Rebel21 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Eχω την εξής ερώτηση για τους κατόχους γραμμής ΟΤΕ.Επειδη μου έγινε μια πρόταση να πάω από την VDSL 50 σε 100 ήθελα να ρωτήσω τι ταχύτητες έχετε από Wifi και κυρίως με ποιο εξοπλισμό; Mε το speedport 724 που έχω τώρα δεν μπορώ να δω ταχύτητα πάνω από 40-44 mbps στα 5ghz αλλά έχω την δυνατότητα να πάω σε speedport plus λογικά μετά την αναβάθμιση.Eννοείται ότι η γραμμή κλειδώνει στο μέγιστο και αποδίδει το μέγιστο μέσω ethernet. Επεξ/σία 12 Ιουλίου 2018 από Rebel21
vAg0s97 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Από προσωπική εμπειρία που έφυγα από 30αρα σε 100αρα ΟΤΕ, μου δημιουργήθηκαν αρκετά προβλήματα. Το WiFi δεν είχε ποτέ σταθερές ταχύτητες, δηλαδή μετά από κάποιες μέρες λειτουργίας έχανε αρκετά και αναγκαζόμουν να κάνω συνέχεια restart. Επίσης μου δημιουργήθηκε άλλο πρόβλημα, που δεν το είχα με το απλό vdsl, συνεχείς αποσυνδέσεις και γενικά μη σταθερότητα λειτουργίας. Δοκίμασα να αλλάξω κανάλια αρχικά για το WiFi , και εξοπλισμό αργότερα για τα υπόλοιπα προβλήματα, αλλά καμία ελπίδα... Αφού μου έβγαλαν την πίστη μου το γύρισαν στο απλό vdsl που είχα και όλα μου λειτουργούν ρολόι ξανά. Γενικά δεν ξέρω άμα ήμουν εγώ ο άτυχος ή φταίει που ακόμα είναι σε "αρχικό" επίπεδο η διαδικασία με το fyber , αλλά εγώ δεν έμεινα καθόλου ικανοποιημένος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα