Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, TEOKOS είπε

Μαλακίες που κάναμε κάποτε . Τό είχα τελικιάσει κάμποσες φορές στην ευθεία της Κατερίνης  300. Έπαιρνα τΙς  στροφές της Υλίκης με 200+ και την βρήκα από κότα με smart που μίλαγε στο κινητό με 0 χλμ

Πάλι καλά ...

XX τρακαρισμένο.jpg

γλυφαδάρα είναι η φωτό φίλε;

Δημοσ.

Ναι ρε συ εκει με κουτούλησε η μαλάκω με το smart. Όταν της τηλ αφου βγήκα απο το νοσοκομείο και την ρώτησα αν ενδιαφέρθηκε αν ζω η πέθανα μου είπε ότι για αυτο είναι οι ασφάλειες. Δεν θα το ξεχάσψ ποτέ

• Sad 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, billdanos είπε

Ένα άλλο βασικό ερώτημα επίσης είναι και το τι λάστιχα "φορούσατε" όταν δοκιμάζατε τα 200+ km/h και σε τι κατάσταση ήταν. Γιατί έχω γνωρίσει κόσμο που έβαλε στο αμάξι του τα "πιο φθηνά και οικονομικά" λάστιχα και την άλλη μέρα ένιωσε έτοιμος να τεστάρει την τελική του...

Σε αυτές τις ταχύτητες δεν υπάρχει καν δευτερόλεπτο αντίδρασης παρά μόνο κάτι κλάσματα... :) 

το θέμα είναι και σε τι κατάσταση είναι και τα λάστιχα, όχι μόνο αν είναι καλά ή όχι.. έχω φτάσει όλη τη τετράδα χωρίς αυλάκια και μόλις πήγα στο βουλκανιζατέρ ο τύπος δεν το πίστευε , εκεί το αυτοκίνητο και με 60 ήταν πολύ επικίνδυνο 

Επεξ/σία από logistoulis
  • Like 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, tarantules είπε

Εγώ μια φορά το είχα πάει μέχρι 160.Πήγαινε και παραπάνω αλλά δεν ήθελα γιατί μου αποσπούσε την προσοχή η εργασία που έκανα εκείνη την ώρα στο laptop που είχα στα πόδια μου.

Εντωμεταξύ με έποιασε και φανάρι και κατεβάζοντας ταχύτητα με το δεξί μου χύθηκε ο φραπές στο πατάκι ενώ με το αριστερό καθώς έτρωγα το σάντουιτς έπεσαν σουσάμια στο πληκτρολόγιο.Αν δεν ήταν εκείνο το φανάρι θα το είχα τελικιάσει...

ασχολιαστο :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, TEOKOS είπε

Ναι ρε συ εκει με κουτούλησε η μαλάκω με το smart. Όταν της τηλ αφου βγήκα απο το νοσοκομείο και την ρώτησα αν ενδιαφέρθηκε αν ζω η πέθανα μου είπε ότι για αυτο είναι οι ασφάλειες. Δεν θα το ξεχάσψ ποτέ

απλά γνώρισα τη γειτονία μου 😍

κοίτα γενικά ατυχήματα με κυράτσες ή ηλικιωμένους παίζουν αρκετά, κάθε πρωί πριν βγω παραλιακή εκεί μες στα στενά είναι που πάνε να πέσουν επάνω μου 

φίλος μου με μηχανή μου έλεγε πριν κάνα χρόνο ότι πήγε να τον πάρει παραμάζωμα η μάνα μου, κανονικά αυτοί είναι που δεν θα έπρεπε να οδηγούν αλλά η πραγματικότητα είναι ότι όλο και θα αυξάνονται, ειδικά οι γυναίκες ηλικιωμένες που δεν υπήρχαν τόσο παλιά.. κάνε το σταυρό σου λοιπόν 

Επεξ/σία από logistoulis
  • Like 1
Δημοσ.

205 χλμ/ωρα με ενα Saab αρχές του 2000 στης ευθείες έξω από την Κατερίνη, αργά το βράδυ χωρίς καθόλου κίνηση οταν απο περιέργεια ήθελα να δώ ποσο γρήγορα μπορώ να κανω το Θεσσαλονίκη -Κατερίνη

Επίσης πριν 2 χρόνια που δούλεψα γερμανία πήγαινα χαλαρά με 170-190 για ώρα εκεί που επιτρέπονταν με το νοικιασμένο 8θέσιο "βανακι", βέβαια πάντα στην μεσαία λωρίδα γιατί από αριστερά με περνουσαν αερα πατερα διάφοροι Γερμανοί που πήγαιναν με 200++

1 ώρα πριν, karaLRS είπε

1.7mach ή 2100 χιλιόμετρα. 

🙂

Αυτός ειναι σωστος οδηγός, δεν παει πανω απο το 75% της τελικής ταχύτητας του οχήματος του

• Sad 1
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

190 με ένα Nissan Almera του 98, 1400cc με 297.000 χιλιόμετρα σε κατηφορικό σημείο της εθνικής στο ύψος του Βόλου και με κατεύθυνση για Αθήνα.

Βέβαια, με πατημένο τέρμα το γκαζι όταν ίσιωσε ο δρόμος, έπεσε στα 175 με 180 περίπου.

Σημείωση, δεν είχε καθόλου αέρα.

Σκυλί ...

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

235 με VW Scirocco 1.4 2ο στάδιο. Παίζει να είχε λίγο ακόμα μέχρι 240. Εννοείται αργά νύχτα, δεν υπήρχε άνθρωπος στην εθνική.

Επεξ/σία από Liapisftw
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

61 στην κατηφόρα από Δαφνί προς Σκαραμαγκά και με τον αέρα πρίμα!

(Ποδήλατο).

Επεξ/σία από spectaculator
ορθογραφικό!
  • Like 6
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, spectaculator είπε

61 στην κατηφόρα από Δαφνί προς Σκαραμαγκά και με τον αέρα πρίμα!

(Ποδήλατο).

Εχω πιάσει και 84 σε κατηφορα χαχαχα

(Πρώτη φορά έβγαλε το λάστιχο καπνό σε φρεναρισμα)

Επεξ/σία από GeorgeHellas
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, GeorgeHellas είπε

Εχω πιάσει και 84 σε κατηφορα χαχαχα

(Πρώτη φορά έβγαλε το λάστιχο καπνό σε φρεναρισμα)

Εμένα δεν πάει παραπέρα. Φρένα μηδέν μέχρι μετά τη λίμνη. :)

• Like 1
Δημοσ.

Μονος μεχρι 180kmh/ (κοντερ). Συνοδηγος μεχρι 250 km/h περιπου σε starlet λιγο κατω απο 300 αλογα (Δεν ειχαμε αλλο δρομο...)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...