Socratis_g Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Eχω 24άρα της vodafone με αυτό το φοβερό ZTE μοντεμάκι σε μέγεθος παλάμης, και πιάνω στην καλύτερη 6-7 mbs. Κάτι φρικαρισμένα βράδια πέφτω και στα 1-2 mbs. Εβαλα δικό μου μόντεμ και μετά δεν επαιζε το vodafone tv. Δε με χάλασε... Φίλος μου που μένει απο κάτω με 24άρα οτε πιάνει χαλαρά 20mbs... 6 μηνάκια υπομονή ακόμα να τελειώσει το συμβόλαιο μου... 4
spectaculator Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Αν οι υπηρεσίες της σε σταθερή και ιντερνετ είναι το ίδιο σε ποιότητα με αυτές της κινητής, ΜΑΚΡΥΑ! Είναι απλά απαράδεκτοι. Κάντε μια βόλτα από τη σελίδα τους στο FB να δείτε πόσο ικανοποιημένοι είναι οι πελάτες της. Btw, σαν golem είναι ο τύπος στη φωτό. Δεν είχαν κανένα καλύτερο έστω για τη παρουσίαση; Btw #2, πολύ κουβαρντάδες είναι! Τέλος ενεργοποίησης 50€ από 200 (!!!) τη στιγμή που οι άλλοι το χαρίζουν. Επεξ/σία 13 Ιουλίου 2018 από spectaculator
fingolfingr Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, fanourisfz6 είπε και στην βουλγαρια ρουμανια το εχουν απο το 2010 οπτικες ινες 150 mbp s με 5 ευρω τον μηνα. αυτοι τα λεφτα της ευρωπαικης ενωσης για τηλεπικ. τα κανανε εργα δεν τα φαγανε σαν τους δικους μας !!!!!! Αν δεν κανω λάθος αυτοί ξεκινησαν το δικτυο από το 0. Δεν πατησαν στο αρχαίο δικτυο του πΟΤΕ όπως εμείς. 17 λεπτά πριν, georgepppo είπε σιγά τους κλέφτες στην cosmote, πανάκριβοι είναι...... στην cyta είμαι εγώ με πολύ καλύτερη τιμή και όταν χάλασε κάτι στην πρίζα του τηλεφώνου τους πήρα τηλέφωνο και σε 2 μέρες στείλανε τεχνικό και την έφτιαξε χωρίς καμία επιβάρυνση(σοβαρές εταιρείες βλέπεις) αλλά η γερμανο cosmote μόνο να στα παίρνει ξέρει. Οπότε σε κάμποσο καιρό (που θα γυρίσει και επισημα το πελατολόγιο) κι εσύ vodafone θα εχεις. Και λογικά αυτά με τους τεχνικους θα κοπουν. Επεξ/σία 13 Ιουλίου 2018 από fingolfingr
logistoulis Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, fanourisfz6 είπε και στην βουλγαρια ρουμανια το εχουν απο το 2010 οπτικες ινες 150 mbp s με 5 ευρω τον μηνα. αυτοι τα λεφτα της ευρωπαικης ενωσης για τηλεπικ. τα κανανε εργα δεν τα φαγανε σαν τους δικους μας !!!!!! είναι τόσο φοβερά στη βουλγαρία που έχει οπτικές ινες που όλοι εκεί τρέχουν να μείνουν Επεξ/σία 13 Ιουλίου 2018 από logistoulis 3
SakafliaC Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Την περιοχή του Παλαιού Φαλήρου ποιος πάροχος την έχει αναλάβει? Θεωρητικά αν μένοντας σε μια περιοχή επιλέγεις τον πάροχο που την έχει αναλάβει δε θα σαι λίγο καλύτερα?
Hatsos Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Εμένα που δεν μου έχουν περάσει καν κολώνα για τηλ τι να πω? Κάθομαι και πληρώνω γα****κα για να έχω ίντερνετ. Και όταν φώναξα τον ΟΤΕ μου είπαν ότι θέλουν κοντά στα 3000€ για να μου τα περάσουν αλλιώς πρέπει να περιμένω. Και όταν τους ρώτησα πόσο πρέπει να περιμένω μου απάντησαν με χαμόγελο "όταν θα υπάρχουν λεφτα". Και μου μιλάνε και για 100mbs......
fingolfingr Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 14 λεπτά πριν, spectaculator είπε Btw, σαν golem είναι ο τύπος στη φωτό. Δεν είχαν κανένα καλύτερο έστω για τη παρουσίαση; Αν δεν κανω λαθος είναι ο CEO. lol
basilis5 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 18 λεπτά πριν, Socratis_g είπε Eχω 24άρα της vodafone με αυτό το φοβερό ZTE μοντεμάκι σε μέγεθος παλάμης, και πιάνω στην καλύτερη 6-7 mbs. Κάτι φρικαρισμένα βράδια πέφτω και στα 1-2 mbs. Εβαλα δικό μου μόντεμ και μετά δεν επαιζε το vodafone tv. Δε με χάλασε... Φίλος μου που μένει απο κάτω με 24άρα οτε πιάνει χαλαρά 20mbs... 6 μηνάκια υπομονή ακόμα να τελειώσει το συμβόλαιο μου... παιζει να φταιει κατι στην καλωδιωση σου;
pogchamp Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Άμα αρχίσουν να δίνουν και πιο γρήγορα άδειες οι κωλοδήμοι και οι ηλεκτροδοτήσεις να γίνονται ταχύτερα καλά θα είναι. Δλδ καλαμαριά θεσ/κης 10 μήνες μετά που στήσαν το KV βάλαν ηλεκτροδότηση.
