macfan Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 https://macperformanceguide.com/blog/2016/20161127_1422-Apple2016MacBookPro-10-bit-color.html
konandrio Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Υπάρχει κόσμος που παίρνει mac για μόστρα; Λίγο ποιο παλιά ίσως, πλέον μπορει κάτι πιτσιρίκια με iphone. Εγω επέλεξα mac και είμαι full ικανοποιημένος και κατάλαβα ότι αξίζει τα λεφτά του, κατάλαβα ότι δεν είναι ένα συνηθισμένο laptop που στα δυο χρόνια φυσάνε οι ανεμιστήρες στο full και πρέπει να κάτσω να παίζω με τις θερμαγωγικές μήπως το σώσω. Το θέμα είναι τι λέει η εμπειρία μου, όχι τι διαβάζω, τι ακούω, τι μοστράρω, αν θα παινέψω το σπίτι μου γιατί αλλιώς θα με πλακώσει, αν δεν θέλω να τα σκάσω και θεωρώ μαλάκες αυτούς που τα έσκασαν .
fylatos Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, macfan είπε https://macperformanceguide.com/blog/2016/20161127_1422-Apple2016MacBookPro-10-bit-color.html Native support γιατί αυτό πουλάς εκτός κι αν νομίζεις ότι κάθεται κάποιος να ασχοληθεί σε επαγγελματικό επίπεδο σοβαρό με το τι έκανε verify τρίτη η τέταρτη πηγή. Δεν είναι και κάτι φοβερό απλά δε το έχουν ενεργοποιήσει γιατί δε ξέρω και γιατί.... Owc adapter en masse αγορά από μεγάλη εταιρεία για να έχει 10bit panel support είναι αλλά αστείο. Το ίδιο και για τον μέσο χρήστη που δε θα το ψάξει. Αλλά δεν είναι το μόνο θέμα αυτό. Επεξ/σία 13 Ιουλίου 2018 από fylatos
georgepppo Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 18 ώρες πριν, greg4 είπε Αρκετά ενδιαφέρον το 15αρι για έναν επαγγελματία. Σίγουρα θα έχει αρκετή ισχύ με 6 cores. Ο i9 μου κέρδισε το ενδιαφέρον πάντως Σιγα την ισχυ δεν ειμαστε στο 2007 ....για 3.5 χιλιαρικα μηχανημα και λιγα εχει
aloeonline Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 24 λεπτά πριν, paparovic είπε Σε έχει φάει το hype Καταρχάς, τσουβαλιάζεις. Δεν είναι όσοι σου χαλάνε την μανέστρα απένταροι τσίπηδες που σε ζήλεψαν που μάζεψες μερικά χιλιάρικα. Π.χ. και μπορώ να αγοράσω και έχω αγοράσει (2 mac στο σπίτι αυτή την στιγμή). Στο γραφείο όμως, για δουλειά, PC. Δεν τίθεται θέμα. Όσον αφορά την ποιότητα, @@. Είναι όμορφα, είναι μουράτα, είναι προσεγμένα για το μπλινκ μπλινκ, αλλά μέχρι εκεί. Μια βόλτα στο internet αρκεί για να σου μάθει τα προβλήματα που βγάζουν. Σε ένα απο τα δικά μου ήμουν άτυχος και έπεσα σε γενιά που ήταν ελαττωματική από κατασκευής. Άλλο ένα σχεδόν έχω πληρώσει για τις επισκευές Με άλλα λόγια, τα μηχανήματα είναι κορυφή αν σε ενδιαφέρει η μόστρα. Δεν το συζητάμε. Για πιο πέρα, υπάρχουν άλλες πορτοκαλιές με πολύ πιο γλυκά πορτοκάλια. Πρώτα ας συμφωνήσω μαζί σου. Για δουλειά γραφείου ναι. Ρώτα όμως και τους επαγγελματίες multimedia. Θα διαφωνήσουν. Βγάζεις συμπέρασμα από την δική σου εμπειρία και είναι λογικό. Κάνεις και μια βόλτα στο internet και βλέπεις και τα προβλήματα των Macbook. Η δική μου εμπειρία που λόγω επαγγέλματος έχω επισκευάσει εκατοντάδες laptop όλων των εταιριών λέει άλλα. Κάνε τον κόπο να κάνεις μια μεγαλύτερη βόλτα στο internet και μάθε για τα προβλήματα που βγάζουν και τα υπόλοιπα laptop, όχι μόνο τα Macbook. Θα γίνεις πολύ πιο αντικειμενικός. Για προσωπική χρήση έχω τώρα ένα Macbook, και ένα Toshiba. Στο παρελθόν είχα άλλα δύο Macbook, δύο HP, ένα Dell, ένα Vaio, ένα Acer και ένα IBM. Τα συμπεράσματα δικά σου. 1
georgepppo Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 21 λεπτά πριν, konandrio είπε Υπάρχει κόσμος που παίρνει mac για μόστρα; Λίγο ποιο παλιά ίσως, πλέον μπορει κάτι πιτσιρίκια με iphone. Εγω επέλεξα mac και είμαι full ικανοποιημένος και κατάλαβα ότι αξίζει τα λεφτά του, κατάλαβα ότι δεν είναι ένα συνηθισμένο laptop που στα δυο χρόνια φυσάνε οι ανεμιστήρες στο full και πρέπει να κάτσω να παίζω με τις θερμαγωγικές μήπως το σώσω. Το θέμα είναι τι λέει η εμπειρία μου, όχι τι διαβάζω, τι ακούω, τι μοστράρω, αν θα παινέψω το σπίτι μου γιατί αλλιώς θα με πλακώσει, αν δεν θέλω να τα σκάσω και θεωρώ μαλάκες αυτούς που τα έσκασαν . Αμα μου παρεις το turbo x των 400 ευρω θα ειναι μαυρο χαλι απο ποιοτητα , αμα πας σε πιο σοβαρη εταιρια πχ dell σε επαγγελματικες λυσεις ειναι πολυ καλη ποιοτικα
paparovic Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Μόλις τώρα, aloeonline είπε Πρώτα ας συμφωνήσω μαζί σου. Για δουλειά γραφείου ναι. Ρώτα όμως και τους επαγγελματίες multimedia. Θα διαφωνήσουν. Βγάζεις συμπέρασμα από την δική σου εμπειρία και είναι λογικό. Κάνεις και μια βόλτα στο internet και βλέπεις και τα προβλήματα των Macbook. Η δική μου εμπειρία που λόγω επαγγέλματος έχω επισκευάσει εκατοντάδες laptop όλων των εταιριών λέει άλλα. Κάνε τον κόπο να κάνεις μια μεγαλύτερη βόλτα στο internet και μάθε για τα προβλήματα που βγάζουν και τα υπόλοιπα laptop, όχι μόνο τα Macbook. Θα γίνεις πολύ πιο αντικειμενικός. Για προσωπική χρήση έχω τώρα ένα Macbook, και ένα Toshiba. Στο παρελθόν είχα άλλα δύο Macbook, δύο HP, ένα Dell, ένα Vaio, ένα Acer και ένα IBM. Τα συμπεράσματα δικά σου. α) Πράγματι, υπάρχει niche που είναι από καλή έως αναγκαστική επιλογή το mac, π.χ. για audio, κυρίως όμως λόγω software support. Πόσοι όμως είναι όλοι αυτοί πια ώστε να πει κανείς ότι δικαιολογείται το hype; β) Σωστά, η προσωπική εμπειρία είναι σημαντική. Αν όμως ήμουν η εξαίρεση τύπου "εκεί που περπατούσα έπεσε στο κεφάλι μου μετεωρίτης", δεν θα υπήρχαν όλα αυτά τα class action suit προς την Apple. Λάθη είναι λογικό να συμβαίνουν. Όταν όμως η πολιτική της εταιρίας είναι "λολ, στα @@ μου, δεν αναγνωρίζω τίποτε" μέχρι να οργανωθούν κάποιοι να κάνουν το class action, αυτό λέει πολλά για το πόσο μεγάλη προτεραιότητα είναι η ποιότητα. Και όπως δεν έχεις τις ίδιες απαιτήσεις από το Λάντα που έχεις από το Prius, έτσι και με τα MBP. γ) Υποθέτω μιλάς για την εμπειρία πάνω στις επισκευές laptop αντίστοιχων τιμών ε; Γιατί προφανώς το Vaio του χιλιάρικου δεν περιμένω να έχει την ίδια ποιότητα με το MBP των 2μιση. 1
atheatos Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Τα χαρακτηριστικά του πλην της κάρτας γραφικών είναι αρκετά καλά και τα αντίστοιχα ultrabooks την ίδια τιμή πάνω κάτω έχουν. Αναμενόμενο να γίνει και φέτος η σύγκριση με laptops και portable workstations όπως γίνεται κάθε χρόνο από τα ίδια άτομα με πέρυσι , πρόπερσι κτλ. Ελπίζω του χρόνου να δώσουν ακόμη καλύτερα μοντέλα , με περισσότερα χαρακτηριστικά και με ακόμα δυνατότερο συνεπεξεργαστη.
aloeonline Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 33 λεπτά πριν, paparovic είπε α) Πράγματι, υπάρχει niche που είναι από καλή έως αναγκαστική επιλογή το mac, π.χ. για audio, κυρίως όμως λόγω software support. Πόσοι όμως είναι όλοι αυτοί πια ώστε να πει κανείς ότι δικαιολογείται το hype; β) Σωστά, η προσωπική εμπειρία είναι σημαντική. Αν όμως ήμουν η εξαίρεση τύπου "εκεί που περπατούσα έπεσε στο κεφάλι μου μετεωρίτης", δεν θα υπήρχαν όλα αυτά τα class action suit προς την Apple. Λάθη είναι λογικό να συμβαίνουν. Όταν όμως η πολιτική της εταιρίας είναι "λολ, στα @@ μου, δεν αναγνωρίζω τίποτε" μέχρι να οργανωθούν κάποιοι να κάνουν το class action, αυτό λέει πολλά για το πόσο μεγάλη προτεραιότητα είναι η ποιότητα. Και όπως δεν έχεις τις ίδιες απαιτήσεις από το Λάντα που έχεις από το Prius, έτσι και με τα MBP. γ) Υποθέτω μιλάς για την εμπειρία πάνω στις επισκευές laptop αντίστοιχων τιμών ε; Γιατί προφανώς το Vaio του χιλιάρικου δεν περιμένω να έχει την ίδια ποιότητα με το MBP των 2μιση. Δεν παίρνεις χαμπάρι ε; 2
kazantzidis Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 ξερει κανεις απο τοτε που ανακοινωνονται, μεχρι να ερθουν ελλαδα ποσο καιρος περναει;
paparovic Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 6 λεπτά πριν, aloeonline είπε Δεν παίρνεις χαμπάρι ε; Α, τόσο ακριβά είναι τα laptop που σου φέρνουν για επισκευή τελικά ε;
Xzidique Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, najinblue3 είπε η μοστρα λεει LMAO νταξει παιδια το 90% που γραφει και ποσταρει δεν εχει ιδεα τελικα Δυστυχώς That's the ugly truth ο περισσότερος κόσμος τα αγοράζει επειδή είναι rose gold.....Και όχι επειδή έχουν να προσφέρουν κάτι παραπάνω από έναν Προσωπικό υπολογιστή.... Επεξ/σία 13 Ιουλίου 2018 από Xzidique
konandrio Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, georgepppo είπε Αμα μου παρεις το turbo x των 400 ευρω θα ειναι μαυρο χαλι απο ποιοτητα , αμα πας σε πιο σοβαρη εταιρια πχ dell σε επαγγελματικες λυσεις ειναι πολυ καλη ποιοτικα Λες να πήγα από turbo-x σε mac 🤔 Εχω περάσει από πολλές σοβαρές , έχω βαρεθεί να ανοίγω λάπτοπ από θερμοκρασίες δικά μου και γνωστών, μακάρι να έχει βελτιωθεί το πράμα.
georgepppo Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 1 λεπτό πριν, konandrio είπε Λες να πήγα από turbo-x σε mac 🤔 Εχω περάσει από πολλές σοβαρές , έχω βαρεθεί να ανοίγω λάπτοπ από θερμοκρασίες δικά μου και γνωστών, μακάρι να έχει βελτιωθεί το πράμα. έχω acer aspire των 300 ευρώ του 2014 και τα πάει περίφημα με θερμοκρασίες ούτε βάση δεν του έχω βάλει ποτέ ειδικά με το που το έβαλα ssd άνοιξε και η αυτονομία του και πέσανε και άλλο οι θερμοκρασίες, σε dell έχω δει επαγγελματικά μηχανάκια να δουλεύουν 24/7(laptop) μόνιμα σε εταιρείες ανοιχτά και να μην παθαίνουν τίποτα.
jacobthir Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Πάντως για κάποιον που θέλει Windows/Linux Machine, γιατί να πάει σε MacBook Pro; Να δεχθώ ότι έχουν πολύ ωραία οθόνη, φτάνει όμως μόνο αυτό για να τα προτιμήσεις από ένα Lenovo Thinkpad X1 Carbon; Το οποίο έχει μεγαλύτερη οθόνη, είναι ελαφρύτερο, έχει περισσότερες θύρες και native support στα προγράμματα που θες; Υποκειμενικά θα έλεγα ότι δεν ζεσταίνεται και τόσο όσο ένα MacBook.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα