα που θα βρεις,χρειαζεται το ψαξιμο,δλδ μαλλον θα σκασεις αρκετα στην σποτμεκανικ,αλλιως παιζει να εισαι εσυ η χωματερη για καποιο εβο,διοτι ,οπως και να το κανεις,εχει ενα αλφα κοστος συντηρησης,που δεν μπορει ο καθυς να το αντεξει.και αρχιζει ο ιδιοκτητης τις περιεκοπες στα αναλωσιμα,διοτι δεν θελει να κοψει τις βολτες-κοντρες-μαγκιες,και βαζει μαπα λαδακι,φτινιαρικους δισκους-τακακια-λαστιχα,κλπκλπ,και αγοραζεις εσυ ενα οχημα που για ν ερθει στα ισα του,θα χρειαστει αλλο ενα οχημα κοστος.......

• Like 2
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Αν δεν κοιταξεις αγγελεις πως θα βρεις μονος σου ?

Εχεις αναρωτηθει ποσο θα σου καιει ?

εννοουσα δε θελω προτασεις απο αγγελιες. εχω δει ηδη απο κοντα το 1/3 και μου μενουν αλλα 3 ακομη.

το αμαξι θα ειναι ΣαββατοΚυριακου, μπορει και για καμια τρελη εκδρομη εξωτερικο. δεν με ενδιαφερει ως καθημερινο.

3 λεπτά πριν, dollyyy19 είπε

το θεμα ειναι να βρεις ενα οχημα που να μην το εχουν  σκισει οι προηγουμενοι.....αλλα για ελα στην θεση τους:αγοραζεις εβο για να πηγαινεις στο λιντε?οποτε,καθε οχημα που θα βρεις,χρειαζεται το ψαξιμο,δλδ μαλλον θα σκασεις αρκετα στην σποτμεκανικ,αλλιως παιζει να εισαι εσυ η χωματερη για καποιο εβο,διοτι ,οπως και να το κανεις,εχει ενα αλφα κοστος συντηρησης,που δεν μπορει ο καθυς να το αντεξει.και αρχιζει ο ιδιοκτητης τις περιεκοπες στα αναλωσιμα,διοτι δεν θελει να κοψει τις βολτες-κοντρες-μαγκιες,και βαζει μαπα λαδακι,φτινιαρικους δισκους-τακακια-λαστιχα,κλπκλπ,και αγοραζεις εσυ ενα οχημα που για ν ερθει στα ισα του,θα χρειαστει αλλο ενα οχημα κοστος.......

αυτα τα ξερω. περισσοτερο με ενδιαφερουν προβληματα που βγαινουν στην πορεια ή αν εχει καποιο γνωστο ελαττωμα το αμαξι που ενδεχομενως δε θα βρω ή δεν ξερω.

• Like 1
Δημοσ.

Έστω κι έτσι επειδή φοβάμαι ότι θα έχει τρελές καταναλώσεις ρώτα αν μπορείς να βάλεις υγραεριο να μπορείς να το χαρείς πιο πολύ. Από μία ματιά ξεκινάνε από 25.000 ευρώ μεταχειρισμένα. 

Πολλά τα λεφτά εκτός και αν δεν έχεις πρόβλημα οπότε σεβαστό. 

• Confused 4
Δημοσ.

γιαννη,αεριο ΔΕΝ βαζεις σε οχημα που θα το σκιζεις,ακομη και ελαφρως.....

11 λεπτά πριν, mclein είπε

εννοουσα δε θελω προτασεις απο αγγελιες. εχω δει ηδη απο κοντα το 1/3 και μου μενουν αλλα 3 ακομη.

το αμαξι θα ειναι ΣαββατοΚυριακου, μπορει και για καμια τρελη εκδρομη εξωτερικο. δεν με ενδιαφερει ως καθημερινο.

αυτα τα ξερω. περισσοτερο με ενδιαφερουν προβληματα που βγαινουν στην πορεια ή αν εχει καποιο γνωστο ελαττωμα το αμαξι που ενδεχομενως δε θα βρω ή δεν ξερω.

τι ελατωμα να βγαλει το οχημα?ιαπωνας αθανατος,και μαλιστα στην δεκατη εκδοση.....τι αλλο ψαχνεις?μονο οι προηγουμενοι ιδιοκτητες μπορουν να μειωσουν την αξιοπιστια του οχηματος..

• Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και εγώ θα ήθελα να έχω αγωνιστικό αμάξι, που να καίει 2lt/100km και να έχει φθηνά ανταλλακτικά και σέρβις, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει αυτό το πράγμα.

Το υγραέριο δεν κάθεται καλά σε όλα τα αυτοκίνητα. Πόσο μάλλον σε κάτι πιο σπορ.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, GenesisX είπε

Και εγώ θα ήθελα να έχω αγωνιστικό αμάξι, που να καίει 2lt/100km και να έχει φθηνά ανταλλακτικά και σέρβις, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει αυτό το πράγμα.

Το υγραέριο δεν κάθεται καλά σε όλα τα αυτοκίνητα. Πόσο μάλλον σε κάτι πιο σπορ.

Στα πιο πολλα καθεται αλλα υπαρχουν βεβαια εξαιρεσεις αλλα λιγες .

Σε οσους εχω πει οτι εχω βαλει στων παιδιων μου σε Audi TT μου λεγανε οτι ...θα παρουν φωτια .

Παρα τα χρονια τους 18 ετων τα εχουν 5  χρονια με υγραεριο χωρις κανενα προβλημα.Βεβαια το evo ειναι αρεκτα παραπανω αλλα ενας καλος εγκαταστατης μονο μπορει να απαντησει .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ευχαριστω ολους για τις απαντησεις παιδια αλλα δεν με ενδιαφερει το πως θα κινουμαι οικονομικα, ουτε αν εχει ακριβη συντηρηση.

με ενδιαφερει μονο αν εχει καποιο ειδικο θεμα ή προβλημα !!!

πχ διαβαζοντας μαθαινω οτι τα μαμα top-mounts της αναρτησης ειναι αστεια & βγαινουν off στις 30~40 χιλ. χιλιομετρα.

αν βγαζει καποιο προβλημα συχνοτερα & αν εχει δημιουργησει καποιο μυθο μεταξυ των κατοχων πχ "τα ιταλικα εχουν θεμα με τα ηλεκτρικα" 

Επεξ/σία από mclein
  • Like 1
Δημοσ.

Κοιτάς για ένα αμάξι το οποίο είναι για ειδική χρήση, πράγμα που το κάνει να κυκλοφορούν λίγα και σε ειδικό κοινό. Δεν θα βρεις εύκολα πληροφορίες για συγκεκριμένες βλάβες-παθήσεις που μπορεί να έχει λόγο της ιδιαιτερότητας αυτού του αμαξιού.

Οι μύθοι που έχουν δημιουργηθεί είναι μύθοι. Στο 80% των περιπτώσεων δεν ισχύει.

• Like 2
Δημοσ.

Ετσι...Καλυτερα να βρεις καποιον μαστορα που ξερει καλα το αμαξι και εχει ασχοληθει μαζι του να σου πει τυχον προβληματα που μπορει να εχει και σιγουρα πριν την αγορα να το ελεγξει .

Ψαξε αν εχει forum η mistubishi.

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, thanasisxask είπε

Κοιτάς για ένα αμάξι το οποίο είναι για ειδική χρήση, πράγμα που το κάνει να κυκλοφορούν λίγα και σε ειδικό κοινό. Δεν θα βρεις εύκολα πληροφορίες για συγκεκριμένες βλάβες-παθήσεις που μπορεί να έχει λόγο της ιδιαιτερότητας αυτού του αμαξιού.

Οι μύθοι που έχουν δημιουργηθεί είναι μύθοι. Στο 80% των περιπτώσεων δεν ισχύει.

το προβλημα μου ειναι οτι οι κατοχοι (ως μελλοντικοι πωλητες) δε δειχνουν ιδιαιτερο ζηλο ωστε να βοηθησουν στην ενημερωση.

παρακολουθω 2 μηνες σχεδον το αγγλικο φορουμ & το γερμανικο, κανεις μα κανεις δε λεει για προβληματα στο αμαξι του περαν απο μικρο-βλακιες που διορθωνονται με λιγοτερα απο 400€.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, mclein είπε

παρακολουθω 2 μηνες σχεδον το αγγλικο φορουμ & το γερμανικο, κανεις μα κανεις δε λεει για προβληματα στο αμαξι

Μήπως γιατί ίσως να μην υπάρχουν? Με το ζόρι δεν βγαίνουν οι βλάβες….

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...