Amix Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Καλησπερα παιδια. Ειναι λογικο να εχω τοσα πολλα errors ; Επισης κολλαω πολυ στο PUBG (βγαζει μηνυμα NETWORK LAG) και παρατηρω τα errors να αυξανονται εκεινει την στιγμη. Η Nova μου λεει οτι η γραμμη δεν εχει προβλημα. Πριν 2 βδομαδες ειχα ADSL αλλα προβλημα στα παιχνιδια και errors δεν ειχα.
Bourdoulas Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 "Είναι πολλά τα FEC Αρη"! Πιθανόν να είναι θέμα εσωτερικής καλωδίωσης. Πρέπει να μας αναφέρεις με ποιον τρόπο συνδέεις το μόντεμ και τα υπόλοιπα τηλέφωνα.
ConstantlyAngry Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 υπαρχει βλαβη κεντρικου καλωδιου καπου θα το φτιαξουν μεχρι αυριο
Amix Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 9 ώρες πριν, Bourdoulas είπε "Είναι πολλά τα FEC Αρη"! Πιθανόν να είναι θέμα εσωτερικής καλωδίωσης. Πρέπει να μας αναφέρεις με ποιον τρόπο συνδέεις το μόντεμ και τα υπόλοιπα τηλέφωνα. Τηλέφωνο δεν έχω. Έχω το μόντεμ στο δωμάτιο μου συνδεδεμένο κατευθείαν στην πρίζα. Μήπως θέλει και το splitter;
Bourdoulas Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Όχι δεν χρειάζεται splitter εφόσον δεν έχεις τηλέφωνο. Κανονικά θέλει τεχνικό για να ελέγξει αν έχεις θέμα με την καλωδίωση αλλά η Forthnet χρεώνει. Πριν μπορεί όλα να λειτουργούσαν ρολόι αλλά η VDSL είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη στις διακλαδώσεις οπότε και έχεις θέματα.
jkoukos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Τα θεωρείται πολλά τα FEC για τόση ώρες λειτουργίας; Κάπου στα 666/ώρα βγαίνουν άσε που αυτά δεν έχουν σημασία διότι είναι διορθωμένα. Τα CRC επιδρούν στην επικοινωνία και αυτά είναι σχεδόν μηδενικά. Το έχουμε ξαναγράψει πολλές φορές. Το VDSL έχει περισσότερες συχνότητες προς χρήση αλλά είναι περισσότερο επιρρεπές σε προβληματικές εσωτερικές εγκαταστάσεις έναντι του ADSL. Εδώ θέλουμε πλήρη διαχωρισμό του DSL σήματος από το τηλεφωνικό, αμέσως στην πρώτη πρίζα του σπιτιού έτσι ώστε οι συνδέσεις όλων τω υπόλοιπων πριζών, να μην συνδέονται άμεσα πάνω στο αρχικό εισερχόμενο καλώδιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα