babis 1976 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 μαγκες καλησπερα για οποιον γνωριζει και θελει να βοηθησει εχω την asus 1050ti 4gb oc χψρις το εξαπινο δεν ξερω πως να της κανω overclock στο msi afterburner το υπολοιπο συστημα ειναι amd fx 6300 στα 4.0 8gb ram 1866 motherboard asus m5a 78lm lx3 samsung ssd 250 gb evo thermaltake 470wat αυτα τι νουμερα πρεπει να βαλω για να δουλευει σωστα και γρηγορα ευχαριστω εκ των προτερων
ultraex2003 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 11 ώρες πριν, babis 1976 είπε μαγκες καλησπερα για οποιον γνωριζει και θελει να βοηθησει εχω την asus 1050ti 4gb oc χψρις το εξαπινο δεν ξερω πως να της κανω overclock στο msi afterburner το υπολοιπο συστημα ειναι amd fx 6300 στα 4.0 8gb ram 1866 motherboard asus m5a 78lm lx3 samsung ssd 250 gb evo thermaltake 470wat αυτα τι νουμερα πρεπει να βαλω για να δουλευει σωστα και γρηγορα ευχαριστω εκ των προτερων ριξε μια ματια εδω να δεις τι παιζει δε πανε βεβαια ολες οι 1050 ti το ιδιο αλλα μια ιδεα οσο να ναναι θα την παρεις !!
roulis37 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Πρώτα από όλα επειδή βλέπω είσαι νέος στο θέμα oc χωρίς να το λέω με κακο τρόπο όλοι από κάπου ξεκινήσαμε σωστά.. Άνοιξε το msi afterburner και ξεκίνα να γίνεσαι πιο οικείος με το λογισμικό χωρίς να κάνεις κάτι ,μάθε τι κάνουνε όλα πρώτα πριν ξεκινήσεις να σκαλίζεις πράγματα ,καλή άρχει είναι το βίντεο του φίλου χωρίς να είναι κανένα βίντεο στο ίντερνετ ευαγγέλιο έτσι. Για μένα κάνε μια γρήγορη έρευνα κ δες πια είναι η πιο γρήγορη σε χρονισμό 1050ti στο εμπόριο και σύγκρινε με την δική σ για αρχή να βρεις που έχεις να παίξεις στο oc χωρίς να το ξεπεράσεις. Γράφεις μόνο 1050τι oc τι μάρκα είναι δεν μας λες να μπορώ να βοηθήσω παρά πάνω.. Κ μην ξεχάσεις ότι κανείς έχει συνέπεια κ δεν είναι τίποτα σίγουρο , έχω δει αρκετές κάρτες νεκρές από κακό η υπερβολικό oc .. Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2018 από roulis37
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα