Sartiv Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Παντως ακομα απορω που υπαρχει ΑΚΟΜΑ ζωη σ'αυτο το παιχνιδι, ποσο μαλλον να σκανε και λεφτα κιολας.... 1
keravnos21 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Παντως ακομα απορω που υπαρχει ΑΚΟΜΑ ζωη σ'αυτο το παιχνιδι, ποσο μαλλον να σκανε και λεφτα κιολας Επειδη δεν αρεσει σε σενα δηλαδη δεν εχει λογο υπαρξης μαλιστα το διαβασαμε και αυτο ......
Sartiv Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Επειδη δεν αρεσει σε σενα δηλαδη δεν εχει λογο υπαρξης μαλιστα το διαβασαμε και αυτο ...... Εχω εκατονταδες ωρες playing στο D3, εχω παιξει σε 3-4 seasons. Ενημερωτικα. Μου αρεσει το παιχνιδι φυσικα, απλως πλεον δε μου προσφερει κατι καινουριο εδω και πολυ καιρο.
keravnos21 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 απλως πλεον δε μου προσφερει κατι καινουριο εδω και πολυ καιρο. Οπως το 99% των παιχνιδιων δηλαδη, απο ενα σημειο και μετα δεν εχουν να προσφερουν κατι σε μερικους παικτες σε καποιους αλλους ομως τους καλυπτει καλο ειναι να βλεπουμε και τρις δυο πλευρες του νομισματος.
Sartiv Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Οπως το 99% των παιχνιδιων δηλαδη, απο ενα σημειο και μετα δεν εχουν να προσφερουν κατι σε μερικους παικτες σε καποιους αλλους ομως τους καλυπτει καλο ειναι να βλεπουμε και τρις δυο πλευρες του νομισματος. Σαφως ναι. Η πλειοψηφια ομως το εχει εγκαταλειψει εντελως, και μετα απο ποσα χρονια δηλαδη ειναι παραλογο να εκφρασω την απορια μου που υπαρχουν ακομα που παιζουν και σκανε λεφτα; Σαν ενας πολυ εμπειρος gamer οπου παιζω εδω και 30 χρονια, εχω δικα μου κριτηρια, value to play ας το ονομασουμε, καθως θελω να σπαταλησω το χρονο με το δικο μου τροπο ωστε να χαιρω τη ζωη , λοιπον, για το Diablo3 το θεωρω εξαιρετικα grinding και πολυ στασιμο απο ενα σημειο και μετα, εξισου η απορια μου. Προφανως δεν ηταν κατι προσωπικο για σενα, αλλα οποιος εχει τη μυγα μυγιαζεται.
Fulgore Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Όλα τα παρομοιου είδους παιχνίδια έχουν την ίδια μοίρα. Torchlight,van helsing,poe,d3. Για το poe εν μέρη ξεχωρίζει μιας και είναι δωρεάν και λόγω των συχνών του updates. Για τα άλλα 2 είναι παιχνίδια που μπαίνουν κάθε 2-3μηνες σε εκπτώσεις των 5 ευρώ άρα επίσης κλειν. Το d3 είναι πιο περίεργη φάση μιας και έχει βαρύ όνομα από πίσω του,αλλά ήταν με διάφορα το ακριβοτερο όλων .Για το necromancer pack λόγω blizzard είχε πολύ καλό timing κυκλοφορίας κάτι που είδα και λέγανε λίγοι youtubers/streamers''δεν είχα τίποτα καλύτερο να παίξω στο pc καλοκαιριατικα''. Όσο για το σε πόσους αρέσει και πόσοι δεν το έχουν βαρεθεί το παιχνίδι pro necromancer,οι αριθμοί μιλάνε από μόνοι τους μιας και μιλάμε για ένα από τα πιο καλοπουλημενα παιχνίδια όλων των εποχών. Προφανώς και υπάρχει κόσμος που τα παίζει αύτα τα είδη παιχνιδιών αλλά όπως έχει δείξει η πορια ως τώρα είναι πάρα πολύ λίγοι αυτοι. Οι περισσότεροι τα παρατανε. Προσωπικά πάντως το συγκεκριμένο pack έπρεπε να ήταν η στο αρχικό d3 μέσα η στο ros expansion και εγώ προσωπικά τέτοιες τακτικές(όπως και σε αρκετά season pass)δεν τις ανταμοιβω παρόλες τις ώρες που έχω κλείσει στο παιχνίδι και γνωρίζοντας φυσικά ότι η εταιρεία πάει με την νοοτροπία ότι όλοι μας έτσι θα σκεφτούμε και θα τα σκασουμε. ε υπάρχουν κ άλλα class, δεν mainαρουν όλοι νεκρο επειδή τον αγόρασαν.. @zeniath: η season είναι στην αρχή ακόμα κ ο νέκρο είναι ένα ευκολο class για να κάνεις τα conquests/objectives για το stash tab, οπότε ίσως για αυτό βλέπεις τόσους νεκροπεθαμένους μαζί.. αργότερα όταν θα στρώσει η σεζον (λογικά) θα υπάρξει καλύτερη κατανομή δεν νομίζω να έγραψα κάπου για necro main, σε συγκεκριμένο σχόλιο απαντήσα. 1
FORIS78 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) παίζω από το vanilla d3 και δεν το έχω βαρεθεί καθόλου, έχω κάνει μικρά διαλείμματα για να παίξω και οτι άλλο παρεμφερή σε d3 υπάρχει άλλα κανένα δεν με κράτησε όσο αυτό, και δεν θεωρώ πολλά τα χρήματα που έχω δώσει για ένα παιχνίδι που το λιώνω από το 2012 άλλα όπως είπαμε ο καθένας μας έχει διαφορετικά κριτήρια για να αξιολογήσει ένα παιχνίδι Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2017 από FORIS78 1
batmanasgr Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 παιδιά όταν κάνω έναν χαρακτήρα rebirth μπορώ να τον επαναφέρω i όχι?
scroll Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 παιδιά όταν κάνω έναν χαρακτήρα rebirth μπορώ να τον επαναφέρω i όχι? τι εννοείς με το να τον "επαναφέρεις"; όταν κανεις rebirth ο χαρακτήρας σου πάει lvl1 κ όλα τα items που έχεις equiped κ στο inventory γίνονται mail στο account σου όπως γίνεται και στο τέλος του season: https://www.youtube.com/watch?v=ZmtKmmi4Eg0.
benign Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Ειχα παιξει τα παλια Diablo 1 και 2 που ηταν υπεροχα και οταν βγηκε το 3,μου αρεσαν πολλα αλλα ειδη games που επαιζα,αλλα και για διαφορους αλλους λογους προσωπικους και επαγγελματικους,δεν το επαιξα ποτε.Δεν μου αρεσε και η τιμη του που ηταν υψηλη οταν ειχε πρωτοβγει.Τωρα λεω να το αγορασω γιατι πουλεται τσαμπα πλεον και να ασχοληθω για καμμια δεκαετια.
aliakas Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 δεκαετία δεν νομίζω αλλά τα λεφτά του θα τα βγάλει και με το παραπάνω 2
benign Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 δεκαετία δεν νομίζω αλλά τα λεφτά του θα τα βγάλει και με το παραπάνω Προτιμω να παιξω ενα παιχνιδι που μου αρεσει για 20 χρονια συνεχεια,παρα κατι πανακριβες βλακειες που βγαινουν για ηλιθιους. Αγοραζω μονο φτηνα και μονο αν αξιζει και δεν με νοιαζει να αρχισω και 5 χρονια μετα την κυκλοφορια ενος παιχνιδιου. δεν θα κανω οτι θελουν οι εταιριες,αυτο μας ελλειπε.Εχω στανταρντς.
Gilmaru Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Κοίτα, το Diablo 3 μέχρι πρόσφατα δεν ήταν και το καλύτερο παιχνίδι από άποψης τιμής-content. Τώρα από την στιγμή που βγήκε το Battlechest είναι ΟΚ. Και πάλι καμία σύγκριση βέβαια από άποψη ποσότητας περιεχομένου που βγαίνει σε σχέση με PoE π.χ., αλλά οκ, το diablo έχει κάποια πλεονεκτήματα κυρίως τεχνικής φύσεως (fluid animations και combat) και κάποιοι προτιμούν το συγκεκριμένο στυλ του. Σε γενικές γραμμές είναι καλή επιλογή αν ψάχνεις κάτι να περάσεις διασκεδαστικά τον χρόνο σου, δεν είναι όμως το παιχνίδι που έχει τέτοιο βάθος ώστε να συνεχίζεις να ανακαλύπτεις καινούργια πράγματα μετά από χιλιάδες ώρες παιχνιδιού. Αν θες κάτι πιο κοντά στο δεύτερο δοκίμασε PoE. 2
ellinas12 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 επειδη εχω χασει επεισοδια τι παιζει με τα battlechest ?
scroll Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Αυτά που είπε και ο/η @Gilmaru @ellinas12: το battlechest είναι το Diablo III + Diablo: Reaper of Souls μαζί σε έκπτωση, κάπου στα 25€ αλλα κατα καιρούς το εχω δει σε χώμα τιμες. Αν θες να παίξεις τον necromancer τότε τα χρειάζεσαι και τα δύο games. Για κάποιους ειναι ήδη "old news" αλλά προβλέπονται buffs σε αρκετά items/skills με το επομενο patch με στόχο να boost-αριστουν καποια builds και να υπάρχει μεγαλύτερη ποικιλία στα builds που "πουσάρουν" ψιλά GRs. Ο βαρβαρος ψιλοπήρε τα πανω του από'τι φαίνεται κ πολύ άργησε https://eu.battle.net/d3/en/blog/20976068/patch-261-ptr-patch-notes-15-08-2017
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα