Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια μια βοηθεια.... πριν δυο μερες οταν αναβα τον υπολογιστη εκανε συνεχως επανεκκινησεις μονο του. μπηκα στα bios ειδα θερμοκρασια 50 βαθμους. μετα απο μια μερα δεν εμπαινε ουτε στα bios. αλλαζω τροφοδοτικο και σκληρο δισκο και απλα αναβει λειτουργουν τα φανακια και τιποτα αλλο. δοκιμασα να βγαλω την καρτα γραφικων και να το συνδεσω με την mobo αλλα παλι τιποτα. εβγαλα και τις ram παλι τιποτα. λετε να καηκε η μητρικη η ο επεξεργαστης?

το μηχανημα ειναι pentium dual core e6700 mobo asrock s775 4gb ram psu 450w  gpu gt710.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ούτε στα bios μπαίνει ούτε πουθενά η οθόνη είναι μαύρη δεν δίνει σήμα καθόλου και clear cmos που έκανα πάλι τα ίδια. Μάλλον για μητρική το κόβω γιατί ένα λάπτοπ lenovo που είχα ξαφνικά μια μέρα πάω να το ανάψω και δεν έκανε τίποτα μόνο τα φανάκια δούλευαν και η οθόνη μαύρη, τότε ήταν στην εγγύηση και έγινε αντικατάσταση,μητρική μου είχαν ότι κάηκε, ακριβώς τα ίδια συμπτώματα με τον υπολογιστή. Την έχω πάει σε τεχνικό και περιμένω. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Θα επανέλθω όταν έχω νέα.

Επεξ/σία από pkout
Δημοσ.

Πριν την πας σε τεχνικο την ειδες για φουσκωμενους/σκασμενους πυκνωτες όπως σου ειπαν πιο πανω?

Δημοσ.

ναι το κοιταξα δεν ειδα κανεναν σκασμενο απλα κανα δυο να κουνιουνται ευκολα και να μην ειναι σταθεροι οπως οι υπολοιποι.

Δημοσ.

Αν δεν ειναι κολλημένοι "προσωπο" κουνιουνται ευκολα οι πυκνωτες.Σε διαφορετική περίπτωση απλά έσπασε η κόλληση και δεν ακουμπαει σωστα στο κύκλωμα ο πυκνωτής.Δουλειά μισού λεπτού με ένα κολλητήρι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...