androu Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Παρατηρώ σήμερα ότι έχουν εξαφανιστεί σχεδόν όλα τα προγράμματα απο το Μενού "Όλα τα προγράμματα" του μενού start. Εκτός απο 4-5 όλα τα υπόλοιπα πρέπει να τα ψάχνω απο το Search όπου και συνήθως τα βρίσκει και δουλεύουν. Χρησιμοποιώ (αγορασμένο) ένα start10 το οποίο μετατρέπει το μενού των 10 σε 7-8. Το αφαίρεσα βέβαια αλλά τα ίδια και στο default start. Δοκίμασα sfc /scannnow αλλά καμιά διαφορά. Δοκίμασα να κάνω re-register το start τίποτα. Επίσης το antivirus δεν βρίσκει κάτι Πρόκειται για την 1803 έκδοση των windows. Καμμιά ιδέα ; Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2018 από androu
micos000 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Μάλλον το start10 τα έκανε λίγο μπάχαλο. Δοκίμασες να δημιουργήσεις έναν νέο χρήστη για να δεις αν εκεί είναι εντάξει; Άνοιξε την εξερεύνηση των windows και δώσε στη γραμμή διεύθυνσης το παρακάτω... %AppData%\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs Σου εμφανίζει κάτι εκεί; Αν όχι, τότε οι συντομεύσεις έχουν διαγραφεί κατά πάσα πιθανότητα και το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να ξαναεγκαταστήσεις τα προγράμματα ή να δημιουργήσεις νέες συντομεύσεις στον παρακάνω φάκελο.
androu Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) το έχω χρόνια το start10 μάλιστα σε 4 Pc και πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό ! Ναι εχουν σβηστεί οι συντομεύσεις απο εκεί. Υπάρχει άραγε τρόπος να τοποθετηθούν μαζικά ; Μόνο επανεγκατάσταση ; **Τώρα που κοίταξα και στο άλλο Pc στην τοποθεσία αυτή είναι ακριβώς το ίδιο - παρόλα αυτά υπάρχουν όλες οι συντομεύσεις. Η λύση δώθηκε με restore 5 μέρες πριν ... Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2018 από androu
micos000 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Στο λάπτοπ μου ε΄με 10άρια είναι γεμάτος ο φάκελος αυτός.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα