techkid Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) λοιπόν έχω το εξής θέμα, έχω ένα DELL latop και έχω δημιουργήσει σε usb stick Recovery Drive ή Factory Image Recovery το οποίο έχει τα εξής αρχεία, βλέπε εικόνα Νο1 επίσης έχω ένα λαπτοπ/ταμπλετ chuwi και όταν το πρωτοάνοιξα έκανα ένα Recovery Drive, βλέπε εικόνα Νο2 μετά έκανα ένα windows update και ξανά πείρα recovery drive, βλέπε εικονα Νο3 το πρόβλημα που βλέπω ότι έχω είναι ότι στην πρώτη εικόνα στo DELL υπάρχουν πολλά περισσότερα αρχεία και μάλιστα το sticκ είναι και bootable, bootable φαίνεται να είναι και το πρώτο απο το chuwi (εικόνα 2), το τελευταίο (εικονα 3) δεν φαίνεται να είναι bootable και αυτό δεν μου αρέσει γιατί εγώ θα ήθελα να είχα σε bootable μορφή την κατάσταση με όλα τα τελευταία updates. ξέρει κάποιος να μου πεί γιατί όταν πείρα το 2ο recovery drive στο chuwi δεν μου το έκανε bootable;; και γιατί στο dell το recovery drive έχει περισσότερα αρχεία από τα άλλα δύο;;; Επεξ/σία 12 Ιουλίου 2018 από techkid
techkid Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 ρε παιδιά, πείτε κάτι και σε μένα, ένα σχόλιο,,, ευχαριστώ
mphxths Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 12/7/2018 στις 3:06 ΜΜ, techkid είπε γιατί στο dell το recovery drive έχει περισσότερα αρχεία από τα άλλα δύο;;; Γιατι σου ειπε καποιος οτι τα 2 recovery drives απο 2 διαφορετικες μαρκες πρεπει να ειναι πανομοιοτυπα?να χουν ΑΚΡΙΒΩΣ τα ιδια αρχεια? Για το chuwi δεν ξερω γιατι διαφερουν τοσο τα 2 recoveries..boot-αρες το 2ο και ειδες οτι δεν ειναι bootable?Μηπως κανα update πειραξε την ρυθμιση ωστε να φαινονται τα κρυφα αρχεια/αρχεια συστηματος , και ενω το 2ο backup εχει την ιδια μορφη/αρχεια με το 1ο backup πριν τα updates , στην 2η περιπτωση απλα καποια αρχεια δεν τα δειχνει ο explorer γιατι ειναι κρυφα ή θεωρουνται αρχεια συστηματος και για καποιον λογο οπως εγραψα πειραχτηκε η ρυθμιση που καθοριζει αν θα φαινονται ή οχι ? Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2018 από mphxths 1
techkid Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 @mphxths το 2ο recovery από το chuwi το πείρα αφού είχα κάνει windows update, οπότε ίσως να πειράχθηκε καποιο setting. δεν το δοκίμασα αν είναι bootable, περισσότερο με ανησύχησε το 1ο recovery του Chuwi που δεν έμοιαζε με το recovery του dell αλλά εφ' όσων κάθε εταιρία έχει τα δικά της standards.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα