deesnider Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Βοηθήστε ρε φιλαράκια, διότι έχει κολλήσει το μυαλό μου! Έχω όλους τους φακέλους μου να προβάλλουν τα περιεχόμενά τους σε λίστα: Όταν κάνω διπλό κλικ σε αρχείο που είναι στη δεξιά στήλη τού παραθύρου (π.χ. αυτή που βλέπετε τέρμα δεξιά στο screeshot να δείχνει τμήμα μόνο των file names) , αντί να ανοίξει (π.χ. να παίξει το mp3), γίνεται οριζόντιο scroll και μού φέρνει τη στήλη που το περιέχει στο κέντρο τού παραθύρου. Αντίστοιχα, όταν τα περιεχόμενα είναι φάκελοι, συμβαίνει το ίδιο αν πάω να ανοίξω κάποιον που είναι στη δεξιά στήλη: Μετακινείται η στήλη στο κέντρο. Υπάρχει κάποια ρύθμιση ώστε να το αποτρέψω αυτό;
isay Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Τσου, ειναι έτσι φτιαγμένο να αλληλεπιδρά με το ποντίκι. Μια άλλη λύση ειναι να δουλευεις με τα πλήκτρα και enter, όπου δεν στο φερνει στο κεντρο αλλά "το τρέχει/ανοιγει". Το αν σε βολευε εσυ το ξέρεις. offtopic: Ωραία συλλογη!
deesnider Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 40 λεπτά πριν, isay είπε Τσου, ειναι έτσι φτιαγμένο να αλληλεπιδρά με το ποντίκι. Μια άλλη λύση ειναι να δουλευεις με τα πλήκτρα και enter, όπου δεν στο φερνει στο κεντρο αλλά "το τρέχει/ανοιγει". Το αν σε βολευε εσυ το ξέρεις. offtopic: Ωραία συλλογη! Μ@λ@κία! Το είχα συνηθίσει από τα XP, τα οποία πρέπει να είμαι από τους τελευταίους που τα εγκατέλειψαν, και μού έχει σπάσει τα νεύρα. Είναι μία από τις αλλαγές από λειτουργικό σε λειτουργικό, για τις οποίες γκρίνιαζα: Αλλάζουμε κάτι μόνο για να το αλλάξουμε, ασχέτως αν προσφέρει κάπου...τέλος πάντων! Off-topic: Αδιόρθωτο παλιοχαρντροκομέταλλο κι ας πενηντάρισα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα