Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαι ο κοτσοβολος εχει DΟΑ κανονικα. Πριν δυο μηνες περιπου αγορασα μια 55αρα samsung, η οποια ειχε κατι ασπριλες στο κατω μερος, την κρατησα 4-5 μερες αλλα επειδη μου εσπαγε τα νευρα αυτο το φαινομενο, την πακεταρω και τους την παω πισω,  μου λενε τι εχει, και για να μην μπλεξω με service και τετοια τους λεω τιποτα απλα δεν μου γεμισε το ματι. καναν ελεγχο  επι τοπου μηπως ειχε καμια ζημια, και μου λενε οκ διαλεξε οποια θελεις, και πηρα επι τοπου μια σονυ

Δημοσ.

Εννοείται ότι έχει doa ο Κωτσόβολος, αυτό γράφω τόση ώρα, αλλά........

Τα Χριστούγεννα αγόρασα ένα τάμπλετ χαμηλών δυνατοτήτων για τον 4χρονο γιο μου και στις 4 ημέρες μετά από φορτιση δεν άνοιγε, το πήγα πίσω και αμέσως μου έδωσαν άλλο. Επίσης εκείνη την περίοδο αγόρασα και το google chromecast 2 το οποίο μου έκανε συχνές αποσυνδέσεις από το wifi και δεν λειτουργούσε όπως έπρεπε, το πήγα πίσω πριν τις 7 ημέρες και χωρίς να το "δουν" (αρκέστηκαν δηλαδή σε αυτά που τους είπα), μου έδωσαν άλλο.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, xxaris είπε

Ρε φίλε με το συμπαθιο κιόλας, μιλάς σοβαρά ή τρολαρεις;

...

ΥΓ: Αν τρολαρεις φίλε μου πέστο, μπέσα για μπέσα σου λέω οτι δεν θα παρεξηγησω, απλά θα σταματήσω να απαντάω.

Xxari

ξέρεις οτι δεν έχεις δικιο, οποτε μη προσπαθείς να το γυρίσεις σε μένα οτι τρολάρω.

Ο ts πολύ αργότερα ανεφερε απο που την πήρε. Μεχρι τοτε δεν ήταν σαφες, ουτε απο που, ουτε πόσο, οποτε η επιμονή σου για καθολική ύπαρξη του doa δεν ευσταθούσε. Το ότι αργότερα ο ts ανεφερε Κώτσο, βοήθησε την κουβέντα για να τον βοηθήσουμε με το προβλημα, οχι για να βγεί σωστή η αρχική σου τοποθέτηση. 

Θα σταματήσω να σου απαντω'γιατί έχει μαμειθει το θέμα του ts με τα offtopic.

Δημοσ.

Έχεις το δικαίωμα ,να τους ξεκαθαρίσεις από την αρχή ότι θα πληρώσεις αλλά παρουσία ατόμου από την αλυσίδα θα ανοιχτεί επιτόπου η τηλεόραση? και εάν έχει οποιαδήποτε πρόβλημα να ζητήσει λεφτά πίσω?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, isay είπε

Xxari

ξέρεις οτι δεν έχεις δικιο, οποτε μη προσπαθείς να το γυρίσεις σε μένα οτι τρολάρω.

.....

Ναι καλά εντάξει! Δεν απάντησες ουσιαστικά σε τίποτα από όσα έγραψα στα προηγούμενα ποστ, παρά μόνο λες ότι δίνω λάθος συμβουλές και θα καψω κόσμο και ότι δεν έχω δίκιο. 

2 ώρες πριν, isay είπε

Θα σταματήσω να σου απαντω'γιατί έχει μαμειθει το θέμα του ts με τα offtopic.

Συμφωνώ απόλυτα, το κάψαμε το θέμα και σταματάω να απαντώ και εγώ.

1 ώρα πριν, panagiotisky είπε

Έχεις το δικαίωμα ,να τους ξεκαθαρίσεις από την αρχή ότι θα πληρώσεις αλλά παρουσία ατόμου από την αλυσίδα θα ανοιχτεί επιτόπου η τηλεόραση? και εάν έχει οποιαδήποτε πρόβλημα να ζητήσει λεφτά πίσω?

Δες σύμπτωση: Το απόγευμα πήγα με τον αδελφό μου σε τοπικό κατάστημα public για να παραλάβουμε μια τηλεόραση που είχε παραγγείλει πριν 2 ημέρες. Μας έφερε λοιπόν ο υπάλληλος την τηλεόραση και είδαμε μια πολύ ταλαιπωρημένη συσκευασία, με σκισιματα παντού στο χαρτόνι και εμφανώς ανοιγμένη αφού η ταινία ασφαλείας φαινόταν καθαρά ότι δεν ήταν της sony, κάποιος την άνοιξε, αφαίρεσε την ταινία και έβαλε νέα από πάνω. Υπέθεσα ότι είναι κάποια επιστροφή από αλλον πελάτη και το είπα στον υπάλληλο αλλά εκείνος επέμενε ότι είναι καινούρια. Του ζητήσαμε λοιπόν να την ανοίξει να δούμε αν πράγματι έχει ξαναανοιχτει στο παρελθόν και αρνιόταν κατηγορηματικά. "Μα θα την αγοράσουμε αν είναι όπως λες καινούρια" με τίποτα εκείνος, μας έλεγε ότι δε μπορεί.

Δεν ψάξαμε για κανένα δικαίωμα, αλλά φύγαμε.....υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές! 

Δημοσ.

Τελικά μίλησα τηλεφωνικά 5-6 φορές με Philips, μιας και έβγαζε προβληματάκια η τηλεόραση μου είπαν και οι ίδιοι ότι καλύτερα να την επιστρέψω στον Κωτσό.

Καλώ στα κεντρικά του και μου είπαν από την εξυπηρέτηση πελατών ότι πρέπει να ελεγχθεί, "και να την ελέγξετε" τους είπα "δεν θα βρείτε κάτι και θα την φάω στη μάπα εγώ".

Τελικά μου ζήτησε να πάω στο τοπικό κατάστημα και να μιλήσω με κάποιον εκεί. Πήγα στον τεχνικό του εξήγησα όλο το story, του έδειξα και τα βιντεάκια και το απόγευμα θα την επιστρέψω για να την αλλάξουμε.

Με ρώτησε αν θα πάω στην ίδια, αλλά φοβάμαι ότι θα έχω παρόμοια θέματα. Έτσι είμαι μεταξύ Samsung UE65MU6122 και LG 65UJ634V 

Αν πάλι έχετε κάτι άλλο να προτείνετε, πολύ ευχαρίστως... https://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd?v=0&11386=45839&11386=45838

Δημοσ.

καλησπέρα!

πήγαινε στην samsung καρφωτα (αν και το πάνελ της είναι 8αρι). Τουλάχιστον είναι αληθινή 4Κ (rgb) και με VA panel για καλυτερο μαύρο.

Η LG είναι έχει 10bit  panel (8 + FRC) ΑΛΛΑ είναι rgbw και συνεπώς δεν είναι αληθινό 4Κ. Επίσης έχει IPS panel που δεν είναι και οτι καλυτερο για το μαύρο χρώμα.

Μια πιο καλή επιλογή από όσες έχει ο κώτσος αλλά και ακριβότερη είναι αυτή https://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/172007-samsung-ue65mu7002-65

και τέλος η ιδανική είναι αυτή https://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/184609-samsung-qled-qe65q6fa-65

Δες τα οικονομικά σου φυσικά και οτι θες ρωτας.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Nanni είπε

Τελικά κατέληξα στην QE65Q6FA.

Λίγο ακριβή, αλλά αξίζει τη διαφορά!

να την δεις από κοντά πρώτα αν σου αρέσει . είναι το βασικότερο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...