Προς το περιεχόμενο

Nero

Erunildo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,

Εγιαν κατοχος ενος αντριγραφικου(Sony) Η ερωτηση μου ειναι για το Nero. Το εγκατεστησα ομως οταν το ανοιγω δεν ανοιγει το "κλασικο" Nero (εκεινο με τα παραθυρα στα δεξια και αριστερα...ελπιζω να καταλαβαινετε:)) αλλα ανοιγει το Nero StartSmart ή το Nero Express.Εγω ομως δεν θελω αυτα αλλα το κλασικο.Ειναι δυνατον να μην το εχουν συμπεριλαβει στο CD; Μεσα στον υπολογιστη μου ειχα ηδη το κλασικο αλλα με εκεινο δεν αναγνωριζονταν το αντιγραφικο μου και δεν μπορουσα να γραψω, γι'αυτο εγκατεστησα αναγκαστικα αυτο που ηταν με το αντιγραφικο. Εχετε καμια ιδεα τι μπορω να κανω;

Δημοσ.

Hi,

εκανα αυτο που ειπες αλλα δεν υπαρχει. Επειδη δεν υπαρχει στο CD γενικως, εγκατεστησα το Nero Burning Rom απο αλλο cd.Το προβλημα ειναι (οπως ειπα παραπανω0οτι δεν αναγνωριζετε το αντιγραφικο μου. Με το Nero Expess ή το StartSmart δεν εχω κανενα προβλημα, αντιγραφω κανονικα τα cd's.Εχετε να προτεινετε τπτ;

Δημοσ.

Σωστό μόνο το xpress δίνουν. Επίσης απ'ότι θυμάμαι αν έχεις το καινούριο sony 52x32x52 σε bulk που δοκίμαζα στο μαγαζί δεν το αναγνώριζε η σειρά 5 καθόλου ούτε το 5,5,10,35. Οπότε αν δε θες το xpress βάλε το nero 6

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...