Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα θα ηθελα τα φωτα στο προβλημα μου εχει εδω και λιγες μερες που κανει διακοπες ρευματος  στον τοπο μου για κλασματα του δευτερολεπτου και μετα ξανα ερχεται οταν κλεινει λοιπον το pc μου μετα οταν παω να το ανοιξω δινει απο τα λιγα που ξερω σε ολα ρευμα ολα τα ανεμεστηρακια ακουγονται φενεται οτι δουλευει κανονικα αλα δεν ανοιγει...εχω την μητρικη msi x99 gaming 9 ack εκει που δειχνει την θερμοκρασια τωρα γραφει 00 ξερεται τι μπορει να φταιει και δν ανοιγει;;

Δημοσ.

Καλημέρα.

Κάτω δεξιά δεν γράφει θερμοκρασία, post code είναι που αν κολλήσει κάπου η μητρική βλέπεις το που για λόγους debugging.

Όπως και να έχει, clear CMOS έκανες στην μητρική; Βγάζεις ρεύμα και όσο είναι εκτός βγάζεις και την μπαταρία που είναι κάτω απο την πρώτη pciX (έχει ένα σιδεράκι που το σπρώχνεις και πετάγεται η μπαταρία). Μετά απο 20 δεύτερα βάλε πάλι την μπαταρία και το ρεύμα, βάλτο μπρος και πρέπει να δώσει εικόνα. Μπαίνεις bios (θα σου πετάξει μήνυμα), πατάς load defaults, κάνεις save και πρέπει να είσαι οκ. Αν όχι βλέπουμε.

• Thanks 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, nikos903 είπε

Καλημέρα.

Κάτω δεξιά δεν γράφει θερμοκρασία, post code είναι που αν κολλήσει κάπου η μητρική βλέπεις το που για λόγους debugging.

Όπως και να έχει, clear CMOS έκανες στην μητρική; Βγάζεις ρεύμα και όσο είναι εκτός βγάζεις και την μπαταρία που είναι κάτω απο την πρώτη pciX (έχει ένα σιδεράκι που το σπρώχνεις και πετάγεται η μπαταρία). Μετά απο 20 δεύτερα βάλε πάλι την μπαταρία και το ρεύμα, βάλτο μπρος και πρέπει να δώσει εικόνα. Μπαίνεις bios (θα σου πετάξει μήνυμα), πατάς load defaults, κάνεις save και πρέπει να είσαι οκ. Αν όχι βλέπουμε.

Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σου φιλε μου ειπα να δοκιμασω να το ανοιξω κανονικα μια τελευται φορε πριν κανω αυτο π με ειπες και ανοιξε κανονικα τωρα ο υπολογιστης

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, nikos903 είπε

Το πήρε χαμπάρι μόνο του οτι κάτι δεν πάει καλά και μαζεύτηκε 😄

Καλή συνέχεια :)

Χαχαχα μαλλον και παλι ευχαριστω νικολα για την βοηθεια!

Δημοσ.

Κι αν έχεις συχνά τέτοιες διακοπές, πάρε ένα UPS της προκοπής. Γιατί την επόμενη φορά, ίσως δεν είσαι τόσο τυχερός.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Zaytsev είπε

Κι αν έχεις συχνά τέτοιες διακοπές, πάρε ένα UPS της προκοπής. Γιατί την επόμενη φορά, ίσως δεν είσαι τόσο τυχερός.

Ναι προβλεπεται κατι τετοιο φιλε μου!

Δημοσ.

Πάντως το ότι άνοιξε κανονικά, δε σημαίνει ότι όλα είναι εντάξει. Μπορεί λόγω των διακοπών ρεύματος να έχει βλάβη το τροφοδοτικό. Αν λοιπόν δεις περίεργες συμπεριφορές, ίσως και άσχετα φαινομενικά προβλήματα, όπως μπλε οθόνες κατά την εκκίνηση,  ή ξαφνικά κολλήματα, καθώς και το παραπάνω πρόβλημα που ανέφερες, ειδικά αν ο υπολογιστής είναι κλειστός για αρκετή ώρα, θα πρέπει να ελέγξεις το τροφοδοτικό. Είχα παρόμοιο πρόβλημα και χρειάστηκε αρκετός καιρός να καταλάβω ότι έφταιγε το τροφοδοτικό(μέχρι που στο τέλος δεν άνοιγε καθόλου ο υπολογιστής), αφού το παραπάνω πρόβλημα, καθώς και αρκετά άλλα φαινομενικά άσχετα, παρουσιάζονταν περιστασιακά. Οπότε έχε το υπόψην σου αυτό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...