Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Έγινε διαθέσιμο πριν 1 βδομάδα στην περιοχή μου (Ραφήνα) VDSL από τον ΟΤΕ. Πριν είχα 24άρι με 3 pc, 2 cosmote tv και κινητά και δεν με κάλυπταν τα 8-10 που έπιανα. Οπότε είπα να κάνω αναβάθμιση σε 50άρι VDSL για να είμαι άνετος (3,5ευρώ τον μήνα ήταν η διαφορά από το 30άρι). Όταν ολοκλήρωνα την αγορά μου είπανε ότι στο σπίτι θα φτάνουν 50 αλλά μετά εξαρτάται από την καλωδίωση του σπιτιού. Όταν είχε έρθει τεχνικός της Vodafone παλιότερα (όταν ήμουν συνδρομητής εκεί) μου χε πει ότι η μέτρησή του δείχνει 12 έξω από τον τοίχο του σπιτιού, και αυτά που πιάνω μέσα είναι λόγω καλωδίωσης. Οπότε είπα και εγώ αν πιάνω 40+ καλά θα είναι. Όμως πιάνω 25. Δοκίμασα σε νέα μπρίζα και πήγα 22 και σε 3η μπρίζα και πήγα 35. Όμως η 3η μπρίζα είναι μέσα σε δωμάτιο και δεν μπορεί να μείνει εκεί το ρούτερ οπότε θα πρέπει να τραβήξω καλώδιο τηλεφώνου για να φτάνει στο σαλόνι που είναι το ρούτερ. Δοκίμασα με 1 του μέτρου που είχα και έπιανα 35557 kbps ενώ με ένα άλλο μεγάλο, σχεδόν 10μετρο έπιανα 33447 kbps (από 192.168.1.1).  Είναι τόσο μεγάλη η διαφορά από μικρό σε μεγάλο καλώδιο? Να πάρω τον ΟΤΕ να στείλει τεχνικό να κοιτάξει και την εξωτερική γραμμή μήπως υπάρχει και εκεί πρόβλημα? Ή να τους ζητήσω να μεταβώ σε 30άρα αφού ουσιαστικά τόσο πιάνω, να μην πληρώνω τζάμπα? Ευχαριστώ πολύ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...