George.ART Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 καλησπέρα ψαχνω για 1 καμερα Action cam μεχρι 80€ ποια μου προτείνεται αλλα να υπαρχει στην ελλαδα να αξιζει τα 80€ που εχω για Action Cam Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BloodDonor89 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Είχα ρωτήσει και γω χθες. Με μια έρευνα είχα δει πως αξίζει η ele rexso explorer dual αλλά δεν υπάρχει διαθέσιμη στην Ελλάδα δυστυχώς... Μετά είδα την xiaomi yi αλλά δεν είχε οθόνη να βλέπω τι τραβάω κι αυτό με χάλασε....βέβαια μπορείς να την συνδέσεις με το κινητό και να βλέπεις από κει. Αλλά μου φάνηκε πολύ μπέρδεμα ειδικά όταν το έχω για υποβρύχιες λήψεις... Τελικά κατέληξα και πήρα ήδη την eken h9r. Με σειρά καλύτερη προς χειρότερη. Και μένα το δικό μου budget κάπου εκεί ήταν...αν φτάσεις στα 100 το δικό σου budget σίγουρα θα βρεις καλύτερη. Επεξ/σία 13 Ιουλίου 2018 από BloodDonor89 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα