ChristosFis Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Γειά σας είχα πάρει ένα laptop asus στην Black friiday. Ολα κανονικά μεχρι πριν από 10 μέρες που πηγα διακοπές. Πάω για διακοπές και επειδή θα κάτσω καιρό είπα να το πάρω μαζί. Τις τελευταίες μέρες παρατηρουσα αρκετά κολλήματα που δεν τα έκανε παλιά αλλα διέγραψα κάποια αρχεία και επανήλθε κανονικά. Χθες άφησα το βραδθ να φορτίσει και σήμερα το πρωί είδα ότι ήταν αφορτιστή η μπαταρία ενώ έδειχνε κανονικά να φορτίζει. Και το άνοιξα και παρατηρουσα ενώ είναι αναμμένο το φως της τροφοδοσίας δεν ανεβαίνε καθόλου η στάθμη της παρα μόνο όταν έκανα επανεκκίνηση στον υπολογιστή αλλά η άνοδος ήταν της τάξης 1με 2%. Η χρήση που του κάνω είναι απαιτητική αλλά με ψυχτρα και επίσης η μπαταρία δεν ειναι απεσπωμωμενη. Είναι θέμα μπαταρίας ή μήπως κανένα θέμα της μητρικής?
ss13 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Γιατί το συζητάς εφόσον έχεις εγγύηση ; Το στέλνεις στο E - shop να το δουν
Vertzil Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 ΓΡΑΨΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΑΚΡΙΒΕΣ ΜΟΝΤΕΛΟ,ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟ ΕΧΕΙΣ, ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΚΑΝΕΙΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΣΚΟΠΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ !!! ΠΡΩΤΑ ΑΠ' ΟΛΑ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ LAPTOP ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ !!! ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΘΑ ΛΥΘΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η ΘΑ ΠΕΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ ''ΠΑΣΑΛΕΙΜΜΑ'' ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΑΝ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΞΑΝΑ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ !!! ΕΑΝ ΤΟ ΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΟΥΝ ΠΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ-ΓΡΑΠΤΩΣ ΦΥΣΙΚΑ ''ΒΕΒΑΙΩΣ-ΒΕΒΑΙΩΣ''- ΤΙ ΕΙΧΕ-ΤΙ ΤΟ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ-ΤΙ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ-..... ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΗ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ !!! ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ.....ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ !!!
giannis22k Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Αν οντως εχεις εγγυηση καλα ειναι να το πας να το δουν Επισης μου ετυχε λαπτοπ το οποιο εδειχνε στα windows οτι φορτιζει αλλα απο 90% πχ μεχρι 91 .Σαφως αν εβγαζα την μπαταρια εκλεινε το λαπτοπ Με μια μετρηση στο κυκλωμα φορτισης ειχε καει ενα mosfet .Το αλλαξα και φορτιζει και λειτουργει κανονικα με μπαταρια .Επιση κατεβασε και το hwmonitor και δες το "full charged capacity "τι σου λεει η το "wear level"
ChristosFis Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Στις 13/7/2018 στις 9:47 ΜΜ, Vertzil είπε ΓΡΑΨΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΑΚΡΙΒΕΣ ΜΟΝΤΕΛΟ,ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟ ΕΧΕΙΣ, ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΚΑΝΕΙΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΣΚΟΠΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ !!! ΠΡΩΤΑ ΑΠ' ΟΛΑ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ LAPTOP ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ !!! ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΘΑ ΛΥΘΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η ΘΑ ΠΕΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ ''ΠΑΣΑΛΕΙΜΜΑ'' ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΑΝ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΞΑΝΑ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ !!! ΕΑΝ ΤΟ ΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΟΥΝ ΠΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ-ΓΡΑΠΤΩΣ ΦΥΣΙΚΑ ''ΒΕΒΑΙΩΣ-ΒΕΒΑΙΩΣ''- ΤΙ ΕΙΧΕ-ΤΙ ΤΟ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ-ΤΙ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ-..... ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΗ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ !!! ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ.....ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ !!! Είναι ένα Asus vivobook x541u Intel core i5 7200 920 mx 8 GB ram. Το έχω 9 μήνες το χρησιμοποιω φύγε στις 7 με 8 ώρες την ημέρα από gaming movies έως και coding για την σχολή μέχρι τον Μάιο. Επίσης το παράδοξο είναι ότι το πρόβλημα λύθηκε κάπως σήμερα κάνοντας κανονική φόρτιση. Τώρα τι έχει φταιξει αν είναι bug δεν ξέρω. Πάντως όταν κατέβω Κρήτη θα το πάω για έλεγχο στα παμπλικ που έχω εγγύηση (του έβαλα και μια δική τους έξτρα 3ετη αν θυμάμαι καλά) να μου πουν ακριβώς τι έχει παίχτει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα