the_valliant Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Καλησπέρα. Θέλω να συνδέσω την κάρτα γραφικών μου (GTX 960, 3xHDMI + 1xDVI) στην οθόνη μου (1 είσοδο VGA + 1 είσοδο DP-DirectPort). O adapter που ψάχνω είναι κάτι τέτοιο, πρέπει δηλαδή να έχει 'ενεργό κύκλωμα' μετατροπής, εξ'ου και η τροφοδοσία μέσω USB. Μπορεί κάποιος να μου υποδείξει κατάστημα εντός Ελλάδας για άμεση (και συμφέρουσα) παραγγελία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Από εδώ ίσως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
the_valliant Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Σ' ευχαριστώ πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 12/7/2018 στις 4:26 ΜΜ, the_valliant είπε Σ' ευχαριστώ πολύ! Δεν είναι ανάγκη να δώσεις 35 ευρω Αρχικά είναι display port και όχι direct port αγοράζεις ένα καλώδιο hdmi σε display port και θα είσαι μια χαρά https://www.skroutz.gr/s/9788676/Powertech-Cable-DisplayPort-male-HDMI-male-1m-CAB-DP018.html Επεξ/σία 13 Ιουλίου 2018 από Inuyasha Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα