Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, bomberb17 είπε

Για την μπαταρία και εγώ έχω ένα προβληματισμό.

Αν κρίνουμε από το Mi-Fit του οποίου η μπαταρία διαρκεί 20-25 μέρες, φαντάζομαι θα έχουμε κάτι αντίστοιχο και εδώ. (ίσως και λιγότερο, μια και η μπαταρία τύπου χάπι δεν έχει και τόσο μεγάλη χωρητικότητα). Και δεν είναι και το πιο εύκολο κάθε 25 μέρες να το ανοίγεις και να αλλάζεις μπαταρία (η οποία είναι μιας χρήσεως)

Είναι ολόιδιο με το Nokia steel ... Λογικά θα είναι ακριβώς ίδια νοοτροπίας ... Στο νοκια steel η μπαταρία είναι ίδιου τύπου ακριβώς με αυτήν και κρατάει 8 μήνες σχεδόν ... Και μετά πας για αντικατάσταση 2 ευρώ κοστίζει η μπαταρία ... Λογικά έτσι θα είναι κ αυτο .

1 ώρα πριν, Black Demis είπε

Άνετα 8 μήνες....

+ όταν τελειώσει θα πρέπει να πας σε ρολλγα για αλλαγή

Αλλά τώρα που το βλέπω έχει και μια ψευτο οθόνη ίσος λίγο λιγότερο

Στο Nokia steel που έχω για τη γυναίκα την αλλάζω μόνος Μ ... Είναι πολύ εύκολο μιας και το πίσω καπάκι ανοίγει κανονικά με ένα ειδικό εργαλειακι που σ παρέχεται στο κουτί .. Και όταν το κλείσεις εξακολουθεί να είναι αδιάβροχο ... 

Δημοσ.

Γίνεται και σύνδεση με Xiaomi κινητό? 

Και αν ναι τι σου προσφέρει ακριβώς?

Ειμαι εντελώς άσχετος από τέτοια ρολόγια. 

Δημοσ.

το μεγάλο του πλεονέκτημα με τα περισσοτερα απο τους ανταγωνιστές είναι το amazfit το οποίο συνδέεται και με το google fit. Αυτό αυτομάτως σου δίνει το πλεονέκτημα να συγχρονίσεις και άλλες smart συσκευές...

Δημοσ.

Πολύ ωραίο και αυτό και το lenovo 9 που έμαθα από το μήνυμα του Questioner! Ίσως το επόμενό μου ρολόι να είναι κάτι τέτοιο.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, panossar95 είπε

Γίνεται και σύνδεση με Xiaomi κινητό? 

Και αν ναι τι σου προσφέρει ακριβώς?

Ειμαι εντελώς άσχετος από τέτοια ρολόγια. 

Καταγράφει βήματα και ύπνο και διάφορες δραστηριότητες όπως περπάτημα τρέξιμο κλπ ... Επίσης λογικά θα έχει και ξυπνητήρι με δόνηση όλα αυτά τα βλέπεις μέσα στο κινητό ... Αφού συγχρονησει μέσω BLUETOOTH με το ρολόι ...

• Thanks 1
Δημοσ.

Αυτό βρε παιδιά με τους 6-8 μήνες μπαταρία πως το βγάλατε; Μη ξεχνάτε δεν είναι ένα απλό ρολόι, αλλά έχει Bluetooth LE, το οποίο είναι μεν "Low energy" αλλά και πάλι καταναλώνει αρκετά περισσότερο από ένα απλό ρολόι..

Από την άλλη η xiaomi φαντάζομαι να τα έχει προβλέψει αυτό κάπως.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, bomberb17 είπε

Αυτό βρε παιδιά με τους 6-8 μήνες μπαταρία πως το βγάλατε; Μη ξεχνάτε δεν είναι ένα απλό ρολόι, αλλά έχει Bluetooth LE, το οποίο είναι μεν "Low energy" αλλά και πάλι καταναλώνει αρκετά περισσότερο από ένα απλό ρολόι..

Έχω το withings που είναι ακριβώς ίδιας φιλοσοφίας ... Και με ίδια μπαταρία και με Bluetooth low efficiency 4.0 η μπαταρία του κρατάει 8μηνες ... Στο λέω σύμφωνα με το withings που έχω εγώ που είναι ακριβώς ίδιο στυλ ... Στην ουσία η ιδέα για το xiaomi θα είναι αντιγραφή του withings - Nokia steel πλέον ... Απλά σε αρκετά χαμηλότερη λογικά τιμή 

2.5 χρόνια που έχω έχω αλλάξει 3 φορές μπαταρία μόνο ... Και το κόστος της είναι 2.5 - 3€

Μην ξεχνάς ότι απλά ρολόγια τύπου Casio έχουν μπαταρία που κρατάει 10 χρόνια ... Και το γράφουν και πάνω 10 year battery ... Όποτε οι 8 μήνες είναι αληθή και δοκιμασμένο από μένα σε παρόμοιου τύπου ρολόι με ίδια μπαταρία . 

Επεξ/σία από dimitrisdim14
  • Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, bomberb17 είπε

Γιατί υπάρχουν και άλλα δύο τρία τέτοια ρολόγια όλα αυτά έχουν περίπου 8 μήνες μπαταρία

Τώρα ασ σκατωσε κάπου xiaomi δεν ξέρω

Δημοσ.
Στις 13/7/2018 στις 8:12 ΜΜ, kotronas είπε

Στο αναλογικό κυρίλε εάν με πιάνεις.Δεν είναι καθόλου ακριβό ανάλογα ρολόγια με τέτοιο μηχανισμό και κάσα και ζαφείρι πιάνεις τα 800 για πλάκα.

Όπως; Γιατί δε νομίζω ότι ισχύει αυτό που λες

Δημοσ.

για να δώσεις 800 ευρώ για ένα quartz με μηχανή ronda της πλάκας πρέπει να είσαι εντελώς άσχετος από ρολόγια  οπότε δεν υπάρχει και κάποια εταιρία που να ζητά αυτό το ποσό

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, nvel είπε

για να δώσεις 800 ευρώ για ένα quartz με μηχανή ronda της πλάκας πρέπει να είσαι εντελώς άσχετος από ρολόγια  οπότε δεν υπάρχει και κάποια εταιρία που να ζητά αυτό το ποσό

Εδώ είσαι.

Εγώ είμαι υπέρ των μηχανικών.

Smart watch δεν έχω δοκιμάσει ποτέ αλλά από gadget καρπού (απ όσα έχουν περάσει από εμενα) το καλύτερο μετά από τόσα χρόνια παραμένει το polar loop.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...