Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Comic maniak είπε

Θα παρω μονο τον Kirin 970 για να τηγανισω κατι αυγα γιατι χαλασε η κουζινα μου.

Εμένα ο 970 δεν θερμανθηκε ποτέ, ούτε ο 960 η ο 955 που είχα κατά καιρούς. Αντιθέτως οποίος snapdrahon είχα πάντα δούλευε ζεστά!

Δημοσ.
6 ώρες πριν, KwstasAp είπε

Φυσικά και εχω δουλέψει με 2 κάμερες και 3 κάμερες το p20 pro. για το ζουμ ναι είναι  καλύτερο, αλλά στο ποτρετο δεν θα συμφωνήσω εδώ. τώρα το wide ενα άχρηστο πράγμα το θεωρώ. είχα και το πολύ πολύ 3-4- φορές το ειχα χρησημοποιηση.. αλλά σίγουρα ειναι θεμα γουστου... 

Το ότι εσένα δε σου φάνηκε χρήσιμη η wide δεν λέει κάτι.. Ίσα ίσα που θα έπρεπε να σκεφτείς ότι σε άλλον μπορεί να μην φανεί χρήσιμο το ζουμ και σε άλλον το πορτραίτο.

Όσο για το πορτραίτο του p20 δεν ξέρω αν είναι καλό, στα Samsung είναι, αλλά δεν μας αφορά αυτό. Εδώ λέμε αν υπάρχει λόγος για τόσες κάμερες και αιτιολογω γιατί είναι πλεονέκτημα, διότι καλύπτει πολλά γούστα στα είδη φωτογραφίας και επιλογών που έχει ο κάθε ένας. Αν η υλοποίηση θέλει βελτίωση κλπ είναι άλλο θέμα.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, pth76 είπε

Εμένα ο 970 δεν θερμανθηκε ποτέ, ούτε ο 960 η ο 955 που είχα κατά καιρούς. Αντιθέτως οποίος snapdrahon είχα πάντα δούλευε ζεστά!

Εμενα κανενας Snapdragon που ειχα δεν μου ζεσταθηκε.Επισης μπροστα στον Snapdragon 845 ο Kirin 970 δεν κανει τιποτα.

Δημοσ.
16 ώρες πριν, Nikolas7_7 είπε

Εδώ λέμε αν υπάρχει λόγος για τόσες κάμερες και αιτιολογω γιατί είναι πλεονέκτημα

για εδω εισαι 

Δημοσ.
17 ώρες πριν, Donalhioy είπε

για εδω εισαι 

Ότι πεις φιλαράκι, εξάλλου έτσι έχουμε μάθει εμείς οι ελληνες, θεωρούμε χρήσιμο και σωστό μόνο ότι βολεύει εμάς,τα υπόλοιπα είναι βλακειες, άχρηστα κλπ  

Μπράβο λοιπόν, είσαι έξυπνος και τα ξέρεις όλα 

Δημοσ.

ψαρωσατε οι πιο πολλοι με το 4 καμερες και ενω διαβασατε οτι το κειμενο δε λεει στην ιδια πλευρα και οι 4, το κανατε το ατιμουλι το paste δεν αντεξατε στον πειρασμο της επιτυχημενης καριερας ενος αξιου ρεπορτερ

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, maxx71 είπε

ψαρωσατε οι πιο πολλοι με το 4 καμερες και ενω διαβασατε οτι το κειμενο δε λεει στην ιδια πλευρα και οι 4, το κανατε το ατιμουλι το paste δεν αντεξατε στον πειρασμο της επιτυχημενης καριερας ενος αξιου ρεπορτερ

Μα δεν έχει σημασία αν αφορά 2 και 2. Και 4 πίσω να είχε, κάτι που θα το δούμε σύντομα όπως πάει, δεν ισχύουν αυτά που λέμε ? Πρέπει ο.τι νέο βγαίνει να το βρίζουμε ? Πόση μιζέρια πια ?

Δημοσ.

Εχω βαρεθει να βλεπω kyrin 970. Και να πεις οτι ειναι και κανενα αξιολογο socket. Απο p20 pro μεχρι κινητα των 300 ευρω

https://www.kimovil.com/en/list-smartphones-by-processor/huawei-hisilicon-kirin-970

Φανταζομαι ποσους εχουν σε stock και θελουν να τους διωξουν πριν βγει ο 980. Πανω απο 25 κινητα με 970.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Nikolas7_7 είπε

Μα δεν έχει σημασία αν αφορά 2 και 2. Και 4 πίσω να είχε, κάτι που θα το δούμε σύντομα όπως πάει, δεν ισχύουν αυτά που λέμε ? Πρέπει ο.τι νέο βγαίνει να το βρίζουμε ? Πόση μιζέρια πια ?

το θεμα δεν ειναι με ποιον τροπο ερχεται η ποιοτητα αλλα με ποια συχνοτητα και ποσο κοστιζει και φυσικα αν εν τελει ερχεται κιολας (η ποιοτητα)

Δημοσ.
2 ώρες πριν, maxx71 είπε

το θεμα δεν ειναι με ποιον τροπο ερχεται η ποιοτητα αλλα με ποια συχνοτητα και ποσο κοστιζει και φυσικα αν εν τελει ερχεται κιολας (η ποιοτητα)

Αν θεωρείς ότι δεν αξίζει μια μετάβαση σε νέα τεχνολογία λοιπόν κάθεσαι με το περσινό σου. Εξάλλου πλέον πέρα από κάμερα δεν βλέπουμε άλλη βελτίωση ουσιαστική. Κατά τα άλλα,προφανώς και δίνουν λίγα ζητώντας πολλά άλλα όλοι ξέρουμε ότι 2 επιλογές έχουν. Είτε να δίνουν μια συσκευή κάθε 2 χρόνια για να βλέπουμε εξέλιξη αλλά έτσι δε θα πουλάνε καθώς δεν θα υπάρχει από τον κόσμο ενδιαφέρον είτε να δίνουν μικρές αλλαγές που μπορεί να φαίνονται ασήμαντες, αλλά πάρε ένα κινητό 2 ετών και έλα σύγκρινε το με τα σημερινά. Δεν λέω 5 ετών ούτε κάνα lumia 1020..

Αυτά, και γενικά οι μεγάλοι αισθητήρες είναι το ζητούμενο από πολλούς αλλά το μέγεθος και η κομψότητα ίσως είναι παράγοντες που αποτρεπουν και γιαυτό δεν βλέπουμε εξέλιξη προς τα εκεί 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, Nikolas7_7 είπε

Ότι πεις φιλαράκι, εξάλλου έτσι έχουμε μάθει εμείς οι ελληνες, θεωρούμε χρήσιμο και σωστό μόνο ότι βολεύει εμάς,τα υπόλοιπα είναι βλακειες, άχρηστα κλπ  

Μπράβο λοιπόν, είσαι έξυπνος και τα ξέρεις όλα 

δεν μιλησα για το αν με βολευει ή οχι, ουτε ειπα οτι ειναι αχρηστο ουτε ειπα οτι τα ξερω ολα... και σταματα να με μπλεκεις με σεναρια της φαντασιας σου

απλα λεω οτι το να υποστηριζεις κινητα με 2 καμερες μπροστα για ενα απλο ζουμ ειναι σαν να υποστηριζεις αυτο

useless.png

Επεξ/σία από Donalhioy
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, Donalhioy είπε

δεν μιλησα για το αν με βολευει ή οχι, ουτε ειπα οτι ειναι αχρηστο ουτε ειπα οτι τα ξερω ολα... και σταματα να με μπλεκεις με σεναρια της φαντασιας σου

απλα λεω οτι το να υποστηριζεις κινητα με 2 καμερες μπροστα για ενα απλο ζουμ ειναι σαν να υποστηριζεις αυτο

useless.png

Εσύ με ειρωνευτηκες και ζητάς και τα ρέστα?

Δημοσ.

Προσπαθω να καταλαβω τον λογο υπαρξης του εν λογω κινητου σε σχεση με το p 20 pro αλλα δεν μπορω να βρω ενα.

Ισα ισα που αναμενεται να εχει χειροτερη αυτονομια κιολας σε σχεση με το p 20 pro.

p20 pro 6.1 ιντσες 4000 μπαταρια,amoled οθονη

nova 3  6.3 ιντσες 3750 μπαταρια,Ips lcd οθονη

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...