adi32 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, JimasGR είπε 250 km/h περιπου σε starlet που προσγειωθηκατε ? 😮
JimasGR Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 8 λεπτά πριν, adi32 είπε που προσγειωθηκατε ? 😮 χαχαχαχ εχει λαστιχα, φρενα, αναρτησεις... Ψιλοπαλευοταν
sakks80 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 390km/h σε highway στην γερμανια με bugatti veyron. 2 3 1
AlexK74 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Με Saab 9-3 255 στην Αττική προς ασπροπυργο Με bmw 318 217 εθνική για Θεσσαλονίκη Peugeot 308 120hp 205 εθνική για Θεσσαλονίκη Opel astra dynamic 136hp 217 Αττική οδό για αεροδρόμιο 1 1
Bigi444444 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγώ πάντως συμφωνώ με αυτά που λέει ο Γιάννης. Μία φορά να δεις πώς πάει το αυτοκίνητο δεν τρέχει τίποτα.Υπό συγκεκριμένες συνθήκες πάντα. Προσωπικά το έχω επιχειρήσει μόνο 2 φορές με κάποιο από τα αυτοκίνητα που πέρασαν από τα χέρια μου.Γενικά φοβάμαι να πηγαίνω με μεγάλες ταχύτητες και κυρίως φοβάμαι να πηγαίνω με ταχύτητα που είναι κοντά στην τελική ενός αυτοκινήτου.Το ομολογώ. Οκ, εάν είμαι σε ένα rs4 δεν θα φοβηθώ λογικά όταν είμαι σε αυτοκινητόδρομο με 200, αλλά εάν είμαι με ένα super mini με 120 άλογα και πηγαίνω με την τελική του, ναι θα φοβηθώ.Γι αυτό και δεν το επιδιώκω. Τεσπα, 220 gpsάτα με το ds και 235 κοντεράτα με το ep3 έχω πιάσει και φοβούμενος δεν πίεσα άλλο αν και πήγαιναν και τα δύο. Στιγμιαία εννοείται, εννοείται μόνος μου στο αυτοκίνητο και σε άδεια ευθεία αυτοκινητοδρόμου. Γενικά κι εγώ τη δύναμη την θέλω για τις προσπεράσεις μου και μόνο. Είμαι κλασομπανιέρας σε παρατεταμένα πατήματα. 😏 Κι έπειτα παίζει και αυτό που λέει ο billdanos. Έχω μια φοβία ότι όταν πηγαίνω με πολλά, εάν δεν έχω καινούρια λάστιχα, θα σκάσει κανένα και δεν θα προλάβω καν να φοβηθώ!Μάλλον από τα πολλά βίντεο στο yt με στούκες, απίστευτα και ευτράπελα την έχω βγάλει. Οπότε με τα όρια σαν κυράτσες στην εθνική! Επεξ/σία 12 Ιουλίου 2018 από Bigi444444 4
AlexK74 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 32 λεπτά πριν, Bigi444444 είπε Εγώ πάντως συμφωνώ με αυτά που λέει ο Γιάννης. Μία φορά να δεις πώς πάει το αυτοκίνητο δεν τρέχει τίποτα.Υπό συγκεκριμένες συνθήκες πάντα. Προσωπικά το έχω επιχειρήσει μόνο 2 φορές με κάποιο από τα αυτοκίνητα που πέρασαν από τα χέρια μου.Γενικά φοβάμαι να πηγαίνω με μεγάλες ταχύτητες και κυρίως φοβάμαι να πηγαίνω με ταχύτητα που είναι κοντά στην τελική ενός αυτοκινήτου.Το ομολογώ. Οκ, εάν είμαι σε ένα rs4 δεν θα φοβηθώ λογικά όταν είμαι σε αυτοκινητόδρομο με 200, αλλά εάν είμαι με ένα super mini με 120 άλογα και πηγαίνω με την τελική του, ναι θα φοβηθώ.Γι αυτό και δεν το επιδιώκω. Τεσπα, 220 gpsάτα με το ds και 235 κοντεράτα με το ep3 έχω πιάσει και φοβούμενος δεν πίεσα άλλο αν και πήγαιναν και τα δύο. Στιγμιαία εννοείται, εννοείται μόνος μου στο αυτοκίνητο και σε άδεια ευθεία αυτοκινητοδρόμου. Γενικά κι εγώ τη δύναμη την θέλω για τις προσπεράσεις μου και μόνο. Είμαι κλασομπανιέρας σε παρατεταμένα πατήματα. 😏 Κι έπειτα παίζει και αυτό που λέει ο billdanos. Έχω μια φοβία ότι όταν πηγαίνω με πολλά, εάν δεν έχω καινούρια λάστιχα, θα σκάσει κανένα και δεν θα προλάβω καν να φοβηθώ!Μάλλον από τα πολλά βίντεο στο yt με στούκες, απίστευτα και ευτράπελα την έχω βγάλει. Οπότε με τα όρια σαν κυράτσες στην εθνική! Φίλε μεγάλη συζήτηση . Εγω εχω κάνει 3 φορές μαθήματα για ασφαλή οδήγηση και άλλες 2 για γρήγορη και ασφαλή οδήγηση . τελικα τι είναι πιο επικίνδυνο ; Να πηγαίνεις σε άδειο δρόμο ευθεία με 220 η να μπαίνεις σε στροφή που δεν εχεις ορατότητα στην έξοδο της με 120 ; Να ξέρεις να οδηγάς και να το πατάς λίγο η να εχεις πάρει το δίπλωμα με μέσο και μην τρέχεις αλλά να είσαι επικίνδυνος . Οδηγαω 25 χρόνια εχω κάνει εχω κάνει 500.000 km και τις 2 φορές που τράκαρα μου βγήκαν γκόμενες από stop που δεν το είδαν κάν. Την. Θα φορά ήταν μια 18 χρόνων που είχε πάρει το δίπλωμα την ίδια μέρα και βγήκε με lancia dedra σε στενάκι στο παλαιό Φάληρο από stop με 110 km Γενικά βλέπουμε τι κυκλοφορεί . οι μισοί δεν βγάζουν φλας , οι άλλοι μισοί νομίζουν ότι οι λευκές διαχωριστικές λωρίδες στον δρόμο είναι για διακόσμηση Κτλ κτλ 3
alx301 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 49 minutes ago, Bigi444444 said: Εγώ πάντως συμφωνώ με αυτά που λέει ο Γιάννης. Μία φορά να δεις πώς πάει το αυτοκίνητο δεν τρέχει τίποτα.Υπό συγκεκριμένες συνθήκες πάντα. Προσωπικά το έχω επιχειρήσει μόνο 2 φορές με κάποιο από τα αυτοκίνητα που πέρασαν από τα χέρια μου.Γενικά φοβάμαι να πηγαίνω με μεγάλες ταχύτητες και κυρίως φοβάμαι να πηγαίνω με ταχύτητα που είναι κοντά στην τελική ενός αυτοκινήτου.Το ομολογώ. Οκ, εάν είμαι σε ένα rs4 δεν θα φοβηθώ λογικά όταν είμαι σε αυτοκινητόδρομο με 200, αλλά εάν είμαι με ένα super mini με 120 άλογα και πηγαίνω με την τελική του, ναι θα φοβηθώ.Γι αυτό και δεν το επιδιώκω. Τεσπα, 220 gpsάτα με το ds και 235 κοντεράτα με το ep3 έχω πιάσει και φοβούμενος δεν πίεσα άλλο αν και πήγαιναν και τα δύο. Στιγμιαία εννοείται, εννοείται μόνος μου στο αυτοκίνητο και σε άδεια ευθεία αυτοκινητοδρόμου. Γενικά κι εγώ τη δύναμη την θέλω για τις προσπεράσεις μου και μόνο. Είμαι κλασομπανιέρας σε παρατεταμένα πατήματα. 😏 Κι έπειτα παίζει και αυτό που λέει ο billdanos. Έχω μια φοβία ότι όταν πηγαίνω με πολλά, εάν δεν έχω καινούρια λάστιχα, θα σκάσει κανένα και δεν θα προλάβω καν να φοβηθώ!Μάλλον από τα πολλά βίντεο στο yt με στούκες, απίστευτα και ευτράπελα την έχω βγάλει. Οπότε με τα όρια σαν κυράτσες στην εθνική! Σύμφωνο απολυτά Και για να τα λεμε πιο καλα, και εγω που εγραψα 205-210 με το 106 rallye, ηταν μια φορα στα 23 μου χρονια, σε ενα ταξιδι σε μια ευθεία προς Πελοπόννησο σε αδειο δρόμο σχεδόν, για λιγα δευτερολεπτα εμεινε εκει και φυσικα μετα κατεβασα ταχύτητα, γιατι το αμαξι το ενοιωθες οτι ηταν έτοιμο να σκορπύσει η να φύγει από τον ελενχο σου για πλάκα. Ηταν φυσικα και στην πενα απείρως προσεγμένο τοτε μιας και ηταν μεγάλη αγαπη. Επεξ/σία 12 Ιουλίου 2018 από alx301
Bl4ckSn4ke Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 204 με xanthia 2 στο Σείριο προς Χαλκίδα. Ε θα έκλεβε και λίγο το κοντέρ. 😋 Επεξ/σία 13 Ιουλίου 2018 από Bl4ckSn4ke
sargio01 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 20 ώρες πριν, karaLRS είπε 1.7mach ή 2100 χιλιόμετρα. με το αμάξι 180 στα Μέγαρα 🙂 Το 1.7 mach είναι 1700-1799 km/h, κάνω λάθος;
palawiaris Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Με χειροπιαστή απόδειξη την εικόνα του GPS ,σας περνάω μέχρι στιγμής όλους.,😉 Τελικά δεν πάνε πολύ γρήγορα τα αεροπλάνα. Οικονομία και εκεί. Επεξ/σία 13 Ιουλίου 2018 από palawiaris 1
accipio Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Δεν νομίζω ότι μας ενδιαφέρουν οι ταχύτητες με αεροπλάνα· λέτε να είχε και αυτό ο θεματοθέτης στο μυαλό του; Δεν νομίζω. Και για να μπω εντός θέματος: α. Με αυτοκίνητο που οδηγούσα εγώ: 175 χαω, με Hyundai Accent 1,3 84 ίππων, στην Εγνατία οδό (ελαφρά κατηφόρα) κάπου ανάμεσα σε Βέροια και Γρεβενά. Απλώς για να δω πόσο πάει, μία μόνο φορά το δοκίμασα, μόνος στο αυτοκίνητο και χωρίς άλλο αυτοκίνητο κοντά μου. β. Ως συνοδηγός: 190 χαω, σε Toyota Corolla (δεν θυμάμαι τα χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου) στη διαδρομή Κιλκίς προς Θεσσαλονίκη, πριν από πολλά χρόνια. 2
Super Moderators billdanos Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Επίσης εννοείται πως ενώ αναγνωρίζω τη μλκια και το πόσο παίζουμε με τη ζωή μας (και των άλλων), έχω υποκύψει κι εγώ 2-3 φορές όπου βρήκα συνθήκες που εγώ θεώρησα ιδανικές ώστε να τερματίσω το γκάζι... Εντελώς μόνος στο δρόμο, καλό οδόστρωμα, φρέσκα λάστιχα, ορατότητα άπειρη σε ευθεία μπροστά και γεμάτο τεπόζιτο με 100άρα. Με άλλους δίπλα μου στο δρόμο ή άλλους μέσα στο αυτοκίνητο δεν το έχω κάνει ποτέ παρά μόνο τα "τυπικά 140-150" σε δρόμους με όριο εκεί κοντά στα 130. 🤫
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 5 ώρες πριν, palawiaris είπε Με χειροπιαστή απόδειξη την εικόνα του GPS ,σας περνάω μέχρι στιγμής όλους.,😉 Τελικά δεν πάνε πολύ γρήγορα τα αεροπλάνα. Οικονομία και εκεί. αν πετάξω gps από γκρεμό θα σε περάσω.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα