Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,όταν με καλούν η μου στέλνουν μηνυμα(ακόμα και στο Viber)στην οθόνη,και στο μητρώο,μου εμφανίζει μόνο το νούμερο της επαφής και όχι το ονομα.υποψιν ότι έχω κάνει μεταφορά επαφών από sim.υπαρχει κάποια ρυθμίσει που το διορθώνει αυτό;

Δημοσ.
3 hours ago, mkofi said:

Καλησπέρα,όταν με καλούν η μου στέλνουν μηνυμα(ακόμα και στο Viber)στην οθόνη,και στο μητρώο,μου εμφανίζει μόνο το νούμερο της επαφής και όχι το ονομα.υποψιν ότι έχω κάνει μεταφορά επαφών από sim.υπαρχει κάποια ρυθμίσει που το διορθώνει αυτό;

Πώς έκανες μεταφορά επαφών από sim? Βλέπεις κατάλογο επαφών; Είναι τοπικά στο iPhone ή σε κάποιον λογαριασμό;

Δημοσ.

Έκανα μεταφορά από την επιλογή που έχει στον κατάλογο των επαφών.τις βλέπω κανονικά τις επαφές μου.οι επαφές είναι στη sim και στο Gmail.σε ένα iPhone 6αρι που είχα,δεν είχα τέτοιο θεμα

Δημοσ.
8 minutes ago, mkofi said:

Έκανα μεταφορά από την επιλογή που έχει στον κατάλογο των επαφών.τις βλέπω κανονικά τις επαφές μου.οι επαφές είναι στη sim και στο Gmail.σε ένα iPhone 6αρι που είχα,δεν είχα τέτοιο θεμα

• Εννοείς στις ρυθμίσεις των επαφών;
  • Reset με τα 2 κουμπιά πατημένα έχεις δοκιμάσει;
Δημοσ.

Ναι στις ρυθμίσεις των επαφών εννοώ.με πια κουμπιά κάνω reset?πρεπει να πάρω και back up?

Δημοσ.

Όχι δεν χρειάζεται backup, πατάς Home και Power button μαζί μέχρι να σβήσει (μαύρη οθόνη) και να ανάψει άσπρο μηλαράκι. Τότε τα αφήνεις και περιμένεις να κάνει boot. Δεν χάνονται δεδομένα ή ρυθμίσεις.

Δημοσ.

Περίεργα πράγματα. Όταν ανοίγεις το Contacts app (επαφές), υπάρχει πάνω αριστερά κουμπί Groups/ομάδες? Και αν ναι, πόσες και ποιες;

Δημοσ.

Στις ομάδες έχει το Gmail και το I cloud.εκανα και επαναφορά και το έστησα από την αρχή αλλά τίποτα.

Δημοσ.
19 minutes ago, mkofi said:

Στις ομάδες έχει το Gmail και το I cloud.εκανα και επαναφορά και το έστησα από την αρχή αλλά τίποτα.

Όταν λες απ' την αρχή, εννοείς Restore as New ή Restore from Backup?

Δημοσ.
3 minutes ago, mkofi said:

As new

Αυτό είναι τελείως τρελό σενάριο. Όταν καλείς εσύ ένα νούμερο που υπάρχει στον κατάλογο δεν βλέπεις το όνομα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...