stealthassassin13 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Καλημέρα σε ολους παιδια. Πρόσφατα αγόρασα ενα gaming monitor (Samsung LS24D330HSX) το συνδεσα Hdmi- Hdmi στον υπολογιστη και εβαλα το παλιοτερα που εχω σαν δεύτερο βοηθητικο με συνδεση dvi-d /dvi-d οπως μου ειπε ο τεχνικος που ρωτησα. Το θεμα ειναι οτι το gaming monitor δεν βγαζει ηχο παρα μόνο στο headset. Μπορώ να κάνω κάτι για να έχω ήχο εκτός του headset απο το 2ο μικρότερο μονιτορ(που λειτουργεί και σαν τηλεοραση) ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
thanos-- Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Δεν έχω καταλάβει ακριβώς πως τα έχεις σετάρει απτο post σου.. Έχεις 2 οθόνες, μία την Samsung που αναφέρεις με HDMI και μια μικρότερη με DVI και το πρόβλημα είναι ότι πλέον δεν έχεις ήχο απτο 2ο Monitor? Μπορείς να αναφέρεις το μοντέλο του? Θα πρότεινα να αρχίσεις από Control panel->hardware and sound->sound (σε win 7) και να δεις ποια συσκευή φαίνεται εκει σαν default για Playback
stealthassassin13 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Το μοντελο ακριβως δε το θυμάμαι,ενα samsung ειναι και τ δευτερο. Απο "Αναπαραγωγή" μου εμφανίζει τα εξής 3 Ηχεία Nvidia output SyncMaster.
isay Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Χωρίς να ειμαι σιγουρος αν κατάλαβα, συνδεσε ενα ζευγαρι ηχεία στον υπολογιστη σου και απο τις ρυθμισεις ήχου, ρυθμισε το να βγάζει απο εκει τον ήχο (ισως επιλεγοντας το ΗΧΕΙΑ). Ετσι οτιδηποτε παιζει οπουδηποτε θα το ακους απο τα ηχεία.
stealthassassin13 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Συνέδεσα δυο ηχεια που είχα,λειτουργικά παντα, αποσύνδεσα το headset εντεΛώς απο τον υπολογιστή και ακομα δεν ειχα ηχο. Δε ξερω τ γινεται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα