Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω ποίο εκ των 2 Samsung a5 2017 η a6 2018 η να κατευθυνθω στο note 5 της xiaomi 

Το κινητό θέλω να έχει καλές σχετικά επιδόσεις με καλή μπαταρία και κάμερα όσο γίνεται σε αυτό το range

Δημοσ.

Αμα εισαι απο τα ατομα που δεν εμπιστευονται τα κινέζικα το Α5 του 2017 ειναι άψογο. Γενικά ομως το Xiaomi redmi Note 5 ειναι οτι καλύτερο θα βρεις στην κατηγορια τιμης του και θα το προτεινα σε σχέση με τα αλλα 2.

Δημοσ.

Note 5 σημερα το παρελαβα ( απο κινα ) και δεν εχω σταματησει να το χαζευω ( εχω το Mi max 2 και το note 4 ) , ειδικα με την τιμη που το ειδα σημερα το 4/64 στα 168€ δεν παίζεται

Δημοσ.
2 ώρες πριν, antony999 είπε

Και από άποψη οθόνης και κάμερας το note 5 είναι καλύτερο ;

στην κατηγορια τιμης δλδ στα 200-220ευρω νομιζω ειναι καλυτερο, εχω αλλαξει 3 xiaomi τον τελευταιο χρονο, τωρα εχω στην κατοχη μου το note 5 4/64 μονο θετικα μπορω να γραψω, η οθονη ειναι καλη, χορταστικη 5,99 ιντ 19:9 κ οι καμερες εμανα με ικανοποιουν. Εχει καινουργιο επεξεργαστη τον 636, εχει 4 gb ddr4 ram κ εχει κ μπαταρια τερας .Μετα το redmi pro που πηρα περσυ θα αλλαξω δυσκολα εταιρια, στα χρηματα που δινεις δεν υπαρχει ανταγωνισμος. Αν τελικα το επιλεξεις να προσεξεις να παρεις την global εκδοση για να μην μπλεκεις νωρις με rom και κεκλειδωματα.

Καλη επιλγη σου ευχομαι.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...