Mr Chill Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Καλησπερα στο φορουμ , ειχα εναν Ε8400 ο οποιος ακομα και τωρα δουλευει κανονικα στην μητρικη μου (gigabyte g31m-es2l) και θελησα να τον αναβαθμισω με εναν xeon Ε5450 , εκανα flash το τελευταιο bios της μητρικης και παρολα αυτα οταν φτανει στο windows loading freezarei. Απο ω moded bios δεν ξερω τι πρεπει να κανω, εχω κατεβασει 2 .ΒΙΝ αρχεια που ειδα οτι ειναι για τον συγκεκριμενο cpu αλλα δεν ξερω τι να τα κανω. Αν καποιος γνωριζει ας με βοηθησει, ευχαριστω.
narta Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Φλασαρε το moded bios για την μητρικη σου με τον τροπο που φλασαρες το προηγουμενο.
Mr Chill Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Πως θα το λανω αυτο , εχω κατεβασει απλα δυο αρχεια .ΒΙΝ οχι ολοκληρο bios update
narta Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 http://download1.gigabyte.eu/Files/Manual/mb_manual_ga-g31m-es2l(es2c)_v2.3_e.pdf Σελιδα 60 1
Crybal Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Εχεις βρει "πειραγμενο" bioς για την μητρική σου? Αυτα τα 2 bin που κατεβασες πρεπει να ειναι ο Microcode για τον επεξεργαστη τον οποιο πρεπει να ενσωματωσεις στο bios.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα