Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ήξερα τι τίτλο να βάλω... Τέλος πάντων, όλοι ξέρουμε για διάφορα χαριτωμένα που κάνουν κάποιοι σε παρκαρισμένα οχήματα, κλειδιές; σήκωμα υαλοκαθαριστήρων, γύρισμα καθρεφτών και τα ρέστα.

Σήμερα γυρίζοντας από το μπάνιο μου πρόσεξα πως στο αμάξι μου είχαν ξηλώσει τα λάστιχα που βρίσκονται ανάμεσα στην οροφή και τις πόρτες! Αυτά που στο Κολτ όποιος ξέρει ξεκινούν από το πίσω μέρος της οροφής και φτάνουν μέχρι το κάτω μέρος του παρμπρίζ. 100% μιλάμε για ξηλωμα, κάποια γατζακια που έχουν εκεί για να κρατάνε το λάστιχο είχαν σπάσει. Το πρόσεξα επειδή εξείχαν αρκετά τα πλαστικά στηρίγματα.

qfdBELC.jpg

yA8r4yE.jpg

Τι φάση; Τα κλέβουν και τα πουλάνε ξερω γω; Ή απλά βρέθηκε νέο ουγκανό στη γειτονιά και δεν είχε με τι να παίξει;

Επεξ/σία από akpe
  • Sad 4
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, De@th L0rd είπε

Εαν παρκάρετε παράνομα, καλά σας κάνουν. Εάν όχι θέλουν πολύ ξύλο.

για το παράνομο παρκάρισμα είναι υπεύθυνη η αστυνομία. 

• Like 7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
55 λεπτά πριν, De@th L0rd είπε

Ε όχι ρε φίλε, εντάξει. Άντε εάν είναι ο άλλος μέσα και έχει κλείσει καμιά διάβαση αμεα ή τίποτα τέτοιο, άντε να περάσεις από πάνω από το καπό του και μόλις βγει έξω να πλακωθείτε στις μάπες. ^_^

Ούτε ζημιά θα του κάνεις (λογικά) ούτε τίποτα. Όχι τώρα να ξηλώνεις το μισό αυτοκίνητο επειδή πάρκαρε παράνομα. Το λάθος δεν διορθώνεται με λάθος. Παίρνεις τηλεφωνάκι που λέει και ο karalrs.

Επεξ/σία από Bigi444444
  • Like 2
Δημοσ.
8 ώρες πριν, karaLRS είπε

για το παράνομο παρκάρισμα είναι υπεύθυνη η αστυνομία. 

8 ώρες πριν, Bigi444444 είπε

Ε όχι ρε φίλε, εντάξει. Άντε εάν είναι ο άλλος μέσα και έχει κλείσει καμιά διάβαση αμεα ή τίποτα τέτοιο, άντε να περάσεις από πάνω από το καπό του και μόλις βγει έξω να πλακωθείτε στις μάπες. ^_^

Ούτε ζημιά θα του κάνεις (λογικά) ούτε τίποτα. Όχι τώρα να ξηλώνεις το μισό αυτοκίνητο επειδή πάρκαρε παράνομα. Το λάθος δεν διορθώνεται με λάθος. Παίρνεις τηλεφωνάκι που λέει και ο karalrs.

Good wines...

Αν η Τροχαία έκανε τη δουλειά της δε θα είχε την έκταση που έχει το παράνομο παρκάρισμα εξ αρχής. Η αυτοδικια ειναι πολύ πιο άμεση κ τσούζει πιο πολυ απο την κλήση που ο ελληναρας θα κινήσει γη και ουρανό αλλά θα τη σβήσει! Γι αυτο κλειδιες κ με πίεση για να ακουστεί η λαμαρίνα, οχι φλωριες του στυλ ξυσαμε το βερνίκι ή φάνηκε το ασταρι. Όσο πιο βαθιά τόσο πιο καλά.

• Like 2
  • Sad 2
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, De@th L0rd είπε

Good wines...

Αν η Τροχαία έκανε τη δουλειά της δε θα είχε την έκταση που έχει το παράνομο παρκάρισμα εξ αρχής. Η αυτοδικια ειναι πολύ πιο άμεση κ τσούζει πιο πολυ απο την κλήση που ο ελληναρας θα κινήσει γη και ουρανό αλλά θα τη σβήσει! Γι αυτο κλειδιες κ με πίεση για να ακουστεί η λαμαρίνα, οχι φλωριες του στυλ ξυσαμε το βερνίκι ή φάνηκε το ασταρι. Όσο πιο βαθιά τόσο πιο καλά.

Απλά μετά αν σε πετύχει ο άλλος εκεί το ίδιο θα σου πει όταν θα σε γ@μησει όσο πιο βαθιά τόσο πιο καλά..

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
16 hours ago, De@th L0rd said:

Ούτε καν. Παρκαρισμένος σε χώρο πάρκινγκ που έχει φτιάξει ο δήμος. Εδώ συγκεκριμένα.

Στο συγκεκριμένο χώρο λίγο πιο πάνω υπήρξαν στο παρελθόν περιστατικά φθοράς (κλειδιές) στο αμάξι της κοπέλας μου, προφανώς από ουγκανά που έμεναν απέναντι και τσαντίστηκαν επειδή τους «καβάτζωσε» τη θέση. Στην περίπτωση μου όμως φαντάζομαι πως αν ήταν κανένας τέτοιος θα έκανε άλλη ζημιά, γρατζουνιές, καθρέπτες, κάτι άλλο τέλος πάντων. Γι'αυτό μου έκανε εντύπωση. Αν ήθελε απλά να κάνει ζημιά τι στο κέρατο θα καταφέρει με το να ξηλώσει τα λαστιχάκια; Και αν τα ήθελε φάση όπως παίρνουν τα τάσια για να τα πουλήσουν, τι στο κέρατο θα βγάλει από δυο μέτρα λάστιχο; Δεν βγάζει νόημα.

Δημοσ.

τωρα δεν μπορεις να κανεις τιποτα,αλλα θα σου προτεινω να βαλεις καμερα με ανιχνευτη κινησης εκει που παρκαρεις το αμαξι σου,εγω εχω βαλει 4 παλια κινητα και με την εφαρμογη alfred security, τα εχω κανει σε καμερες παρακολουθησης, οταν πετυχεις το μπασταρδο στη καμερα τοτε ανοιξε ενα ωραιο θεμα να μαζευτουμε οσοι μας εχουν κανει ζημια ετσι πουστικα να βγαλουμε το αχτι μας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, d..b είπε

Απλά μετά αν σε πετύχει ο άλλος εκεί το ίδιο θα σου πει όταν θα σε γ@μησει όσο πιο βαθιά τόσο πιο καλά..

Αν θέλει μπορεί να προσπαθήσει. ο τελευταίος πάντως έφαγε μαπες οχι μονο απο μένα αλλά κι απο άλλο κάτοικο της περιοχής επειδή ήταν συχνός θαμώνας κλείνοντας κάθετα ολο το πεζοδρόμιο αναγκάζοντας όλους τους πεζούς να κατεβαίνουν μεσα στη κίνηση. Ειναι είναι πολύ ωραίο να ανταποκρίνονται στην πρόκληση σου οταν γυρεύεις αφορμή για καυγά. Οι περισσότεροι όμως μένουν στα λογια. 

Γι αυτό ακονιστε τα κλειδιά σας στους παράνομα παρκαρισμενους . Το τραβάει ο οργανισμός τους! 

Επεξ/σία από De@th L0rd
  • Sad 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, De@th L0rd είπε

Αν θέλει μπορεί να προσπαθήσει. ο τελευταίος πάντως έφαγε μαπες

giphy.gif

Επισκέπτης
Δημοσ.

Είναι και το νικ άγριο... Κάνει και μαγκιές σε ξένη περιουσία γιατί δικιά του δεν έχει.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, akpe είπε

Ούτε καν. Παρκαρισμένος σε χώρο πάρκινγκ που έχει φτιάξει ο δήμος. Εδώ συγκεκριμένα.

Στο συγκεκριμένο χώρο λίγο πιο πάνω υπήρξαν στο παρελθόν περιστατικά φθοράς (κλειδιές) στο αμάξι της κοπέλας μου, προφανώς από ουγκανά που έμεναν απέναντι και τσαντίστηκαν επειδή τους «καβάτζωσε» τη θέση. Στην περίπτωση μου όμως φαντάζομαι πως αν ήταν κανένας τέτοιος θα έκανε άλλη ζημιά, γρατζουνιές, καθρέπτες, κάτι άλλο τέλος πάντων. Γι'αυτό μου έκανε εντύπωση. Αν ήθελε απλά να κάνει ζημιά τι στο κέρατο θα καταφέρει με το να ξηλώσει τα λαστιχάκια; Και αν τα ήθελε φάση όπως παίρνουν τα τάσια για να τα πουλήσουν, τι στο κέρατο θα βγάλει από δυο μέτρα λάστιχο; Δεν βγάζει νόημα.

Μπορεί να ήθελε να τα βάλει στο δικό του.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, De@th L0rd είπε

Αν θέλει μπορεί να προσπαθήσει. ο τελευταίος πάντως έφαγε μαπες οχι μονο απο μένα αλλά κι απο άλλο κάτοικο της περιοχής επειδή ήταν συχνός θαμώνας κλείνοντας κάθετα ολο το πεζοδρόμιο αναγκάζοντας όλους τους πεζούς να κατεβαίνουν μεσα στη κίνηση. Ειναι είναι πολύ ωραίο να ανταποκρίνονται στην πρόκληση σου οταν γυρεύεις αφορμή για καυγά. Οι περισσότεροι όμως μένουν στα λογια. 

Γι αυτό ακονιστε τα κλειδιά σας στους παράνομα παρκαρισμενους . Το τραβάει ο οργανισμός τους! 

οταν βρεθει κανενα γοριλας και σε κανει μαυρο εκεινη την στιγμη να δεις αν το ξανα κανεις...ποσο δυσκολο ειναι να καλεσεις την τροχαια και να ερθει ενας γερανος?

17 ώρες πριν, d..b είπε

και χωρις σαλιο...απλα ακονισμενο οπως "ειπε" 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 12/7/2018 στις 8:33 ΠΜ, De@th L0rd είπε

Good wines...

Τετοιου ειδους ζημια δεν εχει και πολυ νοημα.

Το να του γδαρεις το αμαξι δεν θα τον εμποδισει να φυγει, απλα θα τον χρεωσει οικονομικα.

Για μενα η μονη σωστη αντιδικια ειναι να του ξεφουσκωσεις τα λαστιχα (οχι να τα σκασεις).

Θα ταλαιπωρηθει να παει στον προορισμο του, ακριβως οπως και αυτοι που τους εμποδιζε με το παρκαρισμα του.

Ετσι κι αλλιως τρομπες ειναι, θα τα φουσκωσουν μονοι τους.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...