Προς το περιεχόμενο

Vodafone 10GB + Video Pass + Social Pass για 1 Μήνα 10,90€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, sts4x4 είπε

Είχα την εντύπωση ότι αυτό το πακέτο αφορούσε μόνο Nova και Cosmote TV για τα αθλητικά, μιας και υπάρχει το "play now combo" που αναφέρει το YouTube αλλά οκ για να το λες έτσι θα είναι. 

Είμαστε of topic και θα μας κράξουν, αλλά η σωστή πληροφορία είναι που κυβερνάει σήμερα και είναι πάντα ευπρόσδεκτη. 😉

Έλα αδερφέ εδώ τα λέει αναλυτικά δες τι υπηρεσίες γράφει 

https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/play_now_unlimited.html

• Άπειρα GB για χρήση των Video και Μουσική σε YouTube, Netflix, COSMOTE TV GO, Amazon Prime Video, Mubi, Apple Music, Spotify, Tidal και Deezer.

Άπειρα GB για χρήση των Video και Μουσική σε YouTube, Netflix, COSMOTE TV GO, Amazon Prime Video, Mubi, Apple Music, Spotify, Tidal και Deezer.

7 λεπτά πριν, dali13gr είπε

Τα 10GB είναι ξεχωριστά από το video και social pass. 

Γράφει 10gb για video και social αυτό της Vodafone. 4 ταινίες και έφυγαν τα 10gb.

Επεξ/σία από Heybro2
  • Thanks 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Heybro2 είπε

Έλα αδερφέ εδώ τα λέει αναλυτικά δες τι υπηρεσίες γράφει 

https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/play_now_unlimited.html

• Άπειρα GB για χρήση των Video και Μουσική σε YouTube, Netflix, COSMOTE TV GO, Amazon Prime Video, Mubi, Apple Music, Spotify, Tidal και Deezer.

Άπειρα GB για χρήση των Video και Μουσική σε YouTube, Netflix, COSMOTE TV GO, Amazon Prime Video, Mubi, Apple Music, Spotify, Tidal και Deezer.

Γράφει 10gb για video και social αυτό της Vodafone. 4 ταινίες και έφυγαν τα 10gb.

Σσσωραίος!!!

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, Heybro2 είπε

Λάθος κάνεις. Ξαναδιάβασε το πρώτο post.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Heybro3 είπε

Δηλαδη είναι unlimited τα video και social? Η γράφει κάπου όριο? 

Δεν είπα ότι είναι απεριόριστα, απλά ότι τα 10GB δεν αφορούν τα πακέτα video και social pass. Το video pass έχει 5GB και το social 2GB. Λίγα, αλλά σου δίνει και 10GB για τα υπόλοιπα. 

Δημοσ.

...για τη Vodafone, ξέρει κάποιος εάν μπορούμε να στείλουμε μήνυμα κάπου ή μόνο μέσω της εφαρμογής? Γιατί εμένα δε μου έχει έρθει ειδοποίηση 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Heybro2 είπε

Εδω δες τις πληροφορίες του προγράμματος 

Screenshot_20180714-171604.png

αυτο για να το εχεις ενα μηνα πρεπει να στειλεις κατι για να μην σε χρεωνει τους αλλους μηνες?

Δημοσ.

Το δοκίμασα μόλις το unlimited της Cosmote, νομίζω είναι ότι καλύτερο υπάρχει για video ΑΛΛΑ μετά από λίγο μου έριξε την ταχύτητα και μπορώ να δω video χωρίς να κολλάει μόνο 480p ή 720p, αλλά και πάλι παραμένει ότι καλύτερο

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Manos-Sx είπε

Το δοκίμασα μόλις το unlimited της Cosmote, νομίζω είναι ότι καλύτερο υπάρχει για video ΑΛΛΑ μετά από λίγο μου έριξε την ταχύτητα και μπορώ να δω video χωρίς να κολλάει μόνο 480p ή 720p, αλλά και πάλι παραμένει ότι καλύτερο

Πού κολλάει αυτό που λες; Τι σχέση έχει το unlimited με την ποιότητα του βίντεο;

Έβγαλες και συμπέρασμα πως είναι το καλύτερο...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...