Lastgladiator Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 η vodafone πιο ακριβα απο τη wind ποιος η vodafone,φιλος μου εβαλε vdsl ενω ειχε adsl και κλειδωνε στα 6 και με το vdsl που ειπαν 40 αν οχι τοτε ακυρωνουμε το vdsl,κλειδωνει στα 16 γελαει ο κοσμος!!
gbras Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Ηθελα να ξερα τι θα κανουν σε 5 χρονια που θα υπαρχουν τα δικτυα δορυφορων και θα δινουν 1Gps.
georgepppo Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 49 λεπτά πριν, Socratis_g είπε Eχω 24άρα της vodafone με αυτό το φοβερό ZTE μοντεμάκι σε μέγεθος παλάμης, και πιάνω στην καλύτερη 6-7 mbs. Κάτι φρικαρισμένα βράδια πέφτω και στα 1-2 mbs. Εβαλα δικό μου μόντεμ και μετά δεν επαιζε το vodafone tv. Δε με χάλασε... Φίλος μου που μένει απο κάτω με 24άρα οτε πιάνει χαλαρά 20mbs... 6 μηνάκια υπομονή ακόμα να τελειώσει το συμβόλαιο μου... τι 6 μηνάκια ρε φίλε ακύρωσε το να πάει στα κομμάτια και άλλαξε νούμερο 41 λεπτά πριν, fingolfingr είπε Οπότε σε κάμποσο καιρό (που θα γυρίσει και επισημα το πελατολόγιο) κι εσύ vodafone θα εχεις. Και λογικά αυτά με τους τεχνικους θα κοπουν. τι εννοείς , γιατί να κοπούν οι τεχνικοί η cyta είναι σοβαρή εταιρεία εδώ και χρόνια που την έχω πάντα ταχύτατοι στην εξυπηρέτηση και μου αλλάξαν και συμβόλαιο σε πιο συμφέρον σπάζοντας το παλιό που είχα μαζί τους χωρίς να λήξει, η vodafone δεν ξέρω τι φάση είναι δεν την ειχα ποτέ σε σταθερο αλλά μόνο στο κινητό. 2 λεπτά πριν, gbras είπε Ηθελα να ξερα τι θα κανουν σε 5 χρονια που θα υπαρχουν τα δικτυα δορυφορων και θα δινουν 1Gps. δίκτυο 4G cyta-voda κύπρου όταν ήμουν ελδύκ Επεξ/σία 13 Ιουλίου 2018 από georgepppo
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 32 λεπτά πριν, fingolfingr είπε Αν δεν κανω λαθος είναι ο CEO. lol Δεν είναι ωραίο να κοροιδεύουμε τον κόσμο για την εξωτερική του εμφάνιση 47 λεπτά πριν, spectaculator είπε Αν οι υπηρεσίες της σε σταθερή και ιντερνετ είναι το ίδιο σε ποιότητα με αυτές της κινητής, ΜΑΚΡΥΑ! Είναι απλά απαράδεκτοι. Κάντε μια βόλτα από τη σελίδα τους στο FB να δείτε πόσο ικανοποιημένοι είναι οι πελάτες της. Btw, σαν golem είναι ο τύπος στη φωτό. Δεν είχαν κανένα καλύτερο έστω για τη παρουσίαση; Btw #2, πολύ κουβαρντάδες είναι! Τέλος ενεργοποίησης 50€ από 200 (!!!) τη στιγμή που οι άλλοι το χαρίζουν. Δεν είναι ωραίο να κοροιδεύουμε τον κόσμο για την εξωτερική του εμφάνιση
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 14 minutes ago, georgepppo said: τι εννοείς , γιατί να κοπούν οι τεχνικοί η cyta είναι σοβαρή εταιρεία εδώ και χρόνια που την έχω πάντα ταχύτατοι στην εξυπηρέτηση και μου αλλάξαν και συμβόλαιο σε πιο συμφέρον σπάζοντας το παλιό που είχα μαζί τους χωρίς να λήξει, η vodafone δεν ξέρω τι φάση είναι δεν την ειχα ποτέ σε σταθερο αλλά μόνο στο κινητό. Εννοεί οτι η Vodafone εξαγόρασε την Cyta.
ATG Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, ELMastas είπε Εκτός απο το οτι συμφωνώ με τον φίλο πιο πάνω οτι η εταιρία δεν είναι και οτι καλύτερο ως πάροχος,αφού υπάρχουν πολλά παράπονα πάμε στο θέμα:Μια απο τα ίδια το βλέπω με τις υπόλοιπες εταιρίες και με ίδιες σχετικά τιμές και με ακόμα μικρότερη κάλυψη αυτή την ώρα,δεν πιάνει δυστυχώς σχεδόν τίποτα ακόμα,μόνο βύρωνα λένε ορισμένες περιοχές και μετά πολύ θολά αναφέρονται σε "κάποιες" περιοχές Πειραιά και "πλησίον" Λεωφ Αλεξάνδρας (που δεν μας λένε) άλλη μια διαφημιστική φούσκα ... οκ τα Baby steps είναι καλύτερα απο το να μην γίνεται τίποτα,απλά θα μας τρελάνουν πάλι στήν διαφήμηση,όπως οι άλλες εταιρίες,χωρίς να μπορούν να ανταποκριθούν καθόλου στη ζήτηση .. Είναι Βυρωνας όλο το Α/Κ τα υπόλοιπα Α/Κ Πειραιάς πχ και αλεξανδρας σύμφωνα με το προγραμμα που έχει καταθέσει στην ΕΕΤΤ. Δεν είναι κάτι διαφημιστικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα