powerblade Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Γεια σας μετα απο τοσο καιρο θελω να κανω αναβθμιση σε νεο κουτι./ ολα αυτα τα χροννια ειχα το coolermaster cosmos το απλο κουτι.. \ βασικα ειμε αναμεσα στα CASE COOLERMASTER COSMOS C700P και στο COOLERMASTER COSMOS II 25TH ANNIVERSARY EDITION τι διαφορες εχουν αυτα τα 2? και πιο θεωρειτε καλυτερο? περα απο αυτο το CASE COOLERMASTER COSMOS C700P μοιαζει το πρωτο COOLERMASTER COSMOS οταν πρωτοβγηκε? η μοιαζει στο COOLERMASTER COSMOS II 25TH ANNIVERSARY EDITION?? επισης θελω να ρωτησω το CASE COOLERMASTER COSMOS C700P εινε μεγαλυτερο σε σχεση με το COOLERMASTER COSMOS II 25TH ANNIVERSARY EDITION? βασικα θελω να αγορασω ενα απο τα 2.οπως σας ειπα. Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2018 από powerblade Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis 07 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Για ποιο λόγο να πας ουσιαστικά σε ίδιο κουτ ί. Πολλά και τα λεφτά και η εποχή των full tower έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Έχεις τόσο πολύ hardware που χρειάζεσαι τέτοιο μέγεθος ? Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2018 από Vasilis 07 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
powerblade Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 τι εννοεις να παω στο ιδιο κουτι?? εινε το ιδιο με το απλο COOLERMASTER COSMOS?? η εινε σαν το COOLERMASTER COSMOS II 25TH ANNIVERSARY EDITION?? το CASE COOLERMASTER COSMOS C700P εινε μεγαλυτερο σε σχεση με το COOLERMASTER COSMOS II 25TH ANNIVERSARY EDITION? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis 07 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Δεν βρίσκω τον λόγο μετά από 5-6 χρόνια να πάω σε κουτί που εξωτερικά η εμφάνιση δηλ. είναι η ίδια. Αν ακόμα σου αρέσει το COSMOS βάλτου usb 3 front panel φτιάξε και με plexi psu cover και είσαι οκ. That's my point. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
powerblade Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 δηλαδη το COOLERMASTER COSMOS C700P εινε το ιδιο οπως το κανονικο κοσμος οταν πρωτοβγηκε?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis 07 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 2 ώρες πριν, powerblade είπε δηλαδη το COOLERMASTER COSMOS C700P εινε το ιδιο οπως το κανονικο κοσμος οταν πρωτοβγηκε?? Αυτό είπα ? Σε εμφάνιση σου είπα είναι ένα face lift. Από εκεί και πέρα αν ψάξεις σε youtube μπορείς να δεις αρκετά review και να αποφασίσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hondakkias31 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 με αυτα τα λεφτα αν δεν χρειαζεσε κουτι τερας σε μεγεθος εχει κουταρες και με τα μισα λεφτα αλλα ολα σχετικα ειναι ολα αν σ αρεσει αυτο κ εχεις τα χρηματα το παιρνεις συμφωνω με τον φιλο vasilis 07 ομως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
powerblade Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 δηλαδη υπαρχουν καλυτερα κουτια με τα μισα λεφτα απο το COOLERMASTER COSMOS και το COOLERMASTER COSMOS II 25TH ANNIVERSARY EDITION???? πια θα προτεινατε?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 39 λεπτά πριν, powerblade είπε δηλαδη υπαρχουν καλυτερα κουτια με τα μισα λεφτα απο το COOLERMASTER COSMOS και το COOLERMASTER COSMOS II 25TH ANNIVERSARY EDITION???? πια θα προτεινατε?? Spoiler Δηλαδή πως ακριβώς ακόμη δεν σε έχουν κάνει ban? Απορία το έχω. Ναι υπάρχουν καλύτερα ΚΑΙ ΦΤΗΝΟΤΕΡΑ κουτιά. Ψάξε λίγο και θα βρεις. Γιατί αν προτείνω, θα ρωτήσεις 500 φορές αν το κουτί που πρότεινα είναι καλύτερο από το COOLERMASTER COSMOS C700P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
powerblade Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 tomi προτεινε μου καπια κουτια και εγω θα δω πιο θα αγορασω. και δεν προκειτε να ρωταω 500 και 600 φορες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, powerblade είπε tomi προτεινε μου καπια κουτια και εγω θα δω πιο θα αγορασω. και δεν προκειτε να ρωταω 500 και 600 φορες 500 και 600 = 1100 φορές. Πωπω, πάει το θέμα, 1500 σελίδες θα γίνει https://www.skroutz.gr/s/14311893/Phanteks-Enthoo-Pro-Tempered-Glass.html Πάντα θα είναι καλό κουτί. Η έκδοση με tempered glass το απογειώνει https://www.skroutz.gr/s/10672200/Corsair-Crystal-570X-RGB.html?keyphrase=corsair+570x Συμπαθητικό, όμορφο , αλλά με κάποια θεματάκια https://www.skroutz.gr/s/9992217/Corsair-Crystal-460X-RGB-Compact.html Καλύτερο από το 570Χ, αλλά μικρότερο https://www.skroutz.gr/s/14105145/Fractal-Design-Define-R6-TG.html Ο ιδανικός συνδυασμός airflow και ησυχίας, σε συνάρτηση με αρκετά καλή εμφάνιση, tempered glass και αρκετές θέσεις για δίσκους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hondakkias31 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Το phantecs χρησιμοποιω αξιολογο κουτι μπαζει λιγη σκονη οπως κ τα περισσοτερα κ εφεδρικο στο κουτι (το πηρα απο φιλο)εχω κ το 570 ειναι αλλη ποιοτητα ολο γυαλι πολυ ομορφο απο κοντα Θα σου προτεινα με κλειστα ματια το corsair 570x Και αυτα συμπαθω εχει βγαλει κ καινουργια για κατι πιο compact αν κ δεν εχω δει απο κοντα αλλα μονο utube με την αντιστοιχη υδροψυξη rgb μνημες κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
powerblade Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 μπορειτε να μου προτεινετε ενα κουτι στα 300 με 400 ευρω που να εινε τουμπανο και να εινε και ομορφο και να εχει παρα πολλα πραγματα?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 πω ρε φιλε, εισαι απαλευτος, ειλικρινα... ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΚΟΥΤΙ ΣΤΑ 300 ΜΕ 400 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΘΑΜΕ ΠΙΑ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΟΥΤΙ , ΟΠΟΤΕ ΜΗ ΜΑΣ ΖΑΛΊΖΕΙΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
powerblade Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 θα αγορασω κουτι.. απλα θελω κατι που να μου αρεσει/ https://www.skroutz.gr/s/10945030/Deepcool-Genome-Rog.html#reviews https://www.e-shop.gr/case-coolermaster-mastercase-mc500mt-p-PER.817988 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα