Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/tablets-ipad/179727-lenovo-tab4-10-plus-tb-x704l-4g-black

παλαιότερα άλλη μία φορά από lenovo exlusive στην ίδια τιμή.

Αρκετά καλά χαρακτηριστικά με 3gb μνήμη και fhd ips και 4g.

Επίσης δεν ξέρω αυτό το πλάνο δόσεων,, αν μπορεί να βάλει κανείς πχ 1-2 δόσεις και χρεωθείς λίγα, ώστε να πάρει 70 ευρώ κουπόνι. ΑΝ ξέρει κανείς ας μας πει τι παίζει με αυτό.

Επεξ/σία από Konstantin77
Δημοσ.

Οι δώσεις έχουν 36€ έξοδα. Αν βάλεις τα έξοδα και τους τόκους ίσως το κουπόνι να μην είναι και τόσο δελεαστικό...

Δημοσ.
1 hour ago, Zengar Zombolt said:

αυτό το 16gb τόσα χρόνια στα tablet εδώ μου κάθετε.....
δεν μπορούν να βάλουν 64 η 128 έλεος 

Έλα μου ντε. Τι να πω....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν κάνει ούτε για "ζήτω" για κάποιον χρήστη που θέλει να έχει τις εφαρμογές του, 1-2 καλά παιχνιδάκια και να μην είναι συνέχεια στο σβήσε-πέρνα. Αν σκεφτούμε ότι τα διαθέσιμα από τα 16 είναι γύρω στα 11 καταλαβαίνετε... Ενώ η Lenovo βάζει καλά specs σε σχετικά καλές τιμές (όμορφες οθόνες, μπαταρίες τέρατα, πολύ καλά ηχεία κλπ) το 16άρι το έχει ψωμοτύρι.

Επεξ/σία από -WISE-
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ως κάτοχος τριών Lenovo Tab3 8 Plus τα οποία έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά όντως η μνήμη είναι λίγη. Αλλά βάζοντας μια Samsung 64GB U3 SDXC, αν το μηχανάκι την φορμάρει σε δικό του filesystem κάνει extend τα διαθέσιμα 12GB σε 72GB και εγκαθιστά τα πάντα εκεί. Από εκεί και πέρα είναι ταχύτατο με πολύ καλή οθόνη. Απλά στο κόστος αγοράς πρέπει να υπολογίσεις ένα 20€ για την έξτρα κάρτα.

Επεξ/σία από GSpiraras

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...