Balantakos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, SledgeTitan είπε PoE; Path Of Exile ναι, το νουμερο 1...
tsofras Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 18 ώρες πριν, Balantakos είπε Path Of Exile ναι, το νουμερο 1... Γούστα είναι αυτά , εμένα δεν μου αρέσει το PoE. Απο την άλλη ευχαριστήθηκα το Torchlight II
SledgeTitan Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, tsofras είπε Γούστα είναι αυτά , εμένα δεν μου αρέσει το PoE. Απο την άλλη ευχαριστήθηκα το Torchlight II Δεν το ξέρω το Torchlight (ξέρω είμαι filthy casual😋), θα το δω όμως!
tsofras Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, SledgeTitan είπε Δεν το ξέρω το Torchlight (ξέρω είμαι filthy casual😋), θα το δω όμως! Πιο καρτουνίστικο , αλλά ρίξτου μια ματιά είναι ωραίο Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2018 από tsofras
scroll Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Για τους λίγους και καλούς που έχουν μείνει στο game σε πείσμα των καταστάσεων και τον μανατζαρέων τις μπλίζαρντ, έχουμε (GREEK TITANS) ακόμα θέσεις στη clan για τη 16 σεζόν! https://discordapp.com/invite/cEcy53C πάμε να σπάσουμε τα leaderboards 😁 Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2019 από scroll 1
Runner25 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 τι συμβαινει ρε παιδια πανω απο ενα μηνα δε μπορει το παιχνιδι να εκινησει καν εχω να παιξω πολυ καιρο δοκιμασα unnistal Και ξανα Install τι να κανω εχετε και εσεις θεμα?
jerry banana Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 14 λεπτά πριν, Runner25 είπε τι συμβαινει ρε παιδια πανω απο ενα μηνα δε μπορει το παιχνιδι να εκινησει καν εχω να παιξω πολυ καιρο δοκιμασα unnistal Και ξανα Install τι να κανω εχετε και εσεις θεμα? προσωπικα δεν εχω φιλε.Δοκιμασε απο το control panel να το κανεις απεγκατασταση και επειτα να διαγραψεις οτι εχεις στο pc σχετικα με diablo 3.Εαν δεν πιασει κανε κανα scannarisma το pc για ιους.Πιστευω ομως οτι δεν θελει μονο απεγκατασταση αλλα και διαγραφη τυχων αρχειων που υπαρχουν αποθηκευμενα στο σκληρο σου δισκο ή σ τον ssd σου αναλογα με τι εχεις.Εμενα στο παρελθον αυτο μου ειχε δημιουργησει θεματα(το να μην διαγραψω αρχεια του diablo 3 που δεν φευγανε με απλο uninstall). 1
rofl Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 ] Στις 24/5/2019 στις 2:24 ΜΜ, Runner25 είπε τι συμβαινει ρε παιδια πανω απο ενα μηνα δε μπορει το παιχνιδι να εκινησει καν εχω να παιξω πολυ καιρο δοκιμασα unnistal Και ξανα Install τι να κανω εχετε και εσεις θεμα? το battlenet δοκιμασε uninstall install 1
Runner25 Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 1 hour ago, rofl said: ] το battlenet δοκιμασε uninstall install θα το δοκιμασω αυτο εγω το μονο που εκανα ηταν απεγκατασταση και ξανα εγκατασταση του παιχνιδιου
GBorb Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Στις 13/1/2019 στις 3:52 ΜΜ, scroll είπε Για τους λίγους και καλούς που έχουν μείνει στο game σε πείσμα των καταστάσεων και τον μανατζαρέων τις μπλίζαρντ, έχουμε (GREEK TITANS) ακόμα θέσεις στη clan για τη 16 σεζόν! https://discordapp.com/invite/cEcy53C πάμε να σπάσουμε τα leaderboards 😁 Εκανα Join χτες, Μια χαρα παρεα για να παιζει κανεις
scroll Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 11/6/2019 στις 2:39 ΜΜ, GBorb είπε Εκανα Join χτες, Μια χαρα παρεα για να παιζει κανεις tnx ελπίζουμε να περάσεις καλά. Κάτι σχετικό για τους λίγους πιστούς που παίζουν ακόμα και αγαπάνε τη σειρά, βγάλαμε ένα podcast που μιλάμε περί ανέμων και υδάτων σχετικά με τη σειρά. Όσοι πιστοί Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2019 από scroll 3
Runner25 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 ακομα δεν μπορω να παιξω εκανα απειρες φορες Install και unistall το παιχνιδι και τη σουιτα της blizzard τιποτα ακομα και password στο account μου αλλαξα αλλα ακομα δεν μπορω να παιξω απενεργοποιησα το dvr το ετρεξα σε παραθυρο repair χαμος τιποτα, εχω να παιξω πανω απο χρονο
Πέτρος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Μετά την ανακοίνωση του 4, θυήθηκα πως δεν έχω αγγίξει το 3. Μη βαράτε...είχα δύσκολες χρονιές. Για αποκλειστικά SP (μη βαράτε, λέω), δυο μόνο ερωτησούλες... 1) Ποιά έκδοση έχει όλο το περιεχόμενο? Εννοώ ότι βγήκε για το SP κομμάτι, πάντα. 2) Υπάρχει περίπτωση να παίζει στο laptop, με 6γίγα μνήμη, κι έναν πανάρχαιο 2πύρηνο ΑΜΔ APU με ενσωματωμένα (έπαιζε XCOM άνετα)?
iddqdiddqd Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, Πέτρος είπε Μετά την ανακοίνωση του 4, θυήθηκα πως δεν έχω αγγίξει το 3. Μη βαράτε...είχα δύσκολες χρονιές. Για αποκλειστικά SP (μη βαράτε, λέω), δυο μόνο ερωτησούλες... 1) Ποιά έκδοση έχει όλο το περιεχόμενο? Εννοώ ότι βγήκε για το SP κομμάτι, πάντα. 2) Υπάρχει περίπτωση να παίζει στο laptop, με 6γίγα μνήμη, κι έναν πανάρχαιο 2πύρηνο ΑΜΔ APU με ενσωματωμένα (έπαιζε XCOM άνετα)? 1. Το eternal collection (σου δίνει το d3 + expansion + necromancer) έχει τα πάντα, νομίζω το πουλάνε κανα 40ρι ψηφιακό μόνο. Καλύτερα να πάρεις για €20 σε δισκάκι το battlechest (d3 + expansion) και τον necromancer πάρτον χωριστά μόνο αν ψήνεσαι από τον καιρό του D2, ή αν χορτάσεις τους άλλους χαρακτήρες (ή σε κανα 50% off). Αλλιώς είναι κακό value για ένα χαρακτήρα να δώσεις αρκετά χρήματα. 2. Υπάρχει, γενικά δεν είναι πολύ βαρύ. Βοηθά αν έχεις SSD. 1
Πέτρος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, iddqdiddqd είπε 1. Το eternal collection (σου δίνει το d3 + expansion + necromancer) έχει τα πάντα, νομίζω το πουλάνε κανα 40ρι ψηφιακό μόνο. Καλύτερα να πάρεις για €20 σε δισκάκι το battlechest (d3 + expansion) και τον necromancer πάρτον χωριστά μόνο αν ψήνεσαι από τον καιρό του D2, ή αν χορτάσεις τους άλλους χαρακτήρες (ή σε κανα 50% off). Αλλιώς είναι κακό value για ένα χαρακτήρα να δώσεις αρκετά χρήματα. 2. Υπάρχει, γενικά δεν είναι πολύ βαρύ. Βοηθά αν έχεις SSD. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες, πρώτα απ' όλα. Το κουτάτο battlechest, έχει τίποτα μέσα ή απλά 5-6-16 δισκάκια και τέλος? Αν είναι , το παίρνω ψηφιακά και έχω το ίδιο αποτέλεσμα άμεσα και (κλάιν) πιο φτηνά. edit: Βρήκα ένα unboxing, δείχνει να έχει και το foldable...όχι ότι λέει και πολλά. Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2019 από Πέτρος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα