Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Στις 12/7/2018 στις 7:09 ΜΜ, fg9000 είπε Μωρή ρουφιάνα apple μας το άρπαξες και φέτος το πεντοχίλιαρο! Χαλάλι σου!!! macbook 2500 Iphone X 1500 Τζιμπράγκαλα 1000 (φορτιστές αφής, καλώδια, κοκόψαρα κτλ) καλά, ξοδεύεις 5 χιλιάδες ευρώ σε υπολογιστή, κινητό και γκάτζετς; Τι να πω, ο καθένας μπορεί να δίνει τα λεφτά του όπου θέλει, αλλά λίγη ωριμότητα δεν βλάπτει.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 1 hour ago, Social Nick said: καλά, ξοδεύεις 5 χιλιάδες ευρώ σε υπολογιστή, κινητό και γκάτζετς; Τι να πω, ο καθένας μπορεί να δίνει τα λεφτά του όπου θέλει, αλλά λίγη ωριμότητα δεν βλάπτει. Ενώ από ωριμότητα, το δικό σου μήνυμα "πετάει": Τα δικά σου χρήματα ξοδεύει; ΄Η γνωρίζεις τις ανάγκες του καθενός και κρίνεις; Αλήθεια, όλοι εσείς που σχολιάζετε τους χρήστες επί προσωπικού, πώς μπορείτε να κρίνετε κάποιον προσωπικά για τις όποιες επιλογές του - είτε αυτές είναι σε τιμές των gadgets είτε σε τιμή των ρούχων είτε σε τιμή του μεταφορικού μέσου που επιλέγει; Δεν αντιλαμβάνεστε ότι είναι γελοίο; 2
toples50 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 5 ώρες πριν, gRim είπε "To be fair, Apple’s relatively new APFS file system is designed to speed up file file copies using a technology Apple calls Instant Cloning. But a win is a win." Αυτό που ξέραμε ήδη για το πως λειτουργεί το APFS...δεν αντιγράφει το αρχείο αλλά δημιουργεί έναν κλώνο...κάτι σαν συντόμευση του αρχικού αρχείου. Με βάση αυτό και οι μετρήσεις ταχύτητας του SSD δεν είναι αξιόπιστες. Επίσης από το ίδιο άρθρο: Αυτό βρήκες να σχολιάσεις τις μετρήσεις σε gaming?Την ταχύτητα του δίσκου και τις μετρήσεις στο geekbench τις παραβλέπεις? Κατάλαβα,αρκέσου στα winblows και στα κολληματάκια τους...
gRim Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, toples50 said: Αυτό βρήκες να σχολιάσεις τις μετρήσεις σε gaming?Την ταχύτητα του δίσκου και τις μετρήσεις στο geekbench τις παραβλέπεις? Κατάλαβα,αρκέσου στα winblows και στα κολληματάκια τους... To πρώτο πράγμα που σχολιάζω στο μήνυμα μου είναι οι υποτιθέμενες επιδόσεις του SSD (βασικά πόσο παραπλανητικό είναι το άρθρο όχι ότι οι επιδόσεις δεν είναι αρκετά καλές έτσι κι αλλιώς). Εάν δεν καταλαβαίνεις τι γράφω και πως λειτουργεί το APFS δεν φταίω εγώ. Btw είμαι χρήστης αποκλειστικά apple προϊόντων πάνω από 5 χρόνια... Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2018 από gRim
toples50 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Παραπλανητικές θα περίμενε κάποιος από site που ασχολείται με Mac και μόνο όχι από PC site.Το γεγονός οτι η τεχνολογία του δίσκου είναι η ταχύτερη στην αγορά δεν σου λέει τίποτα? Εμένα πάντως αρκετά... Τώρα για τον τι χρήστης είσαι εμένα προσωπικά δεν μου λέει κάτι.Όλοι διατείνονται ως χρήστες Apple εδώ μέσα. Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2018 από toples50
aris1986 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, toples50 είπε Παραπλανητικές θα περίμενε κάποιος από site που ασχολείται με Mac και μόνο όχι από PC site.Το γεγονός οτι η τεχνολογία του δίσκου είναι η ταχύτερη στην αγορά δεν σου λέει τίποτα? Εμένα πάντως αρκετά... Τώρα για τον τι χρήστης είσαι εμένα προσωπικά δεν μου λέει κάτι.Όλοι διατείνονται ως χρήστες Apple εδώ μέσα. Έχει ανέβει πολύ το επίπεδο εδώ μέσα. Όλοι coding κάνουν, rendering και φτιάχνουν βίντεο. Θέλουν τέρατα μηχανήματα αλλιώς δεν λέει. Περιμένω να δω δουλειά τους έστω στο youtube...
gRim Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, toples50 said: Παραπλανητικές θα περίμενε κάποιος από site που ασχολείται με Mac και μόνο όχι από PC site.Το γεγονός οτι η τεχνολογία του δίσκου είναι η ταχύτερη στην αγορά δεν σου λέει τίποτα? Εμένα πάντως αρκετά... Τώρα για τον τι χρήστης είσαι εμένα προσωπικά δεν μου λέει κάτι.Όλοι διατείνονται ως χρήστες Apple εδώ μέσα. Καταρχήν δεν θα σου δώσω λογαριασμό τι χρήστης είμαι και δεν με ενδιαφέρει να αποδείξω και κάτι. Εάν έχεις όρεξη δες παλιά μου μηνύματα και κρίνε. Δεν έχω κάνει κανένα άλλο σχόλιο για τα καινούργια macbook pro παρά μόνο αναφέρθηκα στο συγκεκριμένο άρθρο που παρέθεσες. Δεύτερον αυτό που λέω για το εάν είναι πλασματικές οι μετρήσεις αναφέρετε και στο άρθρο (APFS και instant cloning). Κάνε ένα κόπο και διάβασε το. Ξαναλέω ότι ναι κι εγώ πιστεύω ότι σε σχέση με τον ανταγωνισμό είναι ταχύτερα απλά δεν συμφωνώ με κάτι νούμερα όπως 2,519MB/s... Και όσον αφορά την GPU πάλι στο ίδιο άρθρο αναφέρεται..που είναι το κακό που έβαλα τα αποτελέσματα (κατά πόσο είναι αντιπροσωπευτικά το συζητάμε...); H gpu μόνο για gaming είναι χρήσιμη; 55 minutes ago, aris1986 said: Έχει ανέβει πολύ το επίπεδο εδώ μέσα. Όλοι coding κάνουν, rendering και φτιάχνουν βίντεο. Θέλουν τέρατα μηχανήματα αλλιώς δεν λέει. Περιμένω να δω δουλειά τους έστω στο youtube... Προσωπικά δεν κάνω τίποτα από αυτά...μου αρκεί και μόνο που έχω ξεχάσει τι σημαίνει το format, restart κτλ, δεν τρέχω μετά από κάθε αναβάθμιση.. και λειτουργεί άψογα σε συνδυασμό με ios συσκευές. Μοναδική εξαίρεση τα high sierra τα οποία δεν τα έχω κάνει εγκατάσταση γιατί έχω τρομάξει με αυτά που διαβάζω και σκέφτομαι να πάω κατευθείαν στα mojave. Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2018 από gRim 1
themis_81 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Αχ κ να το εβγαζαν και με μια antiglare οθονη ....
EddieObscurant Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Δεν ξέρω αν εχει μπει σε προηγούμενες σελίδες , αλλά το εξαπύρηνο μοντελο με i9 δεν μπορεί να κρατήσει ούτε τα base clocks (2,9ghz) λόγω θερμοκρασιών και παίζει στα 2,2ghz. link
D.Luffy Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Στις 14/7/2018 στις 3:57 ΜΜ, paredwse είπε Ενώ από ωριμότητα, το δικό σου μήνυμα "πετάει": Τα δικά σου χρήματα ξοδεύει; ΄Η γνωρίζεις τις ανάγκες του καθενός και κρίνεις; Αλήθεια, όλοι εσείς που σχολιάζετε τους χρήστες επί προσωπικού, πώς μπορείτε να κρίνετε κάποιον προσωπικά για τις όποιες επιλογές του - είτε αυτές είναι σε τιμές των gadgets είτε σε τιμή των ρούχων είτε σε τιμή του μεταφορικού μέσου που επιλέγει; Δεν αντιλαμβάνεστε ότι είναι γελοίο; Απ'ότι φένεται για κάποιους αν οι καταναλωτικές σου συνήθειες δεν συμβαδίζουν με τις δικές τους, είσαι ανώριμος. Δώσε τα λεφτά σου όπου θέλεις βέβαια αλλά είσαι ανώριμος... 1
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Στις 15/7/2018 στις 1:02 ΠΜ, aris1986 είπε Έχει ανέβει πολύ το επίπεδο εδώ μέσα. Όλοι coding κάνουν, rendering και φτιάχνουν βίντεο. Θέλουν τέρατα μηχανήματα αλλιώς δεν λέει. Περιμένω να δω δουλειά τους έστω στο youtube... Έλα να δεις στην μεγάλη οθόνη (φεστιβάλ Δράμας και άλλα)
Xzidique Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Παιδιά απ'ότι αποδεικνύεται τα καινούργια Macs κάνουν και γαμώ τα throttle παρέα με τους γρήγορους δίσκους. Ειδικά το Core i9 ούτε στην βασική συχνότητα δεν μπορεί να δουλέψει. Οπότε για τα λεφτά του Μάπα το καρπούζι.........Κρίμα και ήθελα το 13 γιατί βγαίνει σε ok τιμή (για Apple συσκευή πάντα) https://www.notebookcheck.net/The-new-MacBook-Pro-15-is-just-slightly-faster-than-the-MBP-15-2017-and-clearly-beaten-by-the-XPS-15.317264.0.html https://www.notebookcheck.net/Apple-MacBook-Pro-13-2018-Touch-Bar-i5-Laptop-Review.316648.0.html Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2018 από Xzidique
kazantzidis Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Στις 19/7/2018 στις 2:25 ΜΜ, Xzidique είπε Παιδιά απ'ότι αποδεικνύεται τα καινούργια Macs κάνουν και γαμώ τα throttle παρέα με τους γρήγορους δίσκους. Ειδικά το Core i9 ούτε στην βασική συχνότητα δεν μπορεί να δουλέψει. Οπότε για τα λεφτά του Μάπα το καρπούζι.........Κρίμα και ήθελα το 13 γιατί βγαίνει σε ok τιμή (για Apple συσκευή πάντα) https://www.notebookcheck.net/The-new-MacBook-Pro-15-is-just-slightly-faster-than-the-MBP-15-2017-and-clearly-beaten-by-the-XPS-15.317264.0.html https://www.notebookcheck.net/Apple-MacBook-Pro-13-2018-Touch-Bar-i5-Laptop-Review.316648.0.html https://www.reddit.com/r/macbookpro/comments/91256u/optimal_cpu_tuning_settings_for_i9_mbp_to_stop/
movementethical Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Στις 13/7/2018 στις 1:23 ΠΜ, tolstoy είπε Hackintosh σε λάπτοπ; γιατί όχι https://tenrater.com/best-hackintosh-laptops/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα