monoxromos Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Γεια σας Δεν ξέρω αν ειναι εφικτό αυτό που ζητάω. Οταν παιζω μουσικη από έναν player, υπάρχει καποιο προγραμμα να ενεργοποιεί συγκεκριμένη ώρα (schedule) το παίξιμο ενός μηνύματος (φωνής) επάνω στην μουσική αλλά να κάνει αυτόματη μιξη , χαμηλωνει η μουσικη και ακουγεται το μηνυμα και μετά επανέρχεται η στάθμη της μουσικής Σας ευχαριστω πολύ
micos000 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Αυτό που ζητάς γίνεται και το έχω δει να γίνεται μέσα από προγράμματα radio automation όπως π.χ. το jazzler και το zararadio (αυτό δίνει δωρεάν μια παλαιότερη έκδοση). Απλά ορίζεις κάθε πόση ώρα να παίζει κάποιο ή κάποια σποτ και βάζεις τις playlists να παίζουν ή παίζεις live πρόγραμμα.
monoxromos Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπερα και σε ευχαριστω. Τα ξερω και τα χρησιμοποιω και τα δύο .Συμβαίνει όμως το εξής Δεν κάνουν μίξη αλλα διακόπτουν οτι παίζει και βγαινει on air το μηνυμα .και μετά πάει στο επόμενο τραγούδι. Εγω θέλω να πέφτει το μήνυμα και να συνεχίζει να παίζει το αρχείο ήχου.Και ξέρεις γιατί; Γιατί παιζω μεγάλης διάρκειας αρχεία mix audio αν μου το κόψει υπάρχει προβλημα... 1 λεπτό πριν, monoxromos είπε Επεξ/σία 12 Ιουλίου 2018 από monoxromos
micos000 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Κατάλαβα. Αν είχες το zara π.χ. να παίζει το σποτ και την μουσική να την αναπαράγεις από άλλον Player όπως π.χ. το winamp ή το mpc-hc; Έτσι θα παίζει συνεχώς το κομμάτι και το σποτ θα παίζει από πάνω. Το πρόβλημα τώρα θα είναι στην μείωση του ήχου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα